The-Doctor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Στειλτε ενα μειλ δεν χανετε τπτ! Εγω τσιμπισα ενα παντως!!! Ανυπομονω να ερθει
xristoforos89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Στειλτε ενα μειλ δεν χανετε τπτ! Εγω τσιμπισα ενα παντως!!! Ανυπομονω να ερθει Και εγω μεσα στην ανυπομονεσια ειμαι για να μου το ακυρωσουν Τσιμπησα 2 εγω.. ετσι για το καλο! χαχαχα Τους καλεσα αλλα δεν απαντουν. Μαλλον θα ειναι κλειστο το μαγαζι.
RipperRoo Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 πηρα και γω ενα.. ετσι για να χουμε κατι να ασχολουμαστε
louben Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Παιδια η τιμη ηδη αλλαξε και προσεθεσαν τελικα μπροστα τον ασσο που ελειπε.
lionheart75 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Βασικά δεν μπήκε μόνο ο αναμενόμενος άσσος μπροστά αλλά άλλαξε και το 3o ψηφίο απο 3 σε 1 ( απο 539€ σε 1519€). Έκαναν και επιπλέον έκπτωση ένα 20ευρο δηλαδή στο σύνολο, έτσι για δέλεαρ.
The-Doctor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Και εγω μεσα στην ανυπομονεσια ειμαι για να μου το ακυρωσουν Τσιμπησα 2 εγω.. ετσι για το καλο! χαχαχα Τους καλεσα αλλα δεν απαντουν. Μαλλον θα ειναι κλειστο το μαγαζι. 2? Μην τα λες αποτομα αυτα γιατι κριση εχουμε θα μας παρουν με τις ντοματες! Εγω το πηρα για την οθοναρα και φυσικα για τα υπεροχα ηχεια! Ακυρωθηκε εμενα!
c0prse_grinder Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Θα θέλαμε κατ’ αρχήν να ζητήσουμε συγνώμη για την αναστάτωση που σας προκαλούμε και να σας ενημερώσουμε ότι λόγω δυσλειτουργίας του συστήματός μηχανογράφησης, η τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος εμφανίστηκε σήμερα και για περιορισμένο χρονικό διάστημα στα €539,50 με κανονική τιμή στα €1519,00. Το πρόβλημα αυτό ενημέρωσε λανθασμένα το Skroutz.gr όπου και λογικά είδατε την τιμή. Για το λόγο αυτό θα θέλαμε την επιβεβαίωσή σας, για να προχωρήσουμε στην αποστολή της παραγγελίας σας με την κανονική τιμή των €1519,00. Σας ζητούμε και πάλι συγνώμη. Με εκτίμηση, Κουζούκας Γεώργιος
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Και τωρα ξεκινηστε thread για να κανετε ομαδικη καταγγελια στο μαγαζι...ξερετε εσεις!!!
savasgr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 δεν εκαναν το κοπο ουτε με ενα ποταπο email να ενημερωσουν οτι εγινε λαθος...
kinitos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Και τωρα ξεκινηστε thread για να κανετε ομαδικη καταγγελια στο μαγαζι...ξερετε εσεις!!! Μιας και γινεται συχνα το ιδιο θεμα θα αοαντησω το εξης. Κανονικα πρεπει να το πουλησει εστω απο ενα κομματι σε αυτους που παρηγγειλαν. Αυτα περι λαθους δεν ειναι σωστα και χειροτερα ειναι να το δικιολογουμαι και μονοι μας. Βεβαια δεν εχει γινει σαν μουλτιδραμα αλλα... Εστω τα 5 πρωτα κομματια εστω το 1 ρε αδερφε . Μια ζωη συγνωμη λαθος. Οπως βγαζει μαγαζι φυλλαδιο με τιμες και γραφει δεν ευθηνομαστε για λαθη οχι ρε Φιλε εσυ εχεις την ευθηνη κατσε και δες το πριν το διανεμεις αντε στο καλο
xristoforos89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μιας και γινεται συχνα το ιδιο θεμα θα αοαντησω το εξης. Κανονικα πρεπει να το πουλησει εστω απο ενα κομματι σε αυτους που παρηγγειλαν. Αυτα περι λαθους δεν ειναι σωστα και χειροτερα ειναι να το δικιολογουμαι και μονοι μας. Βεβαια δεν εχει γινει σαν μουλτιδραμα αλλα... Εστω τα 5 πρωτα κομματια εστω το 1 ρε αδερφε . Μια ζωη συγνωμη λαθος. Οπως βγαζει μαγαζι φυλλαδιο με τιμες και γραφει δεν ευθηνομαστε για λαθη οχι ρε Φιλε εσυ εχεις την ευθηνη κατσε και δες το πριν το διανεμεις αντε στο καλο Και αντε οτι σου λενε οτι εδωσαν αυτο το ενα. Εσυ πως θα το ξερεις;
kinitos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Οκ μαζι σου αλλα καπιος μαστερ του ειδους θα το πετυχει απο εδω μεσα και θα το μαθεις. Αν γινοταν ποιο συχνα αυτο που λεω σιγουρα θα το μαθεναμε οχι το συεκριμενο αλλα γενικα μιλοντας. Αν τωρα λενε και παπατζες μετα μαλλον αρκετα πιθανο ειναι για πεταμα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα