Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά, σκέφτομαι τελευταία για κάποιο smartphone.

Δε με ενδιαφέρουν τα applications, cameres, photo κτλ.. Βασικά το θέλω για να βλέπω τα email με ένα εύκολο τρόπο για τη δουλειά (χρησιμοποιώ το gmail, google apps μας έχουν βάλει στη δουλειά - έχει λέει και mobile version, δεν το έχω δει - αλλά φαντάζομαι για κινητά θα υπάρχουν εφαρμογές όπως το outlook κτλ.)

Οπότε δηλαδή.. να έχει internet (μάλλον θα πάρω και ένα φθηνό πακέτο 3g από cosmote - kartointernet πως το λένε... γιατί wifi δε βρίσκω παντού)...

Τι προτείνετε; Θα ψάξω και online να δω τι παίζει... Ευχαριστω!

ααααααα ξέχασα: θα ήθελα να έχει android, όλο και κάποια χρήσιμη εφαρμογή δωρεάν υπάρχει.. ειδικά μια εφαρμογή μου είπαν που καλεις σε ολο τον κόσμο δωρεάν (απλά δεν είμαι κολλημένη όλη την ώρα στο κινητο, το θέλω για "υγιή" χρήση, κυρίως επαγγελματική...)

Δημοσ.

μαλλον για το alcatel 990 πας αλλα σκεψου το για λιγα παραπανω ή για μεταχειρισμενο. Πχ με 150 βρήσκεις ανετα xperia neo V που ειναι 10 σκαλες παραπανω.

Δημοσ.

Έκανα ελάχιστη έρευνα. Βρήκα αυτό στο Πλαίσιο. Φαίνεται και πιο σύγχρονο από αυτό του orlox.

http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Alcatel-One-Touch-918D-Black-%CE%A4520-000-000.htm

Έχει και διπλή sim λέει... σούπερ. Και το gmail εφαρμογη.

Θέλω να μάθω λίγο παραπάνω για τα επιμέρους χαρακτηριστικά, λειτουργικό κτλ. είμαι ψιλοάσχετη (π.χ. υπάρχουν διάφορες εκδόσεις android). Μην πάρω κάτι πολύ παλιό, να μάθω αν σηκώνουν αναβαθμίσεις όπως στα pc κτλ.

Αύριο πρωϊ-πρωϊ θα πεταχτώ δίπλα στο Γερμανό, θέλω και κάρτα whatsup να μιλάω δωρεάν (διπλή καρτα σιμ ωραία). Να τους ρωτήσω από κοντά για όλα αυτά. Θα δω, δε θέλω να βιαστώ.

Δημοσ.

εγω πηρα αυτο πριν απο 3 μηνες και μεχρι στιγμης ειμαι ευχαριστημενος. εχει android λειτουργικο, που σημαινει οτι μπορεις να βαλεις εφαρμογες για οτιδηποτε σου χρειαστει. εχει καλη διαρκεια μπαταριας, με νορμαλ χρηση και οχι με ολοημερες συνομιλιες..., περιπου 4 μερες!

στα χρηματα αυτα, νομιζω οτι ειναι απο τις καλυτερες επιλογες!

αν ομως, σου χρειαζεται κινητο με 2 sim, δεν κανει γιατι παιρνει μονο μια!

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ cabdik. Eίμαι μάλλον πιο κοντά σε αυτό που βρήκα στο πλαίσιο.

Πήγα το πρώϊ Γερμανό, δεν έμεινα ικανοποιημένη. Πήρα όμως κάρτα whatsup/σύνδεση.

Κοιτάω και στο skroutz, πολύ πράμα. Είδα και το Huawei στο ιδιο φόρουμ από akalos, λεει αντιπροσωπεία από wind.

http://www.skroutz.gr/s/389765/Huawei-Ideos-X5-U8800-Pro.html?from=autocomplete

Ο άντρας μου πρότεινε να δω στο coinmad (ψωνίζει απο εκεί μουσική ως "καθυστερημένο" μεταλλάς :wub: )

http://www.coinmad.com/search/results_offers.php?q=Huawei+Ideos+X5+U8800+Pro&offer_category_custom=&s=1&_orgn=frm

πάνω απο το αρχικό οριακό ποσό (μπήκε ο διάλος μέσα μου), αλλά φαίνεται υποσχόμενο, φαντάζομαι με τα ίδια λεφτά παίρνει πολλά παραπάνω (κάτι σαν τα acer στα λαπτοπ που βλέπω πως στις ίδιες προδιαγραφές για "μάρκα" πρέπει να δώσεις 100-200 ευρώ παραπάνω).

Τη Δευτέρα θα αποφασίσω και την ίδια μέρα θα προβώ σε αγορά. Αν και μάλλον - είμαι ανάμεσα στα 2, το ένα που με καλύπτει 100% για τις ανάγκες μου και το άλλο με πιο πολλά χαρακτηριστικά.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...