padelis71992 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα ψάχνω να βρώ ένα καλό ασύρματο usb αλλά δε ξέρω τι ακριβώς να κοιτάξω ωστε να είναι δυνατό και χωρίς αποσυνδέσεις. Κοιτάω για γύρω στα 30 ευρω. Εχετε να προτείνετε κάτι καλό; Το θέλω γιατί φέτος στο εξοχικό λέω να πάρω το desktop και έχει κάτι ασύρματα εκεί γύρω και θέλω να πίανω ιντερνετ.
dimitrisOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Επειδή και εγώ αυτόν των καιρό κοιτάω για ποντίκι και θέλω να είναι μεγάλο και ασύρματο και όλο βρίσκω όλο τα mini σε καλή τιμή πήγα σήμερα να δω ένα ποντίκι που είχα τσεκάρει και τελικά είναι πολύ καλό και είναι τύπου gaming για το χέρι και τελικά κατέληξα στο microsoft 5000
poulinos Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα ψάχνω να βρώ ένα καλό ασύρματο usb αλλά δε ξέρω τι ακριβώς να κοιτάξω ωστε να είναι δυνατό και χωρίς αποσυνδέσεις. Κοιτάω για γύρω στα 30 ευρω. Εχετε να προτείνετε κάτι καλό; Το θέλω γιατί φέτος στο εξοχικό λέω να πάρω το desktop και έχει κάτι ασύρματα εκεί γύρω και θέλω να πίανω ιντερνετ. κατι καλο και πολυ δυνατο για το εξοχικο ειναι της alfa http://www.skroutz.gr/s/312424/Alfa-AWUS036H.html Επειδή και εγώ αυτόν των καιρό κοιτάω για ποντίκι και θέλω να είναι μεγάλο και ασύρματο και όλο βρίσκω όλο τα mini σε καλή τιμή πήγα σήμερα να δω ένα ποντίκι που είχα τσεκάρει και τελικά είναι πολύ καλό και είναι τύπου gaming για το χέρι και τελικά κατέληξα στο microsoft 5000 μιλαμε για ασυρματο wi fi stick οχι για keyboard
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα