Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδιά καλημέρα.

Είπα να κάνω ένα συστηματάκι για djing στο σπίτι μου και αναμένοντας και ένα λαπτοπ που εχω παραγγείλει να το χρησιμοποιήσω και για τα δύο μεροκάματα την βδομάδα που κάνω.Χρόνια αρχικά με τα βινίλια μου, μετά με τα cd είπα να κάνω τη μετάβαση.

Πήρα λοιπόν την εξωτερική καρτα ήχουν traktor 2 της native instruments και ένα μικτη τον M2 της Newmark.(θα ακολουθήσει και κάποιος controller)

Εγκατέστησα τη κάρτα, συνέδεσα το μικτη στον ενισχυτή και τα ηχεια που εχω στο γραφειο μου.

Μιλάμε για windows Xp professinal Ελληνικά.

Εχουμε και λέμε λοιπόν.

1.Οταν παίζω κάποιο κομμάτι με ένα απλό player (εγώ χρησιμοποιώ το foobar) ολα είναι ΟΚ. Είμαι κατενθουσιασμένος με τον ωραίοτατο ήχο που ακούω.

2.ΟΜΩΣ οταν πάω να χρησιμοποιήσω dj software τα πράγματα είναι χάλια.

Στη κάρτα ειχε το traktor 2. Οταν το ανοίγω μου βγάζει το μήνυμα :

"Το σημείο εισαγωγής NtAlpcSendWaitReceivePort της διαδικασίας δεν ήταν δυνατόν να εντοπιστεί στη βιβλιοθήκη δυναμικής σύνδεσης ntdll.dll."

Πατάω οκ και το μήνυμα εμφανίζεται ξανά και ξανά. Τελικά μετά απο μερικά ΟΚ και επαναλήψεις του μηνύματος ανοίγει το traktor 2. Οταν φορτώνω καποιο κομμάτι ακούγεται απο το βαθος μια παραμορφωση σκετη σαν κατσαβιδι!!

Δοκιμάω μετά το ultra mixer. Εδώ δεν μου βγάζει μήνυμα. Φορτώνω κομμάτια παίζουν με ωραίο ήχο αλλά με διακοπές!!!

Ενώ παίζει το κομμάτι κάνει καθε μερικά δευτερόλεπτα διακοπές.

3. Μετά απο βάσανα βάζω ένα λαπτοπ που δανείστηκα (με win 7). Εκεί επαιζε πιο ομαλα.Αλλά πρώτον δεν ειχα τον ωραιο ήχο που έπαιρνα στον επιτραπέζιο και δεύτερον έκανε και εκεί διακοπές.

Εχετε καμμιά ιδέα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στο λαπτοπ το έφτιαξα. Εκεί δεν έπαιρνα το μήνυμα που ανάφερα αλλά ο ήχος ειχε διακοπές.

Στη βοηθεια είδα μια πρόταση που εχει με τον αριθμό "buffer underuns" (που δεν ξέρω τι σημαίνει).

Έβαλα τη μέγιστη διαθέσιμη τιμή και ολα είναι ΟΚ. Πολυ ωραιος ο ήχος με οτι dj software και αν δοκίμασα.

Στον επιτραπέζιο μάλλον κατι μου λείπει απο τα windows xp. Γιατί βλέπω στο μηνυμα κατι για dll.

τελικά τι μαθαίνεις ψάχνοντας.

Γκουγκλάροντας διαπιστωσα απο διάφορα φόρουμ πως αυτό για αυτό το μήνυμα λάθους υπεύθυνο είναι ένα αρχείο με ονομα avrt.dll που βρισκεται στο φάκελο Windows/system32.

Το αρχειο αυτό οφείλει την ύπαρξη του στο Samsung Kies !!!!! Το γνωστό πρόγραμμα της samsung για τα κινητά της τηλέφωνα.Το μετονομασα (η συμβουλή ήταν να μην διαγραφεί) και το μήνυμα εξαφανίσθηκε. Βέβαια δεν δουλεύει τώρα το Kies αλλά δεν με πολυνοιάζει γιατί την αναβάθμιση του κινητού την κάνω με το ίδιο το κινητο.

Επεξ/σία από dub

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...