Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

60 είναι αποδεκτό για αυτό το καιρό. Μιλάμε για idle κατάσταση; Με την εκκίνηση ή χωρίς να τρέχεις κάτι; Πόσο ανεβαίνει μετά;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι σε idle Βέβαια όλο το μεσημέρι το δωμάτιο το χτυπάει ο ήλιος.δεν έχω βάλει ακόμα κάτι για να στρεσάρω την κάρτα και να δω θερμοκρασίες όταν βάλω όμως θα σου πω.Επίσης έχω άλλες δύο απορίες.

1)Μέχρι να εμφανιστεί το πρόβλημα το pc ήταν συνδεδεμένο στην οθόνη με dvi.τώρα με το που βάλω το dvi δεν έχω εικόνα οπότε το έχω με αντάπτορα dvi to vga και δουλεύει κανονικά.Το καλώδιο είναι εντάξει ιατί το έχω σε άλλο pc και δουλεύει όπως και η οθόνη είναι εντάξει. Λύθηκε

2)η οθόνη έχει ανάλυση μέχρι 1680Χ1050 αλλά τώρα πηγαίνει μέχρι 1600Χ1200.Αυτό γίνεται επειδή δεν έχω καλώδιο dvi?Λύθηκε

Πως γίνεται το hw monitro να λέει ότι η κάρτα έχει 90 βαθμούς και το κουτί να έχει ζεσταθεί πολύ λίγο?

Επεξ/σία από veteranos123
Δημοσ.

Χαίρομαι που δεν χρειάστηκε να την ψησεις τελικά.

Όσο για το ερώτημα σου, ο πυρήνας της κάρτας ζεσταινεται γιαυτο και δεν μπορείς να καταλάβεις την διάφορα.

Ίσως μια καλή aftermarket ψυκτρα να σε βοηθήσει αρκετά με το θέμα των θερμοκρασιών.

Sent from my iPad using Insomnia

Δημοσ.

Γιατί όμως εχθές μόλις έβαλα τους driver της κάρτας(αν και παλιοί) έδειχνε κανονικές θερμοκρασίες και μετά από κάποιες ενημερώσεις έδειχνε ότι είχε 80 βαθμούς. Επειδή έχω και εγώ την ίδια κάρτα όταν έχω 78 βαθμούς το κουτί καίει αρκετά κάτι που δεν συμβαίνει στο άλλο.

Δημοσ.

Τελικά το φούρνισμα δεν το γλίτωσα.Την δευτέρα θα την φουρνίσω και θα ποστάρω τα αποτελέσματα,

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

sorry για την αδιαφορία μου που δεν απάντησα στο αν την φούρνησα ή όχι.Τελικά θα την φουρνίσω τώρα και θα πω τι έγινε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...