GiannisKap Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλησπερα.Εχω το xperia arc και μετα απο λιγες ημερες απο την official αναβαθμιση ειχε λιγο σημα και οταν με επερναν ελεγε οτι το χω κλειστο και οταν καλουσα δεν καλουσε.Πριν απο την αναβαθμιση το χα κανει bootloader για να βαλω custom rom αλλα επειδη μετα ηταν δυσκολο το ξανακλειδωσα και το εκανα official update σε ICS.Τωρα το πηγα στην SE με την εγγυηση αλλα δεν νομιζω να μου το φτιαξουν.Αν δεν φτιαχτει τι κανω για παιξει παλι το σημα ?Ευχαριστω.
nemesiskp Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Τι εννοεις με το "Τωρα το πηγα στην SE με την εγγυηση αλλα δεν νομιζω να μου το φτιαξουν";Αφου ειναι μεσα στην εγγυση να απαιτησεις να στο φτιαξουν ή να στο αλλαξουν με αλλο.Παντα να ζητας τα αυτονοητα-δηλαδη μια συσκευη που δουλευει αψεγαδιαστα και στην περιπτωση που δεν δουλευει αλλαγη αμεσως με μια καινουρια-και να μην ψαχνεις τροπους στα φορουμ για το πως θα την φτιαξεις εσυ.
GiannisKap Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Tο λεω αυτο γιατι οταν το εκανα bootloader ελεγε οτι η εγγυηση θα χαθει αν το κανω,αλλα λεω σιγα μια χαρα παιζει το κινητο.Τωρα ομως που εχω προβλημα λογικα δεν θα ισχυει η εγγυηση.Αν και μαλλον φτεει το ICS καποιο bug πρεπει να ειχε,γιατι και καποιοι αλλοι εχουν ιδιο προβλημα. Το λεω αυτο γιατι οταν το εκανα bootloader εγραφε οτι θα χα8ει η εγγυηση.Αν και μαλλον φτεει το ICS της σονυ γιατι ειδα οτι εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα.
nemesiskp Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αφου το ξανακλειδωσες οπως λες και περασες και την επισημη εκδοση του ICS τοτε μην τους αναφερεις τιποτα για bootloader και τα συναφη και πες απλα οτι το κινητο εχει προβλημα με το σημα του.
Gkogkos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ναι όπως λέει και ο nemesiskp αφού του έχεις περάσει την official update σε ICS δεν πιστεύω να μπορούν να το καταλάβουν!
GiannisKap Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αυτο εκανα τους ειπα απλα οτι εχει προβλημα με το σημα.Μακαρι να μην το καταλαβουν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα