CtrlFreak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα, πως μπορώ να ενεργοποιήσω την υπηρεσία του internet σε what's up? Έχω αφήσει default τις ρυθμίσεις APN στο κινητό, προσπαθώ να μπω στο m.whatsup.gr αλλά δεν μπορώ. Πρέπει να αγοράσω πακέτο?? Είδα ότι υπάρχει με 3 ευρώ 60mbs, σε περίπτωση που αυτά τελειώσουν συνεχίζει να με χρεώνει στην κάρτα??
arxaggelos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δες αν έχεις ενεργοποιημένα τα "δεδομένα πακέτου" από τις ρυθμίσεις δικτύου. Επίσης, φαντάζομαι δεν έχεις κανένα πρόγραμμα που να μπλοκάρει το ιντερνετ, όπως το 3G Watchdog, ε; Αν είσαι οκ με όλα αυτά και πάλι δνε μπαίνει, πάρε την Cosmote να σου στείλει με μηνυμα τις ρυθμίσεις και για το ιντερνετ και για τα mms. Δωρεάν είναι.
CtrlFreak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έστειλα μήνυμα στο 1333 την λέξη internet και μου έστειλαν τις ρυθμίσεις. Παρόλα αυτά πάλι δεν μπορώ να μπω στο m.whatsup.gr που υποτίθεται είναι δωρεάν. Τα "δεδομένα πακέτο" που βρίσκονται??
nick#18 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Εαν εχεις android: (ics 4.0) Ρυθμησεις ασυρματο και δικτυα, χρηση δεδομενων και ειναι η επιλογη δεδομενα κινητης τηλ.. ή (2.x εκδοσεις) Ρυθμησεις ασυρματο και δικτυα, δικτυα κινητης, κινηση δεδομενων
CtrlFreak Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μήπως εννοείς το "Χρήση δεδομένων πακέτου"?? Δεν υπάρχει η επιλογή που μου λες. Βλέπω μόνο "Περιαγωγή δεδομένων", "Ονοματα σημείων πρόσβασης", "Λειτουργία δικτύου", "φορείς παροχής υπηρεσιών" και το "Χρήση δεδομένων πακέτου".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα