Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσπάθησα να συνδεσω την οθονη (lg 2240s)με ενα λαπτοπ που υπαρχει στο σπιτι (Hp 15,6' με 1366χ768 μεγιστη αναλυση και 4650gpu) , η οθονη ειναι full hd, η αναλυση που μπορεί να βγαλει σε multiple monitors είναι η 1366χ768, το ζητημα ειναι οτι η εικονα δεν ειναι καλη στα γραμματα --- φιανονται θολα . εψαξα στις ρυθμισεις και δε βρηκα κατι να το διορθωνει . το μονο που εκανα ειναι να βαλω σε μικροτερη αναλυση και ειναι καλυτερα αλλα οχι και τοσο ξεκουραστα. Γνωριζει καποιος τροπο να διορθώνετε η κατασταση?

Ευχαριστω προκαταβολικά για το χρονο σας!

Δημοσ.

Ορισε ως μεσο προβολης μονο στην οθονη κ μετα ορισε ως αναλυση τα 1920Χ1080@ 60hz.

το προσπαθησα φιλε μου , η αναλυση που μου εδινε μεγιστη ηταν 1600χ... αλλα με 60hz και δεν εβδαζε εικονα καθολου γιατι ελεγε out of range. εβαλα και μικροτερη αναλυση απο τη 1600χ αλλα πaλι τα ιδια . καμια ιδεα κανεις? σε αλλο φορητο 17αρι πιανει τη μεγιστη αναλυση του χωρις προβλημα , σε αυτον ομως που εχει καλυτερη καρτα γραφικων δε γινεται τπτ..

Δημοσ.

Είπαμε μη το βάζεις σε multiple monitors αλλά μόνο στην εξωτερική οθόνη (δλδ θα σβήσει η οθόνη του λάπτοπ κ θα βλέπεις μόνο την εξωτερική ) . Μετα Βάλε την ανάλυση που σου είπα .

Sent from my iPod touch using Insomnia

Δημοσ.

Είπαμε μη το βάζεις σε multiple monitors αλλά μόνο στην εξωτερική οθόνη (δλδ θα σβήσει η οθόνη του λάπτοπ κ θα βλέπεις μόνο την εξωτερική ) . Μετα Βάλε την ανάλυση που σου είπα .

Sent from my iPod touch using Insomnia

και παλι φιλε μου τακανει να φαινονται θολα τα γραμματα και τα εικονιδια κ.α. τι να φταιει?

Δημοσ.

Μισο λεπτο. Εικονα βλεπεις μονο στην εξωτερικη? Αν ναι κανε δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας κ πες τι αναλυση σου δειχνει.

Δημοσ.

Μισο λεπτο. Εικονα βλεπεις μονο στην εξωτερικη? Αν ναι κανε δεξι κλικ στην επιφανεια εργασιας κ πες τι αναλυση σου δειχνει.

Η αναλυση τωρα ειναι 1280χ720 διοτι ολες οι αλλες ειναι χαλια,η ανωτερη ειναι 1600χ.. , 1440χ.. και κατω (δηλαδη την full hd 1080 δεν την βγαζει) τι να φταιει?

Δημοσ.

Ακομα δεν μου εχεις απαντησεις αν βλεπεις εικονα μονο στην εξωτερικη οθονη. Επισης ποια ειναι η οθονη σου ? Γραψε το μοντελο. Εχεις συνδεθει με HDMI?

Δημοσ.

Ερώτηση κρίσεως...είσαι σίγουρος ότι έχεις περασμένα τα σωστά driver για την κάρτα γραφικών σου;;;;

με το driver genius τα εχω καταβασει αν θυμαμαι καλα, στα παιχνιδια δεν εχει καποιο προβλημα το πισι. μηπως θελουν ανανεωση λες?

Δημοσ.

με το driver genius τα εχω καταβασει αν θυμαμαι καλα, στα παιχνιδια δεν εχει καποιο προβλημα το πισι. μηπως θελουν ανανεωση λες?

Μπορεί να σου πέρασε τα απλά driver για την 4650 που μπαίνει σε pci διαφέρουν αυτά τα driver από τα driver που βγαίνουν για laptop.

Δοκίμασε να τρέξεις αυτό το εργαλείο που δίνουν στην σελίδα τους για να βρεις τον σωστό driver να περάσεις.

http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx?type=2.4.2&product=2.4.2.3.30&lang=us&rev=&ostype=Windows%207%20-%2032-Bit%20Edition

Δημοσ.

Ακομα δεν μου εχεις απαντησεις αν βλεπεις εικονα μονο στην εξωτερικη οθονη. Επισης ποια ειναι η οθονη σου ? Γραψε το μοντελο. Εχεις συνδεθει με HDMI?

Απαντα στα παραπανω ερωτηματα μπας κ βγαλουμε ακρη.

Δημοσ.

με d-sub εχω κανει τη συνδεση , η αναλυση παει οπως στην αρχη -έως 1600χ1200 γραφεει την οποια δεν την αναγνωρίζει καν βγαζει μαυρη οθονη δηλαδη και μετα κανω επανα φορα.(το ιδιο με τους νεους οδηγους δηλαδη). Η οθονη ειναι η lg w2240.

Η οθονη του λαπτοπ ειναι κλειστη αυτη τη στιγμη , βλεπω δηλαδη μονο στην lg. 1400x1050 ειναι η αναλυση που εχω βαλει τωρα - ειναι η μεγιστη που μπορει να παιξει αλλα ειναι παραμορφομένα αρκετα τα παντα(δεν της ταιριαζει δηλαδη) / τα γραμματα δεν εφτιαξαν αλλα λιγο πιο καθαρα τα λες.

Το θεμα ειναι γιατι δεν βγαζει τις αναλυσεις που μπορει να υποστηριξει η οθονη και βγαζει οτι να ναι?

Δημοσ.

με d-sub εχω κανει τη συνδεση

Αυτο ειναι το προβλημα. Κανε συνδεση με dvi-d. Ειναι ενα τετοιο https://www.google.gr/search?q=dvi-d&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LcP-T6iIGMTjtQbKqPHaBQ&ved=0CFsQsAQ&biw=1618&bih=989

Μετα θα εισαι οκ .

υ.γ. Το λαπτοπ σου εχει τετοιο? Λογικα ναι.

Δημοσ.

Αυτο ειναι το προβλημα. Κανε συνδεση με dvi-d. Ειναι ενα τετοιο https://www.google.gr/search?q=dvi-d&hl=el&prmd=imvns&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=LcP-T6iIGMTjtQbKqPHaBQ&ved=0CFsQsAQ&biw=1618&bih=989

Μετα θα εισαι οκ .

υ.γ. Το λαπτοπ σου εχει τετοιο? Λογικα ναι.

Υπαρχει ανταπτορας να κανω απο d-sub se dvi-d ή πωλείται σαν καλώδιο μονο? προτεινε καποιο! ευχαριστω πολύ για τη βοηθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...