Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει δουλέψει κανείς στην εν λόγω εταιρία; Η διανομή φυλλαδίων είναι πόρτα πόρτα ή σε σταθερό σημείο; Ευχαριστώ!

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

είδα το θέμα και είπα να πώ την δική μου εμπειρία εγώ βρήκα την εταιρεία αυτή απο το ιντερνετ και όταν πήγα έλεγαν οτι κάνουν ασφάλεια δούλεψα κάτι μήνες καί τελικά δεν ισχύει . Ασε που για 8ωρο δίνουν 20 ευρό και μόνο μισή ώρα διάλειμμα ενώ σε άλλες προωθητικές εταιρίες μπορεί να μην έχουν ασφάλεια αλλα πέρνουν 25-30 ευρο και με μία ώρα διάλειμμα και έτυχε μια μέρα να ξεχαστώ και να κάτσω 5 λεπτά παραπάνω και μου έκοψαν 15 ευρο και αυτό οχι επειδή ήρθε ο επόπτης και δεν με βρήκε αλλά επειδή μια ηλίθια που δεν με πηγαινε με κακολογισε σε αυτούς... δηλαδή χωρίς αποδείξεις ψάχνουν τρόπο να σου φάνε λευτά...ασε που αυτός που εχεί την εταιρία δεν χάνει ευκερία να ειρωνευτεί τουσ πάντες. ακόμα και στους πελάτες που έρχονται λέει ψέματα και βάζει τους εργάζόμενους να λένε ψέματα στους πελάτες οτι δουλέουν χρόνια στην εταιρία και αλλα πολλά... καταρχάς μόνο που έχει ανοίξει συζήτηση γι'αυτήν την εταιρία κατι σημαίνει... για αλλες εταίριες δεν εχω δεί να υπάρχουν αρνητικά σχόλια πουθενά.,.

• 3 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !

• Like 2
Δημοσ.

ΕΓΩ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ !

σύσσωμο το ινσο ευχαριστει που το μοιραστικες αυτο μαζι μας!

/care

• Like 3
Δημοσ.

Χρήστης που μόλις γράφτηκε στο φόρουμ, ξεθάβει topic του 2012 για να γράψει το παραπάνω.

Seems legit :-D

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...