duffyduck Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παντως αν ειναι να πουλησεις ατο μελλον τον Phenom ΙΙ X6 1090T, τοτε ισως να ενδιαφερομαι εφοσον μιλαμε για λογικη τιμη.
The__Blade Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 O 1090t είναι από τουςκαλύτερους επεξεργαστές της γενιάς Nehalem-Thuban Μην αλλάξεις ακόμα περίμενε για 8350 τον Σεπτέμβρη. Και αν θες τη γνώμη μου μην τον πουλήσεις στήσε 2ο μηχάνημα αν το χρειάζεσαι. Προσωπικά έχω 1090τ και 2600κ. Παρότι προφανώς ΄ο 2600 είναι γρηγορότεροσ, στις εφαρμογές και παιχνίδια που ζητούν πυρήνες ο 1090τ είναι πολύ καλός και πολύ κοντά.
KnightRider1996 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Ξέρω παιδιά !! ο T1090 είναι για τώρα τουλάχιστον ο καλύτερος AMD που έχει βγει μέχρι τώρα
petrostr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Και γω έχω το σύστημα που φαίνεται στην υπογραφή μου (το έφτιαξα πριν 2 χρόνια), και στενοχωριέμαι που δεν θα παίρνει τους νέους Piledriver. Θα πρέπει να αλλάξω και μητρική αν θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση..
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Και γω έχω το σύστημα που φαίνεται στην υπογραφή μου (το έφτιαξα πριν 2 χρόνια), και στενοχωριέμαι που δεν θα παίρνει τους νέους Piledriver. Θα πρέπει να αλλάξω και μητρική αν θέλω να προχωρήσω σε αναβάθμιση.. με την μητρικη και τον cpu που εχεις δεν βρησκο λογο να κανεις καμια αναβαθμηση.ανβασε τον 1055 οσο μπορεις και θα εισαι αρχοντας για πολυ καιρο ακομα.
petrostr Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 με την μητρικη και τον cpu που εχεις δεν βρησκο λογο να κανεις καμια αναβαθμηση.ανβασε τον 1055 οσο μπορεις και θα εισαι αρχοντας για πολυ καιρο ακομα. Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και σκέψου ότι ακόμα δεν του έχω κάνω overclock από τότε που έστησα το σύστημα. Το ανεμιστηράκι του είναι κάπως ενοχλητικό από θόρυβο όταν ανεβάζει στροφές, και σκέφτομαι μήπως στο μέλλον βάλω καμιά υδρόψυξη της Consair. Η αναβάθμιση πάντως δεν με καίει, σκεφτόμουν να πάω σε FX, αλλά μου είπαν ότι δεν αξίζει.
nikos1982 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2012 Έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος και σκέψου ότι ακόμα δεν του έχω κάνω overclock από τότε που έστησα το σύστημα. Το ανεμιστηράκι του είναι κάπως ενοχλητικό από θόρυβο όταν ανεβάζει στροφές, και σκέφτομαι μήπως στο μέλλον βάλω καμιά υδρόψυξη της Consair. Η αναβάθμιση πάντως δεν με καίει, σκεφτόμουν να πάω σε FX, αλλά μου είπαν ότι δεν αξίζει. μια αεροψυχτρα η μια απο H80/H100 corsair θα εισαι οκ απο ησυχία.δεν βλεπω τον λογο για καποια παραπανω αλλαγη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα