Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας κι απο δω. Ανοιγω νεο θεμα για να μην μπλεξουμε τα προβληματα. Παρακαλω, αν ειμαι παλι σε λαθος μερος, ας το μεταφερετε!

Λοιπον,

μολις εβαλα τα windows 7 στο λαπτοπ μου οπου ειχε βιστα. το θεμα ειναι οτι ο σκληρος ειναι μισογεματος ΚΑΙ δεν υπαρχει και τιποτα μεσα απο προγραμματα κτλ. τι ακριβως εγινε? πως μπορω να τα σβησω ολα και να αρχισω απο την αρχη? Αν προσπαθησω με right click να κανω format τον σκληρο, δε με αφηνει

Δημοσ.

Γεια σας κι απο δω. Ανοιγω νεο θεμα για να μην μπλεξουμε τα προβληματα. Παρακαλω, αν ειμαι παλι σε λαθος μερος, ας το μεταφερετε!

Λοιπον,

μολις εβαλα τα windows 7 στο λαπτοπ μου οπου ειχε βιστα. το θεμα ειναι οτι ο σκληρος ειναι μισογεματος ΚΑΙ δεν υπαρχει και τιποτα μεσα απο προγραμματα κτλ. τι ακριβως εγινε? πως μπορω να τα σβησω ολα και να αρχισω απο την αρχη? Αν προσπαθησω με right click να κανω format τον σκληρο, δε με αφηνει

Πήγαινε εδώ %25CE%25A7%25CF%2589%25CF%2581%25CE%25AF%25CF%2582%2520%25CF%2584%25CE%25AF%25CF%2584%25CE%25BB%25CE%25BF.jpg

και θα δεις ένα φάκελο που γράφει Windows Old! Διάγραψέ τον! Είναι Back Up απ' αυτά που είχες στον παλιό. Αν θες μπορείς να κρατήσεις την μουσική και εικόνες ή έγγραφα αλλιώς διαγραφή όλου του φακέλου. Αν θες να κρατήσεις κάποια αρχεία πάτα στο φάκελο πήγαινε στον φάκελο που είχες στα παλιά Widnows τα αρχεία και κάν' τα Αποκοπή και επικόλληση σε αντίστοιχο φάκελο στα καινούργια Windows.

Δημοσ.

windows old? Τι ειναι αυτο? ειναι αυτος ο σωστος τροπος? κανονικα τοσα εκατομμυρια ανθρωποι πως κανουν φορματ και τους τα σβηνει ολα?

Δημοσ.

windows old? Τι ειναι αυτο? ειναι αυτος ο σωστος τροπος? κανονικα τοσα εκατομμυρια ανθρωποι πως κανουν φορματ και τους τα σβηνει ολα?

Έτσι γίνετε με τα win 7! Σου κρατάει BackUp! Απλά αν δε θες κανένα αρχείο διέγραψε τον φάκελο! Πώς γίνετε να μην σου κάνει BackUp όταν κάνεις format δεν ξέρω. Τώρα αφού δεν θέλεις τα αρχεία από Win old διάγραψέ τα!

Δημοσ.

Έπρεπε στην αρχή της εγκατάστασης να επιλέξεις custom installation (1) και στο σημείο που επιλέγεις δίσκο, να πατήσεις εκεί που λέει επιλογές για προχωρημένους (2) και θα σου βγάλει την επιλογή για να διαγράψεις τον δίσκο/partition ή να φορμάρεις.

install_step8.jpg

install_step9.jpg

Δημοσ.

οτι εγινε εγινε! παει ο φακελος! τωρα απο την αρχη οτι χρειαζομαι γιατι δεν βρηκα τροπο να περασω απλα τα προγραμματα απο τον ενα φακελο στον αλλον. μαλλον δεν γινοταν η δεν βρηκα το πως. μικρο το κακο. ξεκιναμε καθαρα!

Έπρεπε στην αρχή της εγκατάστασης, στο σημείο που επιλέγεις δίσκο, να πατήσεις εκεί που λέει για περισσότερες επιλογές και θα σου βγάλει την επιλογή για να διαγράψεις τον δίσκο/partition ή να φορμάρεις.

εκει που μου λεει να γραψω πανω σε οτι εχει η να σβησω τα παντα δε λες? ε να σβησω τα παντα επελεξα δυο φορες

Δημοσ.

Έπρεπε στην αρχή της εγκατάστασης να επιλέξεις custom installation (1) και στο σημείο που επιλέγεις δίσκο, να πατήσεις εκεί που λέει επιλογές για προχωρημένους (2) και θα σου βγάλει την επιλογή για να διαγράψεις τον δίσκο/partition ή να φορμάρεις.

install_step8.jpg

install_step9.jpg

α κατσε αυτο δεν το ειδα. ξανακανω!

αλλα να σου πω, για καποιο λογο εμενα μου δειχνει δυο δισκους εκει

( θα σου πω τωρα σε λιγο τι λενε)

εγω ποια επιλογη διαλεγω απο αυτες που λες?

λεει

Disk 0 Partition 1: WinRE 1.5GB 1.3GB OEM(Reserved)

Disk 0 Partition 2: Windows 7 Ultimate x86 110.3GB 63.5GB System

Δημοσ.

Αυτό δείχνει ότι ο δίσκος είναι χωρισμένος σε δύο Partitions. Το 1ο έχει κάποιο recovery. Αν δεν τα χρειάζεσαι μπορείς να διαγράψεις και τα δύο parts και να δημιουργήσεις ένα συνεχόμενο.

Δημοσ.

ΑΝ δεν σου είναι απαραίτητο το 1.5 gb που είναι reserved, όχι.

Αν θέλεις, κάνε δεξί κλικ->διαχείριση στο εικονίδιο Υπολογιστής και πήγαινε στην διαχείριση δίσκων μήπως σε αφήσει να το σβήσεις από εκεί.

Δημοσ.

μωρε για 1.5 gb δε χαθηκε ο κοσμος. μην εχει καμια βλακεια εκει μεσα, τιποτα αχρηστο, καναν ιο κτλ και μου κανει αργο το λαπτοπ ελεγα

Δημοσ.

Προφανως εχεις laptop και το Disk 0 Partition 1: WinRE 1.5GB 1.3GB OEM(Reserved) είναι το Recovery Partition για να κανεις επαναφορα συστηματος.Μπορεις να ξανακανεις format και να φορμαρεις τον υπολοιπο δισκο, αυτό σου συνιστω να μην το πειραξεις γιατι μπορει να σου χρειαστει στο μελλον.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...