Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω εναν ssd vertex 2 60 gb. Εκει που ολα πηγαιναν καλα κλεινω χθες το pc για να φυγω και σημερα που παω να το ανοιξω δεν μου βλεπει καθολου τον ssd το pc.Τι επαθε ετσι ξαφνικα? να πω οτι αλλαξα θεσεις sata και τροφοδοσιας,αλλαξα και καλωδιο και εκανα και bios reset και τιποτα,δεν το βλεπει καν στο bios

Δημοσ.

Έπαθα το ίδιο πρόσφατα με τον ίδιο ακριβώς δίσκο.

Με ψάξιμο στο Google είδα ότι οι Vertex 2 έχουν συχνά τέτοια θέματα. Μάλιστα ήμουν τυχερός που μου κράτησε σχεδόν 2 χρόνια.

Δεδομένου ότι έχουν 3 χρόνια εγγύησης, μάλλον είσαι ακόμα εντός εγγύησης. Οπότε βρες την απόδειξη αγοράς και πήγαινε στο κατάστημα για RMA. Θα κάνουν έναν τυπικό έλεγχο και σε 2-3 μέρες θα στον αλλάξουν.

Hint: δεν υπάρχουν Vertex 2 διαθέσιμοι. Θα σου προτείνουν αντικατάσταση με Agility 3. Με λίγο μα-μου-σου-ξου-λου θα σου δώσουν Vertex 3, εγώ έτσι έκανα.

;)

Δημοσ.

Ειναι αγορασμενος απο vision studio και ειναι ο δευτερος δισκος,και ο πρωτος ακριβως το ιδιο πραγμα επαθε και μου τον αλλαξαν..Παλι το ιδιο θα κανουν..Παντως με τον κυριο που μιλησα μου ειπε οτι vertex 2 υπαρχουν και οτι θα γινει αντικατασταση με ιδιο και πως οι vertex 2 δεν ειχαν τετοια προβληματα και ειναι πολυ σπανιο φαινομενο (οταν του ειπα οτι ειναι το δευτερο rma που γινεται τοτε μου απαντησε ετσι)

Δημοσ.

Εάν έχουν απόθεμα από Vertex 2 θα σου δώσουν τον ίδιο. Και δε μπορείς να κάνεις πολλά. Μπορεί σε εκείνους να μην έχουν τύχει πολλά τέτοια, αλλά πράγματι οι Vertex 2 ψοφάνε συχνά. Άμα κάνεις μια αναζήτηση θα το δεις.

Δημοσ.

Ακριβως το ιδιο επαθα κι εγω με Intel 520 απο msystems...και μαλιστα στην πρωτη μερα λειτουργιας του.

Με αναζητηση στο ιντερνετ θα δεις οτι παντου υπαρχουν τετοια.Και με OCZ και με corsair κλπ.

Ο δισκος σου ειναι νεκρος οποτε τον αλλαζεις με καινουριο και κανεις τον σταυρο σου...

Μετα απο αυτα εχει φοβηθει το ματι μου με τους ssd.Δεν ξερω ισως μοιαζουν ανωριμοι ακομα για την αγορα... :fear:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...