peter_pan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλησπέρα σε όλους. Θέλω τη βοήθεια σας για την επιλογή ενός φθηνού τροφοδοτικού που θα έρθει να "αναστήσει" ένα σχετικά παλιό μηχάνημα. Ξέρω πως δεν είναι οι καλύτερες επιλογές, όμως ελέω οικονομικών στενοτήτων και λόγω παλαιότητας του μηχανήματος, δεν θέλω να διαθέσω πάνω απο 20-25€(δεν είμαι σίγουρος 100% αν θα δουλέψει τελικά ). Πολύ απλά λοιπόν, ανάμεσα στα παρακάτω τροφοδοτικά, ποιο είναι λίγο "ποιοτικότερο" απο τα υπόλοιπα ή αποτελεί τέλος πάντων την καλύτερη επιλογή, σαν value for money, μεταξύ τους? HANTOL H550 Nitrox SL-450 Nitrox SL-550 Lamtech 450W iMEMORY 400W *Να πω επίσης οτι μένω στην επαρχία και αυτά είναι που μπορώ να αγοράσω μέσα στα 25€ χωρίς επιπλέον μεταφορικά κλπ.
veteranos123 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το τροφοδοτικό είναι μια σοβαρή επένδυση για το pc γι'αυτά αν μπορείς πάρε αυτό αλλιώς πάρε το πρώτο επειδή βγάζει παραπάνω amper από τα άλλα τροφοδοτικά στην 12αρα
doakes Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Το Lamtech ειναι καλουτσικο για παλιο pc με onboard καρτα γραφικων.Το χω βαλει σε Pentium 4 κι ειναι μια χαρα εδω και 2 χρονια.
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δες και αυτό: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29386&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4 αν θέλεις κάτι καλύτερο από αυτά που κοιτάς.
tigergreg Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δες και αυτό: http://www.visionstudio.gr/prodinfo.asp?id=29386&cat=17&sub=undefined&pmanuf=undefined&sort=undefined&step=4 αν θέλεις κάτι καλύτερο από αυτά που κοιτάς. Οντως η καλυτερη επιλογη. Διαφορετικα LAMTECH.
Red Devil Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 αφου δημιουργιθηκε αυτο το θεμα να κανω μια ερωτηση. με πια σειρα πανε οι μαρκες των τροφοδοτικων π.χ. 1.corsair 2;
Δεινόσαυρος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν είναι στο 1 η corsair. Η corsair μπορεί να είναι νούμερο 1 αναφορικά με το value for money. Αλλιώς υπάρχουν καλυτερα τροφοδοτικά (superflower, enermax, seasonic κτλ) που είναι όμως αρκετά ακριβότερα.
TEOKOS Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δεν είναι στο 1 η corsair. Η corsair μπορεί να είναι νούμερο 1 αναφορικά με το value for money. Αλλιώς υπάρχουν καλυτερα τροφοδοτικά (superflower, enermax, seasonic κτλ) που είναι όμως αρκετά ακριβότερα. Συμπληρώνοντας η corsair δεν τα φτιάχνει μόνη της τα τροφοδοτικά της. Φασόν εξ ανατολής είναι και αυτά με κύριο προμηθευτή της αυτόν http://www.cwt.com.tw/Default.aspx
peter_pan Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις και τις προτάσεις σας. @veteranos123, Γνωρίζω πως το συγκεκριμένο τροφοδοτικό είναι καλό σαν value for money όμως, 1.Tο πλαίσιο δυστηχώς δε με βολεύει για να κάνω την αγορά. 2.Ξεφεύγουμε απο τη τιμή και όπως είπα στο αρχικό μήνυμα πρόκειται για παλιό μηχάνημα και δε μπορώ να διαθέσω πάνω απο 20-25€(αναγνωρίζοντας το ρίσκο). @Δεινόσαυρος, Ωραίο και αυτό και είναι στα ίδια περίπου χρήματα με το Lamtech, ωστόσο πάλι με τα μεταφορικά κλπ. θα ανέβει η τιμή(κάτι που δεν είναι εφικτό αυτή τη στιγμή). @όλους, Να σας υπενθυμίσω πως μιλάμε για ένα παλιό pc που δεν θέλω να δώσω πάνω απο 20-25€ γιατί δε ξέρω πόσο θα αντέξει και τι άλλο μπορεί να παρουσιάσει αργότερα(υπάρχει και αυτό το ενδεχόμενο). Οπότε σύμφωνα με τα παραπάνω, θα κοιτάξω για το Lamtech και αν αλλάξει κάτι θα επανέλθω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα