bost7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Γεια χαρα θελω να μου προτεινετε εστω. σκληρο δισκο. Μαγνητικο οχι ssd. Το μπατζετ κυμενεται στα 70-80 ευρω. (το παρα πολυ 85). Περιοχη αθηνα. Χωρητικοτιτα, οση μεγαλυτερη γινεται σε αυτα τα λεφτα. Επιπροσθετως στη μητρικη μου κουμπωνει sata 3.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Έχεις ssd? Στην περίπτωση που δεν έχεις και έχεις άλλον hdd, πάρε ssd. Για hdd τώρα θα σου πρότεινα αυτόν: Western Digital Caviar Blue 750GB SATA
bost7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν εχω τιποτα απο σκληρους. Παω πρωτα για hdd και αργοτερα σε ssd. Παω για αυτον που μου δειξες. σατα3 ειναι?
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ναι, sata 3 είναι. Γνώμη μου είναι να πάρεις πρώτα έναν 120αρη ssd και σε λίγο που θα πέσουν κι άλλο οι τιμές των hdd να αγοράσεις. Γιατί να μπλέκεις με επανεγκαταστάσεις windows, προγραμμάτων?
bost7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Και τι θα χω για αποθηκη ως τοτε? Οταν σου πα οτι σκεφτομαι ssd στο μελλον, ενοουσα αυγουστο. Νταξει για ενα μηνα, θα ζησω χωρις ssd
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τι να σου πω, τζάμπα κόπο το θεωρώ, αλλά ο καθένα ςκάνει τις επιλογές του.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα