Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Link : http://www.skroutz.gr/products/show/8908616 , έχει σε τιμη 540ευρω αυτο το λαπιτοπιο HP ENVY 17-3020en A2Q34EA , εχει ιδεα κανεις τι παιζει μ αυτο το καταστημα ?

το κατάστημα δε το ξέρω, αλλά η τιμή είναι ΤΖΑΜΠΑ πραγματικά!!!

Αν η προσφορά και το απόθεμα δεν είναι πλασματικά, αξίζει και με το παραπάνω.

Δημοσ.

Link : http://www.skroutz.gr/products/show/8908616 , έχει σε τιμη 540ευρω αυτο το λαπιτοπιο HP ENVY 17-3020en A2Q34EA , εχει ιδεα κανεις τι παιζει μ αυτο το καταστημα ?

Μπρρρρρρρρρρ!!!! Μεχρι πριν ενα μηνα το εβρισκα 1600 ευρω τωρα τι τουες ηρθε;

το κατάστημα δε το ξέρω, αλλά η τιμή είναι ΤΖΑΜΠΑ πραγματικά!!!

Αν η προσφορά και το απόθεμα δεν είναι πλασματικά, αξίζει και με το παραπάνω.

Το μονο που με ριχνει ειναι τα 5400rpm του δισκου του αλλιως ειναι τσαμπε ολε

Δημοσ.

Μπρρρρρρρρρρ!!!! Μεχρι πριν ενα μηνα το εβρισκα 1600 ευρω τωρα τι τουες ηρθε;

Το μονο που με ριχνει ειναι τα 5400rpm του δισκου του αλλιως ειναι τσαμπε ολε

Σιγά μην το αφήσεις με αυτόν ρε σύ. Εννοείται αμέσως μετά την παραλαβή του πετάς έναν 120άρη ssd τώρα που έπεσαν και οι τιμές.

Δημοσ.

Σιγά μην το αφήσεις με αυτόν ρε σύ. Εννοείται αμέσως μετά την παραλαβή του πετάς έναν 120άρη ssd τώρα που έπεσαν και οι τιμές.

Και αν θες αποθηκη πετας το dvd και βαζεις εναν 3.5"

Δημοσ.

Και αν θες αποθηκη πετας το dvd και βαζεις εναν 3.5"

Αυτό θα στο έγραφα και εγώ μιας και το έχω ήδη κάνει στο lenovo που έχω. Όμως το συγκεκριμένο έχει ήδη 2 x 1Tb σκληρούς, οπότε τον δεύτερο τον κρατάς για αποθήκη και τον άλλον μπορείς να τον πουλήσεις.

Τσάμπα θα σου βγεί σχεδόν ο ssd. ;)

Eχω ψηθεί να ρίξω μια παραγγελία αλλά το αυριανό service στο αυτοκίνητο με φρενάρει... :P

Δημοσ.

Μάλλον τους ξέφυγε το ασσάκι ως πρώτο ψηφίο στην τιμή. Γιατί όλες οι τιμές που κοίταξα σε Eλλάδα και εξωτερικό, διαφέρουν κατά μια χιλιάδα για το συγκεκριμένο conf...

Δημοσ.

Δε ξερω κατα ποσο ομως ειναι αξιοπιστο το μαγαζακι , το λαπτοπ σ αυτα τα χρηματα φυσαει ... το τι του κανεις μετα απο αναβαθμισεις με τοσα χρηματα λιγοτερα απο το 2ο μαγαζι δε λεγεται ...

Μάλλον τους ξέφυγε το ασσάκι ως πρώτο ψηφίο στην τιμή. Γιατί όλες οι τιμές που κοίταξα σε Eλλάδα και εξωτερικό, διαφέρουν κατά μια χιλιάδα για το συγκεκριμένο conf...

Ισχυει , μαλλον καποιος αλλαξε τις τιμες πολυ πρωι και του ξεφυγε ο ασσος λογω τσιμπλας ...

Δημοσ.

Kαι εγώ έτσι πιστεύω 100%.

Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η τιμή προκειται για λάθος.

Δημοσ.

Kαι εγώ έτσι πιστεύω 100%.

Δεν μπορεί να υπάρχει αυτή η τιμή προκειται για λάθος.

Αν οι άλλες τιμές στο skroutz παίζαν π.χ. στο 1000άρικο, τότε θα ήθελαν κρέμασμα αν μιλάγανε για λάθος.

Όταν όμως οι τιμές είναι ίδιες με τον ανταγωνισμό πάνω κάτω και απλά λείπει ο άσσος στην αρχή, είναι προφανές ότι έγινε λάθος λόγω κεκτημένης ταχύτητας.

Οπότε βλέπω (δικαίως) το τόπικ να κλειδώνει με συνοπτικές διαδικασίες. :)

Επίσης τα 1539 δεν είναι καν η φτηνότερη τιμή πρακτικά, διότι το κατάστημα βρίσκεται σε νησί (στην ΚΩ συγκεκριμένα) και το καθεστώς ΦΠΑ είναι 16% και όχι 23% σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό.

Οπότε do the maths, όσοι ειδικά θέλετε να κάνετε απόσβεση τον ΦΠΑ.

Δημοσ.

παράγγειλα ενα...λετε να ειναι καμμια φολα και να κλαιω τα λεφτα μου?

Φόλα δεν νομίζω να είναι, το θέμα είναι ότι ξεκάθαρα πρόκειται, όπως γράφτηκε και σε προηγούμενο πόστ, για λάθος.

Θα σου απαντήσουν λοιπόν το αναμενόμενο.

Δημοσ.

Στην περίπτωση, ρε παιδιά, που κάποιος αγοράσει το προϊόν στην παρούσα τιμή, μπορεί μετά να του πουν να πληρώσει την "σωστή", διορθωμένη τιμή; :devil:

Κοιτούσα το disclaimer και τους Όρους χρήσης και δεν βρήκα τπτ για τυπογραφικά κ.λπ. B)

Δημοσ.

Στην περίπτωση, ρε παιδιά, που κάποιος αγοράσει το προϊόν στην παρούσα τιμή, μπορεί μετά να του πουν να πληρώσει την "σωστή", διορθωμένη τιμή; :devil:

Κοιτούσα το disclaimer και τους Όρους χρήσης και δεν βρήκα τπτ για τυπογραφικά κ.λπ. B)

http://www.inkcenterkos.gr/default.aspx?p=16&id=0001

Βάσει αυτών των όρων, μπορεί να σου πεί το οτιδήποτε (π.χ. ότι σε αυτή την τιμή η διαθεσιμότητα/παραλαβή/παράδοση είναι άγνωστη κι αν δε συμφωνείς την ακυρώνεις π.χ. ή ακυρώνεται αυτόματα σε εύλογο χρονικό διάστημα), οπότε ναι είναι καλυμένος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...