Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συνφορουμίτες έχω τρελαθεί με το Galaxy S plus μου.

Εκανα το μοιραίο λάθος να βάλω μεγαλύτερη κάρτα SD.

Από εκείνη τη μέρα έχω πρόβλημα στο Play Store. Αρχικά κατέβασα κάποιες εφαρμογές αλλά μετά από λίγα λεπτά δεν μπορώ να κατεβάσω καμία ούτε με Wi Fi ούτε με σύνδεση.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση;

Λίγες μέρες νωρίτερα μου εμφανίστηκε και δεύτερο πρόβλημα. Όταν πάω να αναζητήσω ένα όνομα στις Επαφές, αυτές κολάνε. Δεν μπορώ να αναζητήσω το όνομα και το τηλέφωνο που ψάχνω. Αναγκάζομαι να γυρνάω στο βασικό μενού και μετά από μισό λεπτό, όταν ξανανοίξω τις επαφές, τότε μπορεί και να μου βρει το όνομα που ψάχνω.

(Η βλακία είναι πως νόμιζα πως αν βάλω μεγαλύτερη sd θα ξεκολήσει το κινητό που το είχα φορτώσει με αρκετή μουσική. Όμως το ένα πρόβλημα έφερε και το άλλο που σας προανέφερα...)

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Είναι ωραίο κινητό αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα 2 προβλήματα που μου κάθισαν εδώ και δύο μέρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Βοήθεια...

Δημοσ.

Συνφορουμίτες έχω τρελαθεί με το Galaxy S plus μου.

Εκανα το μοιραίο λάθος να βάλω μεγαλύτερη κάρτα SD.

Από εκείνη τη μέρα έχω πρόβλημα στο Play Store. Αρχικά κατέβασα κάποιες εφαρμογές αλλά μετά από λίγα λεπτά δεν μπορώ να κατεβάσω καμία ούτε με Wi Fi ούτε με σύνδεση.

Έχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση;

Λίγες μέρες νωρίτερα μου εμφανίστηκε και δεύτερο πρόβλημα. Όταν πάω να αναζητήσω ένα όνομα στις Επαφές, αυτές κολάνε. Δεν μπορώ να αναζητήσω το όνομα και το τηλέφωνο που ψάχνω. Αναγκάζομαι να γυρνάω στο βασικό μενού και μετά από μισό λεπτό, όταν ξανανοίξω τις επαφές, τότε μπορεί και να μου βρει το όνομα που ψάχνω.

(Η βλακία είναι πως νόμιζα πως αν βάλω μεγαλύτερη sd θα ξεκολήσει το κινητό που το είχα φορτώσει με αρκετή μουσική. Όμως το ένα πρόβλημα έφερε και το άλλο που σας προανέφερα...)

Μπορεί κανείς να με βοηθήσει; Είναι ωραίο κινητό αλλά μου έχει σπάσει τα νεύρα με τα 2 προβλήματα που μου κάθισαν εδώ και δύο μέρες και δεν μπορώ να κάνω τίποτα!

Βοήθεια...

δεν υπαρχει περιπτωση να φταιει οτι εβαλες μεγαλυτερη καρτα.

εκανες επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων οταν εμφανηστικε το κολλημα στις επαφες? αν οχι, δοκιμασε το

Δημοσ.

Είμαι εντός εγγύησης. Στη Σάμσουνγκ πρέπει να το πάω;

Να κάνω πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Δεν θα τα χάσω όλα;

Δημοσ.

Είμαι εντός εγγύησης. Στη Σάμσουνγκ πρέπει να το πάω;

Να κάνω πρώτα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Δεν θα τα χάσω όλα;

γιατι αν πας για σερβις δεν θα τα χασεις ολα? στην ουσια θα σου re-φλασαρουν την stock rom.

εισαι σε 2.3.6 να υποθεσω? αν οχι μπορεις να την περασεις και μονος σου μεσω Odin. ειναι πολυ απλο

Δημοσ.

Δεν έχω ασχοληθεί με root. Πως μπορώ να την περάσω; Odin; Υπάρχει κάποιος χρηστικός οδηγός;

Έκανα επαναφορά των εργοστασιακών ρυθμίσεων...

Οι επαφές είναι πιο γρήγορες και δεν κολάνε.

Όμως το play store είναι τα ίδια χάλια. Δεν κατεβάζει τίποτα... :-(

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...