Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδιά εχω προβλημα με τις θυρες usb .. το πρόβλημα μάλλον το προκάλεσα εγω, μετα απο κάποια πατέντα που πηγα να κανω φτιαχνοτας χειροποίητο ανεμιστιρακι έκοψα μια προέκταση καλωδίου usb για να τιν συνδέσω στο ανεμιστηρακι και μετα στο laptop μου ,να μιν πολυλογώ η πατεντα που ήθελα να κανω δεν πέτυχε ηταν σκετη αποτυχία αλλά το χειρότερο ειναι οτι μετα δεν μου δούλευαν οι θυρες usb . μετα άλλαξα και εσωτερικό δισκο δηλαδή αλλαξα τα windows να δω μήπως φταίει κατι απο εκει αλλά το πρόβλημα εξακολουθεί να υπάρχει ... τώρα τι μπορώ να κάνω ; υπάρχει κάποια λύση ; αν μπορείτε βοηθιστεμε...... ευχαριστώ

Δημοσ.

Βάλε ένα φλασακη και δες αν δουλεύει το LED αν φωτίζει βγάζει τάση η θύρα σου αν όχι τότε πάει η θύρα σου frown.png

Τα windows δεν έχουν και τόσο σχέσει .

Δημοσ.

πάνε οι θύρες !!!

Πως τις έκαψες τι ακριβώς έκανες το κόκκινο με το μαύρο βγάζει 5V τι ανεμιστήρα σύνδεσες ;

Δημοσ.

ενα πολυ μικρο ανεμιστηρακι .. δοκίμασα και τα 4 καλοδιακια που εχει η προεκταση usb του αλλαξα τα φωτα.. τωρα τι γίνετε φτιάχνετε αυτο το προβλημα ; θελει τεχνικο;

Δημοσ.

ενα πολυ μικρο ανεμιστηρακι .. δοκίμασα και τα 4 καλοδιακια που εχει η προεκταση usb του αλλαξα τα φωτα.. τωρα τι γίνετε φτιάχνετε αυτο το προβλημα ; θελει τεχνικο;

άλλαγμα μητρική και εσύ τι τα πείραξες όλα τα καλώδια αφού δεν ήξερες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...