8anos94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Παιδεια μα το θεο δεν ξερω τι αλλο θα μου τυχει σημερα πηρα ενα κολοσιντο να παιξω στο ps3 μου και κολησε στο updade(ξερω μ@#κι$α πρπει να τα κανω απο το internet) Τωρα οποτε το ανοιγο απλα με πεταει στο updade και κολαει εκει τιποτ αλλο σκευτικα να βγαλω το σκληρο να του κανο format και να περασω το τελευτεο updade μεσο usb γινετε κατι τετιο? αμα φορμαρω το σκληρο του σικου μου και βαλω στο usb αυτο http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm και το ανοιξω θα το πετυχω?Πειτε μου γιατι εχω 1000ανχοθει
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Υπάρχει πρόβλημα σε μερικούς με το 4.20 update. Η Σόνυ είπε οτι θα βγάλει το 4.21 τις επόμενες μέρες για να λύσει τα προβλήματα.
8anos94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ναι αλλα τι να κανω τωρα εγω?αυτο με το κολημα σε updade αποτιβλεπω λενε οτι λυνετε μονο σε τεχνικο.... :/
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αμα φορμαρω το σκληρο του σικου μου και βαλω στο usb αυτο http://us.playstation.com/support/systemupdates/ps3/pc_update/index.htm και το ανοιξω θα το πετυχω?Πειτε μου γιατι εχω 1000ανχοθει Όχι. Το 4.20 πήγες να περάσεις; Αν ναι, Υπάρχει πρόβλημα σε μερικούς με το 4.20 update. Η Σόνυ είπε οτι θα βγάλει το 4.21 τις επόμενες μέρες για να λύσει τα προβλήματα.
8anos94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Βασικα δεν θυμαμαι πιο updade ειναι (ειχα καιρο να παιξω)αλλα το εκανα απο το cd του black ops (ψιλο γραντουνιζμενο και νατα μας...)
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 http://community.us.playstation.com/t5/PlayStation-3-General/How-to-access-the-PlayStation-3-Recovery-Menu/td-p/19195118 Δοκίμασε να κάνεις Restore Default Settings.
8anos94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ευχαριστω φιλε θα το κανω αυριο γιατι ειμαι πτομα απο τα βρισιδια που εχω ριξει σημερα
Tilemaxx Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Aν δεν πετύχει πάρε τηλέφωνο την Sony να σου δώσουν οδηγίες.
8anos94 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 http://www.youtube.com/watch?v=acYQ_g3ASIs&feature=related σε video αυτο ε?
JohnVani18 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Υπάρχει πρόβλημα σε μερικούς με το 4.20 update. Η Σόνυ είπε οτι θα βγάλει το 4.21 τις επόμενες μέρες για να λύσει τα προβλήματα. Βγήκε ήδη το μεσημέρι, απλά δεν είναι mandatory.
mtzs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ευχαριστω φιλε θα το κανω αυριο γιατι ειμαι πτομα απο τα βρισιδια που εχω ριξει σημερα κατεβασε το update 4.21 και οχι το 4.20. Στο λινκ που εδωσες εχει ακομη το 4.20. το 4.20 δημιουργει προβληματα μετα μπες σε recovery menu 1. Turn off Playstation®3. 2. Hold The power button down; The system will turn on and turn off once again. 3. Once the System has been shutdown, re-press you finger until you hear 2 consecutive beeps 4. When you hear the 2 beeps take finger off power button. 5. You will be promted to plug in your controller via usb and then hit the PS button 6. The Recovery menu will pop up. και εγκατεστησε μεσω recovery menu to 4.21 αν δε δουλεψει αυτο τοτε θα κανεις reset settings
mtzs Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 το site ειναι αξιοπιστο http://www.ps3news.com/playstation-3-psn-news/ps3-system-software-update-v4-21-is-released-details-available/ το download ειναι directly apo server της sony αν το τσεκαρεις με ημερομηνια 5/07 Κατεβασε την ευρωπαικη εκδοση Αν δεν ειχε προβλημα η 4.20 δε θα εβγαζαν τοσο συντομα update για software stability εχουν ηδη αναφερθει πολλα προβληματα με την 4.20
8anos94 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Φιλε ntzs ο τροπος που ελεγες δεν λειτουργησε αλλα επιδη ειμαι τρελος μου βγικε σε καλο... Εβγαλα τον σκληρο τον φορμαρα απο το pc τον ξανα εβαλα παραληλα εφιαξα εινα usb με ενα update μεσα με τον γνοστο τροπο εβαλα τον γορμαρισμενο σκληρο στο ps3 μετα μου ελεγε να πατισω select+start μαζι για να κανω update απο usb εβαλα το usb πατισα τα κουμπια και οπως ητανε αναμενομενο ειπε οτι υπαρχη προβλημα αλλα ελλεγε να κανω format ωστε να το βλεπει το ps3 (τον σκληρο)ελεγε να πατισω select+start μαζι για 5 sec το εκανα αρχισε να formari τον σκληρο το ps3 μετα καπακι εκανε το updade και τσουπ ανιξε το ps3 τελος καλο ολα καλα. Οδηγιες σε περιπτωση κοληματος Updade στο ps3 1.Βγαλτε τον σκληρο απο το ps3 και βαλτε το στο pc ωστε να το φορμαρετε σε 2 κομματια τι εννοω μεσα απο το Manage του pc 30GB σκληρου τα κανετε FAT32 Και τα υπολοιπα NTFS 2.Κατευαστε την τελευτεα εκδοση απο το site του ps3 και βαλτε ενα usb στο pc,Δημιουργηστε μεσα στο usb ενα φακελο PS3 (κεφαλαια) και μεσα στο PS3 Φακελο ενα αλλο φακελο UPDATE (κεφαλαια) μεσα σε αυτο το φαλεκο ριχτε το updade Με λιγα λογια δηλαδη USB->PS3->UPDATE->PS3UPDAT 3.Συνδεστε το σκληρο δισκο παλη στο ps3,ανοιξτε το θα σας εμφανισει μια οθονη οπου θα λεει οτι αν θελετε κανετε restart η πατατε select+start(μαζι) Σε αυτο το σημειο βαλτε το usb και πατιστε select+start(μαζι) αφου περιμενετε λιγο θα σας πει οτι προτα πρεπει να φορμαρει το σκληρο δισκο σας σε αυτο το σημειο θα πατισετε το select+start(μαζι) για τουλαχιστον 5 sec μεχρι να αρχισει να φορμαρει το σκληρο δισκο... 4.Το ps3 εχει επανελθει απλα ακολουθιστε τις οδηγιες WARNING1Ολη αυτη η διασικασια θα διαγραψει οτι εχει ο σκληρος μεσα WARNING2Να εχετε ηρεμια γιατι απο τα νευρα μονο χρονο μπορητε να χασετε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα