Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους .. αν μπορεί και γνωρίζει καποιος βοήθειααααααα

Εχω λοιπόν ενα Fujitsu Siemens Amilo pi 2530 από εχθές μου εμφανίζει μόλις το ανοίγω να βάλω κωδικό.. είτε αν το αφήσω απλά να φορτώσει είτε αν πάω να μπώ bios ακριβώς το ίδιο.. δεν έβαλα ποτέ κωδικό και αν τυχόν πατήσω τρείς φορές λάθος κωδικό τότε μου εμφανίζει το εξής system disabled 00625 γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει η πώς μπορώ να κάνω reset στο bios ?? προσπάθησα να με την μπαταρία του cmos αλλά μάταια ..βίδες το έκανα αλλά τιποτα κανείς καμια ιδέα γιατί χάνομαι???

Δημοσ.

Βρες στην σελίδα τους πως μπορείς να κάνεις bios update μέσα από dos(usb) αν περάσει καινούργιο bios θα εξαφανιστεί ο κωδικός.

Δημοσ.

Βρες στην σελίδα τους πως μπορείς να κάνεις bios update μέσα από dos(usb) αν περάσει καινούργιο bios θα εξαφανιστεί ο κωδικός.

χίλια ευχαριστώ για το ενδιαφέρον αλλά δυστηχώς δεν με αφήνει ούτε boot να κάνω ενω πατάω το F12 πριν φορτωσει μπαμ μου πεταει παλι να εισάγω κωδικο δυστηχως..

Δημοσ.

Βγάλε όλες τις μπαταρίες (μικρή και μεγάλη) και άστο κανα δυο μέρες σε αδράνεια,να εκφορτιστούν τελείως οι εναλλακτικοί αποθηκευτικοί χώροι (πυκνωτές κλπ).

Μούχει τύχει και το παράτησα,όσπου μετά από καμια βδομάδα που το ξανάπιασα στα χέρια μου είχε ξεχάσει τί μου έγραφε bootάροντας και έμπαινε κανονικά.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι κλείδωσε, δεν σώζεται με την μπαταρία, έχει τσιπάκι λογικά, εγώ σε ένα Sony που το έπαθα, αγόρασα από ebay, κωδικό, που είναι κάθε φορά διαφορετικός, σε άλλη περίπτωση αν έχεις απόδειξη αγοράς απευθύνσου στην Fujitsu, λογικά υπάρχει software που κάνει password generation βάσει σειριακού.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...