Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Εχω το xperia arc και μετα απο λιγες ημερες απο την official αναβαθμιση ειχε λιγο σημα και οταν με επερναν ελεγε οτι το χω κλειστο και οταν καλουσα δεν καλουσε.Πριν απο την αναβαθμιση το χα κανει bootloader για να βαλω custom rom αλλα επειδη μετα ηταν δυσκολο το ξανακλειδωσα και το εκανα official update σε ICS.Τωρα το πηγα στην SE με την εγγυηση αλλα δεν νομιζω να μου το φτιαξουν.Αν δεν φτιαχτει τι κανω για παιξει παλι το σημα ?Ευχαριστω.

Δημοσ.

Τι εννοεις με το "Τωρα το πηγα στην SE με την εγγυηση αλλα δεν νομιζω να μου το φτιαξουν";Αφου ειναι μεσα στην εγγυση να απαιτησεις να στο φτιαξουν ή να στο αλλαξουν με αλλο.Παντα να ζητας τα αυτονοητα-δηλαδη μια συσκευη που δουλευει αψεγαδιαστα και στην περιπτωση που δεν δουλευει αλλαγη αμεσως με μια καινουρια-και να μην ψαχνεις τροπους στα φορουμ για το πως θα την φτιαξεις εσυ.

Δημοσ.

Tο λεω αυτο γιατι οταν το εκανα bootloader ελεγε οτι η εγγυηση θα χαθει αν το κανω,αλλα λεω σιγα μια χαρα παιζει το κινητο.Τωρα ομως που εχω προβλημα λογικα δεν θα ισχυει η εγγυηση.Αν και μαλλον φτεει το ICS καποιο bug πρεπει να ειχε,γιατι και καποιοι αλλοι εχουν ιδιο προβλημα.

 

Το λεω αυτο γιατι οταν το εκανα bootloader εγραφε οτι θα χα8ει η εγγυηση.Αν και μαλλον φτεει το ICS της σονυ γιατι ειδα οτι εχουν και αλλοι αυτο το προβλημα.

Δημοσ.

Αφου το ξανακλειδωσες οπως λες και περασες και την επισημη εκδοση του ICS τοτε μην τους αναφερεις τιποτα για bootloader και τα συναφη και πες απλα οτι το κινητο εχει προβλημα με το σημα του.

Δημοσ.

Ναι όπως λέει και ο nemesiskp αφού του έχεις περάσει την official update σε ICS δεν πιστεύω να μπορούν να το καταλάβουν!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...