Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά εχω προβλημα με τις θυρες usb .. το πρόβλημα μάλλον το προκάλεσα εγω, μετα απο κάποια πατέντα που πηγα να κανω φτιαχνοτας χειροποίητο ανεμιστιρακι έκοψα μια προέκταση καλωδίου usb για να τιν συνδέσω στο ανεμιστηρακι και μετα στο laptop μου ,να μιν πολυλογώ η πατεντα που ήθελα να κανω δεν πέτυχε ηταν σκετη αποτυχία αλλά το χειρότερο ειναι οτι μετα δεν μου δούλευαν οι θυρες usb . μετα άλλαξα και εσωτερικό δισκο δηλαδή αλλαξα τα windows να δω μήπως φταίει κατι απο εκει αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ... τώρα τι μπορώ να κάνω ; υπάρχει κάποια λύση ; αν μπορείτε βοηθιστεμε...... ευχαριστώ :shock:

Δημοσ.

Αγοράζεις pci κάρτα αν πρόκειται για desktop ή pcmcia και pcixpress για laptop,που θα σου βγάζουν usb θύρες.

Έκαψες τους controllers.

Δημοσ.

μάλιστα και απο οτι ξέρω είναι και λίγο ακριβή αυτή η συσκευή .. τωρα που κάηκαν οι controllers δεν διορθώνετε μπορεί να φτιαχτεί ; δεν επιδιορθώνετε θα μείνει ετσι; αλλιως μονο με τιν εξωτερική συσκευη ....

μάλιστα και απο οτι ξέρω είναι και λίγο ακριβή αυτή η συσκευή .. τωρα που κάηκαν οι controllers δεν διορθώνετε μπορεί να φτιαχτεί ; δεν επιδιορθώνετε θα μείνει ετσι; αλλιως μονο με τιν εξωτερική συσκευη ....

Δημοσ.

Σιγά το ακριβό.5€ έχει και στη μία και στην άλλη περίπτωση.
Δημοσ.

πηγα στο moyltirama για να παρω τιν εξωτερική συσκευή και μου ειπε ο τεχνικός πως πρέπει να αλλάξω τιν μητρική γιατι σε λιγο καιρό θα μου κολλήσει ολο το laptop λογο επηδη εχουν χαλάσει οι usb θύρες .. τωρα με μπέρδεψε δεν ξερω αν αληθεύει αυτο που μου ειπε

Δημοσ.

Φταίω εγώ ο μαλάκας που έκατσα δυό ώρες και σου υπέδειξα το τρόπο να γλυτώσεις κανα φράγκο απ' τους ρεμπεσκέδες που πάνε να βγάλουν απ' τη μυίγα ξύγκι,δεν φταις εσύ,τόσο σου κόβει τόσο λες.

Πήγες στο μουλτιδράμα και σούπε ότι το λαπτοπ σου θα χαλάσει σε τρία τέρμινα.Κι εγώ ο χαζός σου πληκτρολόγησα πως θα πάρεις το pcmcia usb port με το ένα τρίτο απ' όσα σου ζητάει ο μουλτιδράμας.Κι έρχεσαι να μου τη πεις γιατί ειρωνεύομαι,ποιόν;Το πωλητή του γερμανομάγαζου.

Φίλο,ή δουλεύει ή δεν δουλεύει.Το θα χαλάσει κάποτε,κι εγώ θα πεθάνω,τα σκουλήκια θα με φάνε.

Ιδίως άμα μπλέκω με χαζούς,θα πάω πριν της ώρας μου.

Δημοσ.

Φταίω εγώ ο μαλάκας που έκατσα δυό ώρες και σου υπέδειξα το τρόπο να γλυτώσεις κανα φράγκο απ' τους ρεμπεσκέδες που πάνε να βγάλουν απ' τη μυίγα ξύγκι,δεν φταις εσύ,τόσο σου κόβει τόσο λες.

Πήγες στο μουλτιδράμα και σούπε ότι το λαπτοπ σου θα χαλάσει σε τρία τέρμινα.Κι εγώ ο χαζός σου πληκτρολόγησα πως θα πάρεις το pcmcia usb port με το ένα τρίτο απ' όσα σου ζητάει ο μουλτιδράμας.Κι έρχεσαι να μου τη πεις γιατί ειρωνεύομαι,ποιόν;Το πωλητή του γερμανομάγαζου.

Φίλο,ή δουλεύει ή δεν δουλεύει.Το θα χαλάσει κάποτε,κι εγώ θα πεθάνω,τα σκουλήκια θα με φάνε.

δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα που εχεις . εγω ειπα οτι πήγα στο μαγαζι για να παρω το εξάρτημα και να φύγω , και μου ειπε ο τεχνικός απο μονος του οτι θα μου χαλάσει το λαπτοπ σε λιγο καιρο λογο που δεν δουλευουν οι θυρες usb .το εξάρτημα δεν το πήρα γιατι δεν το εχει στο μαγαζι. και γυρίζω και σου γραφω οτι μου ειπε ο τεχνικός να το μοιραστώ μαζι σου που ξέρεις περισσότερα πράγματα απο εμενα και εσυ μου λες για εξωγήινους . δεν σου ειπα κατι κακο.δεν ξερω και πολλα πραγματα απο τεχνικα και για αυτο γραφω εδω στο forum για να με βοηθήσουν αυτοι που ξέρουν μου φανικε λιγο κουλο αυτο που μου ειπε οτι πρεπει να αλλάξω μητρική και οτι θα στιχισει 200 και 300 ευρω..και παλι δεν ξερω αν ισχει αυτο που μου ειπε και σου το εγραψα αν ηθελες να μου απαντησεις ... και εσυ μου λες για εξωγήινους .. εσυ παρεξήγησες τα πραγματα

δεν μπορώ να καταλάβω το πρόβλημα που εχεις . εγω ειπα οτι πήγα στο μαγαζι για να παρω το εξάρτημα και να φύγω , και μου ειπε ο τεχνικός απο μονος του οτι θα μου χαλάσει το λαπτοπ σε λιγο καιρο λογο που δεν δουλευουν οι θυρες usb .το εξάρτημα δεν το πήρα γιατι δεν το εχει στο μαγαζι. και γυρίζω και σου γραφω οτι μου ειπε ο τεχνικός να το μοιραστώ μαζι σου που ξέρεις περισσότερα πράγματα απο εμενα και εσυ μου λες για εξωγήινους . δεν σου ειπα κατι κακο.δεν ξερω και πολλα πραγματα απο τεχνικα και για αυτο γραφω εδω στο forum για να με βοηθήσουν αυτοι που ξέρουν μου φανικε λιγο κουλο αυτο που μου ειπε οτι πρεπει να αλλάξω μητρική και οτι θα στιχισει 200 και 300 ευρω..και παλι δεν ξερω αν ισχει αυτο που μου ειπε και σου το εγραψα αν ηθελες να μου απαντησεις ... και εσυ μου λες για εξωγήινους .. εσυ παρεξήγησες τα πραγματα

Δημοσ.

Τη τύφλα μου ξέρω.

Το λαπτοπ σου κάποτε θα χαλάσει,όπως όλα τα λαπτοπ όλου του κοσμάκη,κάποια μέρα και για κάποιο λόγο.

Το δικό σου λαπτοπ εφ´ όσον δουλεύει,θα πει ότι δεν του δημιούργησες άλλη ζημιά εκτός απ´ τις θύρες.

Το ότι στο είπε ένας τεχνικός απ´ το μαγαζί που πήγες,δεν σημαίνει κάτι.

Η ειρωνία μου ήταν για τον τεχνικό που προεξόφλησε τη μελλοντική δυσλειτουργία,οπότε σαν μάντης που ήταν θα μπορούσε να μας πει κι άλλες μαντεψιές.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...