KnightRider1996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα παιδιά. Δύο ερωτήσεις μόνο θέλω να κάνω.Έχει κανείς σας τον επεξεργαστή AMD FX 8150; Αν ναι ας μου πει όποιος τον έχει αν είναι ευχαριστημένος από τις επιδόσεις του ;; Και σε τι θερμοκρασίες τρέχει το CPU με το αντίστοιχο Load;;
Alchemist` Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έχω τον FX-8150 και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος (υποκειμενικό φυσικά το ζήτημα). Του έχω βάλει υδρόψυξη οπότε δεν θα σε κατατοπίσω ιδιαίτερα περί θερμοκρασιών. Δεν ήταν και πριν εξωφρενικές πάντως, ούτε και υψηλές θα τις έλεγα... Έβαλα υδρόψυξη γιατί λόγο της ιδιομορφίας του κουτιού μου είχαν πρόβλημα οι RAM με την θερμότητα που "εκτόξευε" πάνω τους η ψύκτρα του επεξεργαστή. Όσων αφορά τις επιδόσεις του είναι εξαιρετικές σε everyday usage και σε κανένα παιχνίδι δεν αντιμετώπισα οποιοδήποτε πρόβλημα. Εύκολο το o/c αν σε ενδιαφέρει επίσης. Αυτό που ΔΕΝ γνωρίζω είναι αν σε συμφέρει η αναβάθμιση από Phenom II X6 1090T που έχεις στην υπογραφή σου, και αν σε συμφέρει περισσότερο ο FX-8120. Αν θες πες μου καποιο benchmark που θες να τρέξω για να συγκρίνεις το αποτέλεσμα με το σύστημά σου.
KnightRider1996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση σου φίλε μου . πρώτον έχω και εγώ υδρόψυξη οπότε πάνω κάτω τις ίδιες θερμοκρασίες θα μου βγάζει.Αν θα μπορούσες να έτρεχες καποιο benchmark ποιο πολύ από περιέργια να δω λιγάκι τα αποτελέσματα που σου δίνει θα με βοηθούσες πολύ να έχω μια ΣΧΕΔΟΝ ολοκληρωμένη άποψη για το CPU
bost7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ερχονται οι Vishera σε δυο μηνες. Ολοι οι καινουριοι επεξεργαστες που θα βγουν AM3+ δεν θα ειναι?
KnightRider1996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν είναι AM3+ σώνομαι !! Επίτηδες έβαλα αυτή την μητρική για να περάσω FX πάνω .. Μακάρι να είναι γιατί δεν λέει να ξαναπληρώνω για καινούρια μητρική !! Αν και το καλό γενικά με την AMD είναι πως τα όλα τα προιόντα της τα έχει πολύ πιο φθηνά από την Intel !! Ακούς εκεί 4τραπύρινος ι7 της Intel 350 και 400 ευρώ !! Ενώ με AMD ξέρεις πως θα πάρεις κάτι που θα αξίζει και δεν θα σου κόψει τον κ......ο στην τιμή
bost7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν είναι AM3+ σώνομαι !! Επίτηδες έβαλα αυτή την μητρική για να περάσω FX πάνω .. Μακάρι να είναι γιατί δεν λέει να ξαναπληρώνω για καινούρια μητρική !! Αν και το καλό γενικά με την AMD είναι πως τα όλα τα προιόντα της τα έχει πολύ πιο φθηνά από την Intel !! Ακούς εκεί 4τραπύρινος ι7 της Intel 350 και 400 ευρώ !! Ενώ με AMD ξέρεις πως θα πάρεις κάτι που θα αξίζει και δεν θα σου κόψει τον κ......ο στην τιμή Δεν κοιταμε μονο τους πυρηνες σε ενα cpu βεβαια.
ColdFusion Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 μεινε με τον υπαρχον επεξεργαστη και μετα βλεπεις,,, η αλλαγη σε fx 8120 δεν εχει κατι να σου προσφερει...
Αστροβασίλης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 KnightRider1996 περιμενε vishera AM3+ @ColdFusion σωστος εχει η ΙΝΤΕΛ 4 πυρηνο με 220 Ε ivy
KnightRider1996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Σωστόοος Αυτό θα κάνω... Μήπως ξέρουμε και τις συχνότητες τους ?!?!?!
Αστροβασίλης Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 http://www.insomnia.gr/topic/449437-piledriver-preview/
KnightRider1996 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ναι δεν λέω φαίνονται τέλειοι αλλά εδώ μιλάμε για 4 πυρήνες άρα παρόλο την πραγματικά υψηλή συχνότητα του CPU θα κουράζεται πολύ ποιο εύκολα από τους FX....Δηλαδή αν (κατά την γνώμη μου πάντα) συγκρίνουμε τον A10 με τον FX θα βγάλει στα σίγουρα πολύ ποιο χαμηλές θερμοκρασίες και ΙΣΩΣ ελάχιστα καλύτερες επιδώσεις από τον A10.
nikos1982 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 οι fx σε συγκρισει με τον 1090Τ και με τα win7 δεν τα πανε τοσο καλα.ο 1090Τ ειναι αρκετα καλυτερος σε πολλα απο τι ο fx 8120/8150
bost7 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 οι fx σε συγκρισει με τον 1090Τ και με τα win7 δεν τα πανε τοσο καλα.ο 1090Τ ειναι αρκετα καλυτερος σε πολλα απο τι ο fx 8120/8150 Μεγαλο point.Ελπιζω στα 8αρια να αλλαξει εστω και λιγο.
KnightRider1996 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Παίδες έχω πάρει μια εικόνα από τα 8αρια και αν είναι έτσι όπως τα είδα θα είναι τα ποιο μάπα windows που 8α βγουν ποτέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα