Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα...Θέλω ένα πρόγραμμαμε το όποιο να βάζω τα βιντεάκια που θέλω και να τα κάνει σαν ταινία αλλά θέλωνα κάνει και μενού...Δηλαδή θα βάλω περίπου 10 βιντεακια και να έχω τη δυνατότητανα τα βάλω στην σειρά που θέλω και να μπορώ επίσης να επιλέξω να παίξει π.χ. απότο 3 βίντεο και μετά...

Δημοσ.

Καλησπέρα...Θέλω ένα πρόγραμμαμε το όποιο να βάζω τα βιντεάκια που θέλω και να τα κάνει σαν ταινία αλλά θέλωνα κάνει και μενού...Δηλαδή θα βάλω περίπου 10 βιντεακια και να έχω τη δυνατότητανα τα βάλω στην σειρά που θέλω και να μπορώ επίσης να επιλέξω να παίξει π.χ. απότο 3 βίντεο και μετά...

ConvertXtoDVD

Δημοσ.

Δεν με βοηθάει και πολύ...Αν και είναι το μονό που υποστηρίζει VLC

Γιατί; Αφού κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς. O VLC που αναφέρεις για ποιο πράγμα ακριβώς τον χρειάζεσαι;

Δημοσ.

VLC είναι ο τύπος του βίντεο...Πως μπορώ να δω αν έχω υπερβεί το όριο για τα GΒ (4,7 στην προκειμένη περίπτωση)???

Δημοσ.

VLC είναι ο τύπος του βίντεο...Πως μπορώ να δω αν έχω υπερβεί το όριο για τα GΒ (4,7 στην προκειμένη περίπτωση)???

VLC είναι ο player που παίζει τα βίντεο. Όταν πατάς δεξί κλικ στο αρχείο βίντεο και ιδιότητες τι γράφει εκεί που λέει τύπος αρχείου; Άμα είναι avi δεν θα έχει πρόβλημα και mp4 λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όταν προσθέτεις τα βίντεο έχω την εντύπωση ότι σου βγάζει μήνυμα άμα υπερβείς το όριο που θα διαλέξεις απο τις ρυθμίσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...