Προς το περιεχόμενο

Asus EEE PAD TF300T

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά μου είπε φίλος ότι αγόρασε από την Cyta Το νέο Asus στα 399ευρώ , ενώ όλοι το πουλάνε στα 450...χωρίς συμβόλαια και τέτοια...

αυτός εκμεταλλεύτηκε την τιμή και αγόρασε και το πληκτρολόγιο , αφού το μισό ήταν ουσιαστικά δώρο...

όποιος θέλει tablet ας το ψάξει και στο site τους ... είναι καλή η τιμή.

Δημοσ.

Ε με τα μεταφορικά θα βγεί ακόμη πιο πάνω...ενώ φαντάζομαι cyta μαγαζιά όλο και κάπου κοντά σου θα υπάρχουν

Δημοσ.

Η προσφορά που είναι? Τα €19?

http://www.skroutz.gr/c/1105/tablet.html?from=most-popular&keyphrase=asus+TF300T

όταν συγκρίνεις τιμή προϊόντος μεταξύ καταστήματος λιανικής με eshop που δεν έχει το 1/10 των εξόδων και το βρίσκεις και πάλι φθηνότερα τότε σίγουρα είναι προσφορά ...

Προσωπικά δεν θα ένιωθα άνετα να ψωνίσω απο e shop προϊόντα τέτοιου κόστους και προφανώς δεν είμαι ο μόνος διαφορετικά όλες οι αλυσίδες τεχνολογίας θα είχαν κλείσει...

Δημοσ.

όταν συγκρίνεις τιμή προϊόντος μεταξύ καταστήματος λιανικής με eshop που δεν έχει το 1/10 των εξόδων και το βρίσκεις και πάλι φθηνότερα τότε σίγουρα είναι προσφορά ...

Προσωπικά δεν θα ένιωθα άνετα να ψωνίσω απο e shop προϊόντα τέτοιου κόστους και προφανώς δεν είμαι ο μόνος διαφορετικά όλες οι αλυσίδες τεχνολογίας θα είχαν κλείσει...

Κάτι παράδοξο υπάρχει σε αυτό το μήνυμα. Αισθάνεσαι..... συμπόνια για αλυσίδες και πολυεθνικές (πχ Media Markt) και τα προτιμάς σε σχέση με μικρά e-shops; (που συνήθως είναι μικρομάγαζα ιδιωτών)

Δημοσ.

Αν και το θεωρω ακριβο σαν μηχανημα ετυχε να το δουλεψω λιγο και μου αρεσε παρα πολυ! Επισης ειμαι και εγω υπερ του να ψωνιζω απο μικρα e-shop παρα απο μεγαλες αλυσιδες! Αρκει βεβαια οι τιμες να ειναι καλες και να υπαρχει εγγυηση!

Δημοσ.

Αν και το θεωρω ακριβο σαν μηχανημα ετυχε να το δουλεψω λιγο και μου αρεσε παρα πολυ! Επισης ειμαι και εγω υπερ του να ψωνιζω απο μικρα e-shop παρα απο μεγαλες αλυσιδες! Αρκει βεβαια οι τιμες να ειναι καλες και να υπαρχει εγγυηση!

Αν επιτρέπεται πού το δούλεψες;

Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να έχει δική του άποψη για το τι είναι προσφορά ή όχι, πάντως και γω προσωπικά το 6% φτηνότερα προσφορά δεν το λέω. Ακόμα κι αν ήταν 10% πάλι δε θα το έλεγα.

Προσφορά ήταν το SGS στα 200 του MediaMarkt το Δεκέμβριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...