Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω να βρώ ένα καλό ασύρματο usb αλλά δε ξέρω τι ακριβώς να κοιτάξω ωστε να είναι δυνατό και χωρίς αποσυνδέσεις. Κοιτάω για γύρω στα 30 ευρω.

Εχετε να προτείνετε κάτι καλό;

Το θέλω γιατί φέτος στο εξοχικό λέω να πάρω το desktop και έχει κάτι ασύρματα εκεί γύρω και θέλω να πίανω ιντερνετ.

Δημοσ.

Επειδή και εγώ αυτόν των καιρό κοιτάω για ποντίκι και θέλω να είναι μεγάλο και ασύρματο και όλο βρίσκω όλο τα mini σε καλή τιμή πήγα σήμερα να δω ένα ποντίκι που είχα τσεκάρει και τελικά είναι πολύ καλό και είναι τύπου gaming για το χέρι και τελικά κατέληξα στο microsoft 5000

Δημοσ.

Καλησπέρα ψάχνω να βρώ ένα καλό ασύρματο usb αλλά δε ξέρω τι ακριβώς να κοιτάξω ωστε να είναι δυνατό και χωρίς αποσυνδέσεις. Κοιτάω για γύρω στα 30 ευρω.

Εχετε να προτείνετε κάτι καλό;

Το θέλω γιατί φέτος στο εξοχικό λέω να πάρω το desktop και έχει κάτι ασύρματα εκεί γύρω και θέλω να πίανω ιντερνετ.

κατι καλο και πολυ δυνατο για το εξοχικο ειναι της alfa

http://www.skroutz.gr/s/312424/Alfa-AWUS036H.html

Επειδή και εγώ αυτόν των καιρό κοιτάω για ποντίκι και θέλω να είναι μεγάλο και ασύρματο και όλο βρίσκω όλο τα mini σε καλή τιμή πήγα σήμερα να δω ένα ποντίκι που είχα τσεκάρει και τελικά είναι πολύ καλό και είναι τύπου gaming για το χέρι και τελικά κατέληξα στο microsoft 5000

μιλαμε για ασυρματο wi fi stick οχι για keyboard

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...