thanos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 καλησπερα παιδια ,λοιπον βρισκομαι σε δειλημα ποιο λογισμικο να εγκαταστησω στο pc ..λοιπον εχω αυθεντικα xp vista basic και vista home premium .αυτη την στιγμη εχω τα 7αρια οχι και τοσο αυθεντικα .. τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη μου ειναι αυτα στην φωτο . επειδη ειμαι και λιγο ασχετος καποιος που ξερει μπορει να μου πει αν τα σηκωνει το λειτουργικο για 7 η vista και αν ναι τι ειναι προτιμοτερο να βαλω αυθεντικα vista η σπασμενα 7αρια?
άδικος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Η πρώτη καρτέλα της φωτό δε βοηθά & τόσο. Πες μας πόσο ram έχει το pc & ανάλογα βάζεις είτε 7 (σπασμένα ή μη) ή ΧΡ. Σε καμία περίπτωση δε βάζεις Vista οποιασδήποτε έκδοσης ακόμα & αν είναι αγορασμένα από τον ίδιο τον gates.
άδικος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αν ήδη δουλεύεις τα win7 απροβλημάτιστα γιατί να αλλάξεις όμως λειτουργικό, δε κατάλαβα;
thanos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 ευχαριστω παιδια για της απαντησεις σας η ram ειναι 2 ram των 2 gb δηλαδη στα 4 Αν ήδη δουλεύεις τα win7 απροβλημάτιστα γιατί να αλλάξεις όμως λειτουργικό, δε κατάλαβα; δεν εχω καποιο προβλημα απλα καποιος που ξερει ια ηθελα να μου πει αν τα σηκωνει και βασικα να ρωτησω αν ειναι καλυτερα να βαλω 7 η τα αυθεντικα vista
άδικος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Win7 Ultim8 64bit & είσαι κομπλέ φίλος no questions asked
thanos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Win7 Ultim8 64bit & είσαι κομπλέ φίλος no questions asked να σε καλα φιλε μου ..αλλη μια τελευταια ερωτηση τα 64bit ειναι ποιο ελαφρια απο τα 32αρια? γιατη αυτη την στιγμη εχω τα Win7 Ultim8 32bit χωρις μεχρι στιγμης να εχω καποιο προβλημα ,ισα ισα..τα 64 θα τρεχουνε καλυτερα με λιγα λογια?
άδικος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Din't I say don't ask ANY questions?! 64bit για το cpu σου ώστε να αξιοποιήσεις σωστά τους πόρους σου. Δεν έχει να κάνει με "ελαφριά". Ο επεξεργαστής σου έχει 64bit instruction set οπότε με 64 bit λειτουργικό θα δουλεύεις γρηγορότερα. Εξάλλου αν έχεις 32bit λειτουργικό στα win δε μπορείς να δεις & τα 4gb ram σου χωρίς PAE.
thanos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Din't I say don't ask ANY questions?! 64bit για το cpu σου ώστε να αξιοποιήσεις σωστά τους πόρους σου. Δεν έχει να κάνει με "ελαφριά". Ο επεξεργαστής σου έχει 64bit instruction set οπότε με 64 bit λειτουργικό θα δουλεύεις γρηγορότερα. Εξάλλου αν έχεις 32bit λειτουργικό στα win δε μπορείς να δεις & τα 4gb ram σου χωρίς PAE. να σε καλα φιλε μου για τον χρονο σου ,πραγματικα αυτο που λες μονο τα 3,250 αναγνωριζει απο τα 4 και κατι ασχετο οταν βαζω τους drivers της μητρικης δεν τους αναγνωριζει φταιει που ειναι 32 bitia?
geowizard Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 να βαλω 7 η τα αυθεντικα vista Τα Vista τα ξηλώσαμε ολοι απο τα pc μας απο την πρωτη μερα κυκλοφορίας τους! Σου λεω, ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ
thanos77 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τα Vista να ξηλώσαμε ολοι απο τα pc μας απο την πρωτη μερα κυκλοφορίας τους! Σου λεω, ΜΗΝ ΤΟ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ με πησατε παιδια
άδικος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Χαχα πέσατε στη παγίδα να τα βάλετε ακόμα & αν τα ξηλώσατε στο καπάκι; Εγώ περίμενα υπομονετικά να βγούνε τα 7. Νια νια νια να να να!
@topos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Και για δεν πας στα 8 νομιμοτατα και οταν ερθει η ωρα να κανεις "upgrade" μια εκδοση των vista σε 8αρια με ενα 30ευρω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα