rounsmith Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γεια σας , Πήγα με την κοπέλα μου την προηγούμενη βδομάδα στο πλαίσιο να αγοράσει ενα κινητό με πιστωτικό(το προηγούμενο που είχε της χάλασε δεν μπορούσανε να το αντικαταστήσουνε και της δώσανε πιστωτικό να πάρει καινούριο), και πήρε το Htc Explorer. Της είπανε είναι εκθεσειακό κομμάτι και για αυτό είναι 30€ φθηνότερο. Της είπανε ότι δεν έχει επίσης ακουστικά γιατί έτσι είναι το μοντέλο. Εγώ μόλις βγήκαμε απο το μαγαζί παρατήρησα δεν είχε κάρτα μνήμης αλλά το προσπέρασα γιατί δεν ανέφερε πουθενά στα specifications ότι έχει κάρτα μνήμης αλλά ότι έχει μόνο υποδοχή. Σήμερα πήρα και εγώ το ίδιο κινητο(από την vodafone) και έχει κάρτα μνήμης πάνω το κινητό.(πάλι δεν ανέφερε στις οδηγίες ότι εμπεριέχεται στην συσκευασία sd κάρτα) αλλά στην ζελατίνα της οθόνης έχει μια εικόνα που δείχνει πως βγαίνει η sd κάρτα κ.λ.π. Εμένα ήτανε κλειστή η συσκευασία, της κοπέλας μου επειδή ήτανε εκθεσειακό ήτανε ανοιχτή. Αναφέρω πάλι ότι δεν ανέφεραν από το πλαίσιο ότι έλείπε Sd κάρτα από μέσα. Να πάω από εκεί να τουσ ζητήσω sd κάρτα και αν αρνηθούν να κινηθώ με άλλον τρόπο? Θα μου πείτε είναι sd κάρτα αλλά έχω τραβήξει πολλά με το πλαίσιο παλιότερα γιατί ειναι μην αναφερθώ τι είναι.
snakes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Εφόσον είναι εκθεσιακό κομμάτι δεν νομίζω να δίνουν το κινητό στην αρχική του κατάσταση.. (κάρτα μνήμης , ζελατίνα κτλ) Δίνουν μόνο το τηλέφωνο (κάπως πρέπει να βγάλουν κέρδος ) Δεν νομίζω τώρα πως μπορείς να κάνεις τίποτε παραπάνω αφού δεν αξίζει τον κόπο.. έπρεπε λογικά βέβαια να αναφέρουν πως έχουν αφαιρεθεί αυτά τα πράγματα από το τηλέφωνο.. Πάντως δεν νομίζω να βγάλεις άκρη..
Ntinaras Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αφου ανεφεραν απο πριν οτι ειναι εκθεσιακο ειναι οκ. αλλα και παλι σε συμφερει με 30 ευρω που γλιτωσες παιρνεις βαρβατη καρτα μνημης!
LOULATRANS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 τα εκθεσιακα τηλ του πλαισιου ειναι εν λειτουργια?γιατι αν ειναι,η μειωση των 30 ειναι μικρη και δεν αξιζε το ρισκο.....επισης ,αν κατα την αγορα δεν ενημερωθηκε οτι λειπει η μνημη,μπορει να την απαιτησει ή να το κανει αλλαγη-επιστροφη.
rounsmith Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι κοροιδία ,δεν μου αρέσει να με κοροιδεύουνε,δεν πειράζει θα τους κάνω θέμα ακόμα αν πούνε πώς όχι. Ακόμα και αν είναι για μιά κάρτα 2gb.
eddie-2 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Ένα εκθεσιακό κομμάτι το παίρνεις με όλα τα παρελκόμενα του. Απλά το παίρνεις σε χαμηλότερη τιμή επειδή χρησιμοποιήθηκε σαν δήγμα. Είναι υποχρεωμένη να κρατάνε την συσκευασία και ότι περιέχει αφού έχουν σκοπό να το πουλήσουν μετά. Τώρα αν λείπει κάτι πρέπει να το αναφέρουν και η τιμή να κατεβεί περισσότερο.
thessalonikios28 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 κακη αγορα φιλε μου.με 30 ευρω που σου αφαιρεσε για ενα δουλεμενο κινητο χωρις sd card και ακουστικα ουσιαστικα στα ιδια με καινουριο στο πουλησε
katsouras Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Συμφωνω για το "κακη αγορα".Σχεδον ολα τα τηλ πλεον συνοδςυονται απο καρτα μνημης εκτος αν εχουν ηδη μεγαλη και δεν ειναι απαραιτητο.Για 30 που γλυτωσες δεν αξιζε η αγορα.Το χει επεξεργαστει η Σαρα και η Μαρα και η μπαταρια αν ηταν πανω θα τα χει φτυσει..Απλα κακη αγορα τιποτα αλλο.Σαν εκθεσιακο κομματι τωρα δεν νομιζω να μην ειχε ουτε ακουστικα μεσα αν το παρεις καινουργιο..Ποιο δεν εχει πλεον ακουστικα;Ειναι ψιλοστανταρ αυτα..
basilis5 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Το θέμα είναι κοροιδία ' date='δεν μου αρέσει να με κοροιδεύουνε,δεν πειράζει θα τους κάνω θέμα ακόμα αν πούνε πώς όχι. Ακόμα και αν είναι για μιά κάρτα 2gb.[/quote'] Φίλε με εντελώς φιλική διάθεση θα σου πως πως σε κοροιδεψαν όμως. Πηρες ενα τήλ που έχει φάει n ώρες χρήσης κ x*n χέρια να το πασπατευουν για να το τεσταρουν. Κι όλα αυτα για 30€. Δεν άξιζε εξαρχής. Σε ότι αφορά την Καρτα μνήμης είναι μικρό το κακό καθώς είναι φθηνές. Αλλα όπως και να έχει αξίζει να πας απο εκει και να τους θηξεις τα παραπάνω.τουλαχιστον το τήλ σε όλα του τα αλλα είναι άψογο; Δουλεύει κόμπλε; Sent from my iPad using Insomnia
griniaris81 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2012 Πολλα κινητα πια,αυτης της κατηγοριας δεν εχουν handsfree με πρωτη διδαξα την samsung και η se εχει καποια μοντελα.οσο για καρτα μνημης παλι σε αυτη τη κατηγορια πανω απο 2gb δε βαζουν αν βαζουν.ο σκοπος ειναι η μειωση τιμης συσκευης και αυτο ειναι απαραδεκτο γιατι πρεπει να τα περνεις εξτρα.οσο αφορα το συγκεκριμενο το explorer ερχετε οντως χωρις handsfree και χωρις καρτα μνημης.μιλαω για τη κανονικη εκδοση γιατι της vodafone συνηθως ειναι διαφορετικα μιας κ τα πειραζουν βαζοντας δικες τους εφαρμογες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα