Προς το περιεχόμενο

video streaming σε LG TV

rounikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπάρχει τρόπος να μπορώ να επιλέξω ένα αρχείο video στο mac (σε Lion) και να το κάνω stream (ασύρματα) στην TV (που είναι στο ίδιο δίκτυο);

Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή; Δεν εννοώ κάτι σαν το plex server όπου πρέπει μέσα από το μενού της τηλεόρασης να βρω το αρχείο video για να παίξει, αλλά απευθείας από το mac.

Στα windows 7 είναι υπόθεση ενός right click στο αρχείο video και μου βγάζει επιλογή για αναπαραγωγή στην tv μου. Mην μου πείτε ότι χρειάζομαι apple TV.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα windows 7 είναι υπόθεση ενός right click στο αρχείο video και μου βγάζει επιλογή για αναπαραγωγή στην tv μου.

Μέσου ethernet;;;;;

Γιατί αυτό είναι το streaming,αυτό που λες εσύ λογικά για τα 7 είναι επιλογή από την κάρτα γραφικών μέσου hdmi(ή s-video παλιά).

Υπάρχει τρόπος να μπορώ να επιλέξω ένα αρχείο video στο mac (σε Lion) και να το κάνω stream (ασύρματα) στην TV (που είναι στο ίδιο δίκτυο);

Χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη εφαρμογή; Δεν εννοώ κάτι σαν το plex server όπου πρέπει μέσα από το μενού της τηλεόρασης να βρω το αρχείο video για να παίξει' date=' αλλά απευθείας από το mac.

Στα windows 7 είναι υπόθεση ενός right click στο αρχείο video και μου βγάζει επιλογή για αναπαραγωγή στην tv μου. Mην μου πείτε ότι χρειάζομαι apple TV.....[/quote']

Με vuze? Δες αυτό το βίντεο στο YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=WHdNH3R6iWU&feature=youtube_gdata_player

Sent from my iPad using Insomnia

Μέσου ethernet;;;;;

Γιατί αυτό είναι το streaming,αυτό που λες εσύ λογικά για τα 7 είναι επιλογή από την κάρτα γραφικών μέσου hdmi(ή s-video παλιά).

Ακριβώς, streaming εννόω. Το pc με wifi και η tv με καλώδιο Ethernet στο ίδιο router. Με εξέπληξε πόσο εύκολα τα win7 βλέπουν εξωτερικές συσκευές όπως οι smart tv, ενώ το Lion όχι

Με vuze? Δες αυτό το βίντεο στο YouTube:

http://www.youtube.com/watch?v=WHdNH3R6iWU&feature=youtube_gdata_player

Sent from my iPad using Insomnia

Thanks! Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω με εντυπώσεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...