sakoul Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γεια σας, Έχω ενα laptop hp Pavilion dv6244us. Προχτες καθάρισα το ανεμιστηρακι γιατι ο υπολογιστής έκλεινε αυτόματα-απρόσμενα. Ετσι λοιπον ελυσα τα παντα, καθαρισα με αερα τα πτερυγια κτλ κτλ Εβαλα και paste στην CPU αφου καθάρισα με οινοπνευμα. Μετά όμως την επανασυνδεση οι usb θύρες δεν δουλέυουν. Δεν τις ανιχνευει ο υπολογιστής. Το ίδιο και την PCI Express card/34 που εχω. Μπορώ να φορτίσω μεσα απο αυτες το GPS αλλά δεν δουλευει ουτε το στικακι, ουτε το ποντικι κτλ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. Μηπως μπορεί καποιος να προτεινει κατι? Κατα την συναρμολογηση δεν ειμαι σιγουρος αν τοποθέτησα 2 βιδ σωστά. Βεβαια ολα τα υπολοιπα στον υπολογιστη δουλευουν σωστα. Η mobo που εχει το λαπτοπ ειναι Quanta 30BB Chipset Intel i945GM Rev.03 Southbridge Intel 82801GHM (ICH7-M/U) Biow HP F.12 Πραγματικα χωρις usb θύρες δεν μπορώ να δουλέψω. Τουλάχιστον θα πρεπει να βεβαιωθω με καποιον τροπο αν ειναι προβλημα hardware ή software. Ευχαριστώ πολυ
Roger Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Γεια σας, Έχω ενα laptop hp Pavilion dv6244us. Προχτες καθάρισα το ανεμιστηρακι γιατι ο υπολογιστής έκλεινε αυτόματα-απρόσμενα. Ετσι λοιπον ελυσα τα παντα, καθαρισα με αερα τα πτερυγια κτλ κτλ Εβαλα και paste στην CPU αφου καθάρισα με οινοπνευμα. Μετά όμως την επανασυνδεση οι usb θύρες δεν δουλέυουν. Δεν τις ανιχνευει ο υπολογιστής. Το ίδιο και την PCI Express card/34 που εχω. Μπορώ να φορτίσω μεσα απο αυτες το GPS αλλά δεν δουλευει ουτε το στικακι, ουτε το ποντικι κτλ. ΔΕΝ ΤΙΣ ΒΛΕΠΕΙ Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ. Μηπως μπορεί καποιος να προτεινει κατι? Κατα την συναρμολογηση δεν ειμαι σιγουρος αν τοποθέτησα 2 βιδ σωστά. Βεβαια ολα τα υπολοιπα στον υπολογιστη δουλευουν σωστα. Η mobo που εχει το λαπτοπ ειναι Quanta 30BB Chipset Intel i945GM Rev.03 Southbridge Intel 82801GHM (ICH7-M/U) Biow HP F.12 Πραγματικα χωρις usb θύρες δεν μπορώ να δουλέψω. Τουλάχιστον θα πρεπει να βεβαιωθω με καποιον τροπο αν ειναι προβλημα hardware ή software. Ευχαριστώ πολυ Aυτα ειναι τα ρισκα που λεγαμε σε αλλο post που περνουμε οταν αποφασισουμε να το ανοιξουμε μονοι μας. Δεν μπορουμε να γνωριζουμε σε καμμια περιπτωση τι εχεις βαλει λαθος ή τι ζημια εχει προκληθει. Λυση: τεχνικος
laptop_man Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Χωρίς να είμαι μάντης,προφανώς την ώρα που "εδενες" τις καλωδιοταινίες δεν πάτησαν καλά ορισμένες "σερπατίνες" (μπακάλικα,να καταλάβεις το φάρδος) και δεν υπάρχει η συνέχεια του κυκλώματος. Ξαναλύσιμο,κοίτα να εφαρμόζουν ακριβώς στη θέση τους και μετά κλείσε τα αυτάκια συγκράτησης.Ίσως έχει βγει έξω η γραμμούλα (μαύρη συνήθως) που οριοθετεί την εφαρμογή τους,την έχω πατήσει έτσι... Στη τελική αν και αυτό δεν κάνει,πας μάστορα όπως είπε κι ο Roger.
sakoul Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Φιλε Roger Στην επαρχια δεν εχεις και την επιλογη των 10 τεχνικων διπλα σου. Οταν λοιπόν ακους 80E τιμη για ανοιγμα του Η/Υ (ΜΟΝΟ) και εξτρα το τι θα κανει στον Η/Υ τότε παιρνεις το ρισκο να το ανοιξεις. Ειδικα οταν εισαι ανεργος...Εξαλλου ζημιες μπορουν να σου κανουν και οι ιδιοι. Μου εχει τυχει πολλες φορες!!
Roger Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Φιλε Roger Στην επαρχια δεν εχεις και την επιλογη των 10 τεχνικων διπλα σου. Οταν λοιπόν ακους 80E τιμη για ανοιγμα του Η/Υ (ΜΟΝΟ) και εξτρα το τι θα κανει στον Η/Υ τότε παιρνεις το ρισκο να το ανοιξεις. Ειδικα οταν εισαι ανεργος...Εξαλλου ζημιες μπορουν να σου κανουν και οι ιδιοι. Μου εχει τυχει πολλες φορες!! Τωρα?
discoboyminimal Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ανοιγμα και με κανα tutorial θα το βαλει απο την αρχη..γιατι οι 'τεχνικοι' τι το διαφορετικο θα εκαναν...αν μπορει να ξεχωρισει 5 βασικα πραγματα πανω στη μητρικη θα φαει λιγη ωρα αλλα θα το φτιαξει μονος του.ο τεχνικος το πολυ πολυ να του λεγε οτι βραχυκυκλωσε ενα τσιπακι καθως υπηρχε στατικος ηλεκτρισμος και χαλασε η μητρικη..γνωμη του θα σου λεγε να μην το φτιαξεις και να πας σε νεο...δεν πιστευω ολοκληρο ιντερνετ να μην εχουν κανει ενα tutorial για το πως να λυνεις το συγκεκριμενο λαπτοπ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα