evoracing Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα...Θέλω ένα πρόγραμμαμε το όποιο να βάζω τα βιντεάκια που θέλω και να τα κάνει σαν ταινία αλλά θέλωνα κάνει και μενού...Δηλαδή θα βάλω περίπου 10 βιντεακια και να έχω τη δυνατότητανα τα βάλω στην σειρά που θέλω και να μπορώ επίσης να επιλέξω να παίξει π.χ. απότο 3 βίντεο και μετά...
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα...Θέλω ένα πρόγραμμαμε το όποιο να βάζω τα βιντεάκια που θέλω και να τα κάνει σαν ταινία αλλά θέλωνα κάνει και μενού...Δηλαδή θα βάλω περίπου 10 βιντεακια και να έχω τη δυνατότητανα τα βάλω στην σειρά που θέλω και να μπορώ επίσης να επιλέξω να παίξει π.χ. απότο 3 βίντεο και μετά... ConvertXtoDVD
evoracing Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν με βοηθάει και πολύ...Αν και είναι το μονό που υποστηρίζει VLC
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν με βοηθάει και πολύ...Αν και είναι το μονό που υποστηρίζει VLC Γιατί; Αφού κάνει ακριβώς αυτό που ζητάς. O VLC που αναφέρεις για ποιο πράγμα ακριβώς τον χρειάζεσαι;
evoracing Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 VLC είναι ο τύπος του βίντεο...Πως μπορώ να δω αν έχω υπερβεί το όριο για τα GΒ (4,7 στην προκειμένη περίπτωση)???
thomasG4 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 VLC είναι ο τύπος του βίντεο...Πως μπορώ να δω αν έχω υπερβεί το όριο για τα GΒ (4,7 στην προκειμένη περίπτωση)??? VLC είναι ο player που παίζει τα βίντεο. Όταν πατάς δεξί κλικ στο αρχείο βίντεο και ιδιότητες τι γράφει εκεί που λέει τύπος αρχείου; Άμα είναι avi δεν θα έχει πρόβλημα και mp4 λογικά δεν θα υπάρχει πρόβλημα. Όταν προσθέτεις τα βίντεο έχω την εντύπωση ότι σου βγάζει μήνυμα άμα υπερβείς το όριο που θα διαλέξεις απο τις ρυθμίσεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα