Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα,

Ξέρω ότι το θέμα έχει συζητηθεί άπειρες φορές, αλλά επειδή τα πράγματα αλλάζουν σε καθημερινή βάση, ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα για κάποιους δικούς μου προβληματισμούς και όποιος θέλει μπορεί να βοηθήσει!

Αρχικά να πω ότι εδώ και 3 χρόνια έχω ένα HP 15,6" από το οποίο είμαι ικανοποιημένος, τόσο από τα specs του όσο και από την απόδοσή και την αξιοπιστία του αυτά τα 3 χρόνια!Όμως, από άποψη φορητότητας δεν μπορώ να πω ότι είναι και η καλύτερη επιλογή, οπότε θα ήθελα να αλλάξω σε κάτι πιο μικρό, πιο ελαφρύ αλλά το ίδιο(και παραπάνω δεν με χαλάει) αξιόπιστο και γρήγορο!

Έχω στα υπ όψειν ένα laptop με τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

Οθόνη 13,3"

Βάρος από 2Kg και κάτω

Γρήγορο επεξεργαστή(η αλήθεια είναι ότι στα λαπτοπ δεν έχω ακριβή ιδέα για το τι παίζει με τους επεξεργαστές οπότε εδώ θέλω οπωσδήποτε βοήθεια)

Αρκετή RAM(με 2GB είμαι κοπλέ γι αυτά που θέλω, με 4GB είναι το ιδανικό)

Κάρτα γραφικών αδιάφορη μιας και δεν πρόκειται να παίζω παιχνίδια

Σκληρός επίσης αδιάφορος μια και πρόκειται να αλλαχτεί με SSD

Οπτική συσκευή δεν θα με χάλαγε να υπήρχε αλλά επειδή ούτε με το λαπτοπ που έχω τώρα την πολυχρησιμοποιούσα, δεν θα έλεγα ότι είναι και τόσο σημαντικό κομμάτι για μένα(ίσως αντικατασταθεί αν υπάρχει η δυνατότητα με δεύτερο σκληρό)

Οπωσδήποτε θύρες USB και ethernet αλλά να υπάρχει και η δυνατότητα ασύρματης επικοινωνίας

Κάμερα και ηχεία αδιάφορα επίσης(αν υπάρχουν καλώς)

Και τέλος η μπαταρία να έχει μεγάλη διάρκεια

Το θέμα τώρα είναι το εξής..Μπορώ να διαθέδω μέχρι 500ευρώ...Άντε και κάποιο ποσό παραπάνω!Ψάχνω τόσο για καινούριο όσο και για μεταχειρισμένο, αλλά και στην αγορά του εξωτερικού!

Όμως σκφτόμουν και το εξής το οποίο δεν ξέρω αν αξίζει, να βρώ κάποιο φθηνό και μεταχειρισμένο και να ρίξω κάποια χρήματα πάνω του αναβαθμίζοντάς το!

Ποια είναι η γνώμη σας;

Δημοσ.

To μοναδικο που σε καλυπτει στα χρηματα που ψαχνεις ειναι αυτο:

http://www.skroutz.gr/s/432913/Dell-Inspiron-14z-N411z-i3-2350M-4GB-320GB.html

Προσωπικα θα πηγαινα προς την αγορα μεταχειρισμενου μιας και συμφερει καλυτερα

(εχω καποια υποψιν μου που εχω δει).

Δημοσ.

Χριστόφορε σε ευχαριστώ για την απάντηση!

Το έχω τσεκάρει αυτό που μου προτείνεις και είναι στα υπ όψειν!Για μερικά χρήματα παραπάνω τι άλλο θα πρότεινες;

Και απ τη στιγμή κιολας που θα ψάξω και για κανένα μεταχειρισμένο!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Χμμμ κι εγώ απ ότι φαίνεται σε αυτά τα 2 προσανατολίζομαι μαζί με το Toshiba Satellite L730-121, το οποίο σε τιμή είναι λίγο παρακάτω από το HP!

Για να δούμε αν έχει και κάποιος άλλος να προτείνει κάτι!

Χριστόφορε σε ευχαριστώ!

Δημοσ.

αν ειναι να φτασεις στο 600

http://www.skroutz.gr/s/1985962/Lenovo-ThinkPad-Edge-E320-i3-2350M-4GB-320GB.html

http://www.skroutz.gr/s/391803/Lenovo-ThinkPad-Edge-E420-i3-2330M-4GB-500GB.html

απλα θα ελεγα αν μπορεις να περιμενεις μιας και απο 16-7 αρχιζουν εκπτωσεις και μπορει να πεσουν οι τιμες η να υπαρξουν και προσφορες.

Δημοσ.

Σωστός φίλε bebis...Δεν σκόπευα να τον πάρω άμεσα αλλά και οι εκπτώσεις μου είχαν διαφύγει τελείως!

Ευχαριστώ και για τις προτάσεις!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά μιας και ξεκίνησαν οι προσφορές ανοίγω πάλι το θέμα για να μου πείτε τη γνώμη σας για κάποια επιπλέον μοντέλα που μπήκαν στο παιχνίδι!

Το μπάτζετ που μπορώ να διαθέσω είναι μέχρι 700 πλέον αλλά δυστυχώς η αγορά μπορεί να γίνει μόνο από συγκεκριμένα καταστήματα, απ τα οποία και οι προτάσεις που θα παραθέσω πιο κάτω!

Το HP Probook 5330 συνεχίζει να είναι μία από τις βασικές επιλογές μαζί με το Dell inspiron 14z!

Μετά είδα ότι στον Γερμανό παίζει το Samsung Q330( http://www.e-germanos.gr/e-germanos/products/showCloseUp.eg?productListId=55835&selectedCategoryId=475)

Ποια η γνώμη σας;Έχει παλιό σχετικά επεξεργαστή αλλά διπύρηνος και αρκετά γρήγορος!3Gb RAM αλλά φαντάζομαι ότι μπορεί να πάρει κι άλλη και τέλος είναι περίπου στα 2kg!

Επίσης βρήκα και το Toshiba Satellite L830 μόνο που με χαλάει ότι ο επεξεργαστής είναι στα 1,4GHz!Κατα τα υπόλοιπα έχει χαρακτηριστικά που με ικανοποιούν!

Επειδή όπως είπα δεν το βιάζομαι ακόμα!Δηλαδή μπορώ να κάνω την αγορά και σεπτέμβρη-οκτώβρη!Πιστεύετε ότι αξίζει να περιμένω μέχρι τότε μπας και με νέα μοντέλα στην κατηγορία των Ultrabooks(απ ότι διάβασα κάπου τότε βγαίνουν) πέσουν οι τιμές στα ήδη υπάρχοντα ultra και notebooks και να πάρω τότε κάτι ή δεν παίζει να γίνει κάτι τέτοιο οπότε να κινηθώ τώρα που παίζουν και εκπτώσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...