kostas_dr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αγαπούλα.... για πάρε τηλέφωνο τους βενζινάδες. Κάτι πήγαν να τους κάνουν με την τεχνολογία, μετρήσεις λίτρων, σύνδεση με ταμειακές, αποστολή στοιχείων στο υπουργείο κτλ αλλά νομίζω πως λύθηκε. Για δες πώς το χειριστήκαν.. Στέλνει ο Πρόεδρας τον Πιου να "καθαρίσει"
pournaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αγαπούλα.... για πάρε τηλέφωνο τους βενζινάδες. Κάτι πήγαν να τους κάνουν με την τεχνολογία, μετρήσεις λίτρων, σύνδεση με ταμειακές, αποστολή στοιχείων στο υπουργείο κτλ αλλά νομίζω πως λύθηκε. Για δες πώς το χειριστήκαν.. Αγαπουλα, το τι γινεται στο ελαδισταν το εχει χεσμενο η Φιφα και η Ουεφα. Οταν αυτοι παιρνουν μια αποφαση, την παιρνουν για ολη την υφηλιο, και οχι για χωριουδακια στα οποια κανει κουμαντο ο προεδρας του Πιου...
KilliK Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αγαπούλα.... για πάρε τηλέφωνο τους βενζινάδες. Κάτι πήγαν να τους κάνουν με την τεχνολογία, μετρήσεις λίτρων, σύνδεση με ταμειακές, αποστολή στοιχείων στο υπουργείο κτλ αλλά νομίζω πως λύθηκε. Για δες πώς το χειριστήκαν.. μαλλον μπερδεψες τον πρωτο κοσμο με τον τριτο.
shadowfax-1- Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εγώ λέω ότι αφού δεν αποδεχόμαστε το λάθος του ρεφ,να μην αποδεχόμαστε ούτε του παίχτη(που βάζει αυτογκόλ ή που στέλνει τη μπάλα κόρνερ κτλ). Ας παίζεται με ρομποτ.Και ανάλογα με πόσα λεφτά έχεις να αγοράζεις τα καλύτερα.Οι καλύτεροι θα είναι αυτοί που θα έχουν επενδύσει σε νεαρούς προγραμματιστές.Όλα μέλι γάλα. Η μητέρα μου έλεγε"αν δε μπορείς να γίνεις κομμωτής".Και έγω έτσι λέω σε όποιον δεν αρέσει το αθλητικό λάθος. Στη τελική ρε παιδιά αν δε του αρέσει κάποιου να βλέπει τα λάθη του ρεφ(που είναι και το αλατοπίπερο και όλοι αυτά περιμένουμε να συζητήσουμε σε ντέρμπι ξέρω γω:Α αδίκησε εκεί κτλ)ας βλέπει με hawk eye Κτλ τέννις.Ωραίο άθλημα κτλ. Το να σταματάς τη ροή του παιχνιδιού να λες"w8 for the replay m8",και να το βλέπεις και να είναι τόσο δύσκολη ξέρω γω φάση(Ουκρανία-Αγγλία πχ)που να μη μπορείς να βγάλεις απόφαση ε νταξ,ας το παρατήσουμε το άθλημα.
DrLo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Να βάλουμε και google translate στους διαιτητές να καταλαβαίνουν επιτέλους τα μπινελίκια από τους παίκτες στα διεθνή ματς
DrLo Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Να βάλουμε και google translate στους διαιτητές να καταλαβαίνουν επιτέλους τα μπινελίκια από τους παίκτες στα διεθνή ματς
immunity Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 απαιτειται αμεση πληροφορηση για το αν ισχυει το γκολ η οχι. το ρεπλαυ για να το δει ο διαιτητης θα κανει δεκα ωρες. αυτα εν γινονται θες κατι που να σου λεει σε 0,5 δευτερολεπτο Γκολ - οχι Γκολ . αυτο γινεται μονο με τις καμεριτσες που λενε επισης ο εξοπλισμος ειναι παφθηνος ... με μια webcamera μπορεις να τι κανεις που κανει 5 ευρω.
kostis1982 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 θετικό όπως και έχει είναι και μην ξεχνάμε πως κάθε αρχή και δύσκολη... Τώρα αυτά πως θα εφαρμοστούν στην Ελλάδα και ειδικότερα αγώνες εκτός derby και μικρότερες κατηγορίες βλέπουμε....
pournaras Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 απαιτειται αμεση πληροφορηση για το αν ισχυει το γκολ η οχι. το ρεπλαυ για να το δει ο διαιτητης θα κανει δεκα ωρες. αυτα εν γινονται θες κατι που να σου λεει σε 0,5 δευτερολεπτο Γκολ - οχι Γκολ . αυτο γινεται μονο με τις καμεριτσες που λενε επισης ο εξοπλισμος ειναι παφθηνος ... με μια webcamera μπορεις να τι κανεις που κανει 5 ευρω. Δε βαζουν τοτε και στους αγωνες 100 μετρων κλπ τετοιες καμεριτσες αντι οι χαζοι να εχουν ολοκληρα συστηματα χιλιαδων δολλαριων στο finish line.
firewalker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Θα μπορούσαν πολύ απλά να αφαιρέσουν τις super duper κάμερες από το πλάι που δείχνουν τα replay στον κόσμο.
soulcon Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Η τεχνολογία Tracking πέρα από το να αντικαταστήσει τους "διαιτητές" χρησιμεύει και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων (σχηματισμοί, τακτικές, στρατιγικές) καθώς και την αναπαράσταση φάσεων σε 3D. Για εμένα οι μόνοι που θα ζημιωθούν από αυτή την τεχνολογία είναι οι αθλητικές "φυλλάδες" και οι σάπιοι εγκέφαλοι που καταστρέφουν το ποδόσφαιρο, καθώς δεν θα μπορεί ο κάθε πικραμένος να πλασσάρει την αεροφιλοσοφία του. Μια φάση θα είναι 100% έγκυρη και δεν θα σηκώνει κουβέντα. Εγώ προσωπικά το έχω σιχαθεί το ποδόσφαιρο με αυτές τις άκυρες φάσεις και δεν ασχολούμαι εδώ και 8 χρόνια, εάν το νέο σύστημα βοηθήσει την διοργάνωση και ανεβάσει το επίπεδο του αθλήματος τότε μετά χαράς να ξανααρχίσω να βλέπω μπάλα.
Aias Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μια φάση θα είναι 100% έγκυρη και δεν θα σηκώνει κουβέντα Καλα μην βαζεις και το χερι σου στην φωτια.Κατσε να το δουμε σε λειτουργια.
iodna2006 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ωραία,τέρμα οι ατελείωτες άσκοπες φλιαρίες μετα τον αγώνα. Δυστυχώς οι πιο λαλίστατοι οπαδοί -δήθεν ποδοσφαιρόφιλοι-πρέπει να ψάχνουν για άλλο μέσο κοινωνικοποίησης και αποφυγής αμηχανίας. :devil:
johnbond Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν μπει πάντως τεχνολογία να ελέγχει και τα offside θα λυθεί μεγάλο μέρος της διαιτητικής αδικίας του ποδοσφαίρου. Μετά οι διαιτητές θα έχουν για όπλα μόνο το πέναλτυ και την κόκκινη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα