bvay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καλημέρα παίδες, Εδώ και λίγο καιρό έχω παρατηρήσει ότι κάποια αρχεία (όχι όλα, αλλά κυρίως κάποια word και pdf) τα οποία μεταφέρω από το PC στη δουλεία (win Xp) στο φλασάκι μου (Kingston dtse9-8GB)δεν ανοίγουν στον desktop στο σπίτι (vista) ή στoυς φορητούς (vista και 7). Αυτό το διαπίστωσα και όταν μετέφερα αρχεία μεταξύ των υπολογιστών που έχω στο σπίτι με το συγκεκριμένο flash. Συγκεκριμένε για το word λαμβάνω το μήνυμα "δεν ήταν δυνατή η ανάγνωση αυτού του αρχείου από το word. Μπορεί να είναι κατεστραμενο. Προσπαθείστε να το ανοίξετε με μετατροπέα εγγράφου κλπ...) Για τα pdf λαμβάνω το μήνυμα "there was an error opening this document". Tο οffice που χρησιμοποιώ είναι το 2003, ενώ το φλασάκι το έχω από τον Δεκ του 2011. Το πρόβλημα με την μεταφορά των αρχείων το συναντώ τους τελευταίους 2 μήνες. Μήπως ξέρετε τι συμβαίνει να με βοηθήσετε?
isay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Καταρχήν δοκίμασε να τα μεταφέρεις με άλλο usb stick (τα ΙΔΙΑ αρχεία). Έτσι θα εχεις μια πρώτη εικόνα αν φταίει το στικάκι ή κάτι άλλο. Αν φταίει το στικάκι κάνε του πλήρες format και δοκίμασε πάλι.
bvay Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέ ένα άλλο στικάκι κάποια αρχεία που δεν άνοιγαν μεταφέρθηκαν κανονικά. Θα του κάνω format τελικά (αν και το είχα σκεφτεί από την αρχή)αλλά ήθελα και μια άλλη άποψη, για το τι μπορεί να φταίει
isay Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέ ένα άλλο στικάκι κάποια αρχεία που δεν άνοιγαν μεταφέρθηκαν κανονικά. Θα του κάνω format τελικά (αν και το είχα σκεφτεί από την αρχή)αλλά ήθελα και μια άλλη άποψη, για το τι μπορεί να φταίει Κάνε του πλήρη μορφοποίηση στη διαμόρφωση που είχε και πριν. Κάνε πάλι δοκιμές. Αν υπάρχει πάλι πρόβλημα το πετάς ή το ελεγχεις με ειδικό πρόγραμμα (που τώρα μου διαφεύγει το όνομα - αν το θυμηθώ θα το γράψω).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα