Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εγω παντως θα νευριαζα περισσοτερο με το να στελνανε ενα κομματι σε καποιον

παρα με το να μην στελνανε καθολου. κατι παρομοιο ειχε γινει με το getitnow με εναν hdd..

ενω ολοι λαβαμε mail τυπου λαθος και σορρυ..αυτος απλα παρελαβε δισκο.. (βεβαια

η διαφορα στην τιμη εκει δεν ηταν ~1000€..αλλα και παλι). Αν ηταν κατι πιο φθηνο

ισως να ειχα και μια μικρη απαιτηση απ'το καταστημα να παραδωσει..αλλα ειναι ενα καταστημα

τοσο μικρο..και αν εστελνε εστω και 10 κομματια..θα βγαινε τουλαχιστον 10,000€ χαμενο..κριμα θα ηταν..

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παιζει και αυτο που λες οτι θα χαλασει καποιον που δε το πηρε οπως και τα 10000 αμαρτια ειναι αλλα μετα δεν θα ξανακανε λαθος η οχι;

Το θεμα εαι αλλο βεβαι μη το ζαλασουμε οπως παντα χαχα

ΥΓ.αμαρτια ειναι και η χαρα που παιρνει καποιος που βρηκε μια ευκαιρια ;)

Δημοσ.

Ρε παιδια λαθος ηταν και το ξερατε. Κι εγω θα ηθελα και το λαπτοπ αυτο και την 40αρα στα 50 ευρω (κωτσοβολος παλιοτερα) αλλά δεν γινεται της... dell καθε μερα (ή πιο λαϊκα δεν ειναι καθε μερα τ' αη Γιαννιου)!

Το καλο (αυτονοητο μεν αλλά...) σε αυτη την ιστορια ειναι οτι ο κυριος επεστρεψε την πληρωμη μεσα σε λιγα δευτερολεπτα απο την στιγμη που ειπα οτι δεν θελω να πληρωσω το επιπλεον χιλιαρικο (μη σας πω οτι την παραγγελια μου την εκανα περισσοτερο για να δω αν προκειται για σοβαρο μαγαζι ή οχι και οχι επειδη ειχα ελπιδες οτι θα παραλαβω). Εχω διαβασει εδω μεσα τα απιστευτα για αλλα μαγαζακια που παρακρατανε χρηματα για ΜΗΝΕΣ πριν τα επιστρεψουν σε τετοιες περιπτωσεις, εδω μεσα σε μισο λεπτο τα εστειλε πισω (ως οφειλε ξαναλεω - βεβαια δεν ειμαι χαζος κι εγω απο τη στιγμη που ειχε επιλογη για paypal ηξερα οτι θα τα παρω γρηγορα πισω αλλα ηθελα να δω τι θα γινει-).

Εγω προσωπικα αν πετυχω καποια προσφορα (πραγματικη αυτη τη φορα) απο το συγκεκριμενο μαγαζι θα την κανω την παραγγελια (γιατι να μην εκμεταλλευτουμε και το μειωμενο ΦΠΑ αλλωστε; αμα μας στειλει απο ενα τεμαχιο τωρα απο αυτα θα βαλει λουκετο και παπαλα το 16% -- που παιζει να μειωθει παλι --).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...