coolerman Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 να ρωτησω κατι ? το acer μου που εχει προβλημα στην μητρικη εχει πανω : Επεξεργαστής: Intel Pentium Dual-Core Mobile T4400 (2.20 GHz) με 1MB L2 cache, στα 800MHz. · Οθόνη: 17'' HD+ LED-backlit TFT LCD, με τεχνολογία Acer CineCrystal, σε ανάλυση 1600 x 900 pixel, με υποστήριξη ταυτόχρονης εμφάνισης multi-window μέσω του GridVista. · Μνήμη: 4096MB (2 x 2048MB) DDR3. · Κάρτα γραφικών: ATI Radeon HD 4650 με 1024MB αυτόνομης μνήμης. πόσο μπορώ να το πουλήσω σε καποιον? σού έκαναν διάγνωση τεχνικοί και σου είπαν ότι έχει πρόβλημα η μητρική;;
Phoenix7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 σού έκαναν διάγνωση τεχνικοί και σου είπαν ότι έχει πρόβλημα η μητρική;; ναι. το πηγα σε 3 τεχνικούς. ενας εξ αυτον στα multirama οπου και το αγορασαν. το εστειλαν στην αθηνα και ειπαν υπαρχει προβλημα στη μητρικη
coolerman Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 ναι. το πηγα σε 3 τεχνικούς. ενας εξ αυτον στα multirama οπου και το αγορασαν. το εστειλαν στην αθηνα και ειπαν υπαρχει προβλημα στη μητρικη γενικά και αόριστα.. αυτή η "ειδική" τεχνικοί σε τέτοια καταστήματα(super market) γλυφιτζούρι.. τι σού έκανε ακριβώς; **έχω παέι ρούτερ αγορασμένο απο Multirama..πλέον public εδώ στήν πάτρα, και δέν ήξεραν να κάνουν update firmware στο router. μου είπαν ότι έβαλαν το τελευταίο firmware και δέν το είχαν ανοίξει κάν! γνωστη παπάτζα **το έχουμε στείλει αθήνα. φίλε τα έχω φάει στήν "μάπα"
Phoenix7 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 γενικά και αόριστα.. αυτή η "ειδική" τεχνικοί σε τέτοια καταστήματα(super market) γλυφιτζούρι.. τι σού έκανε ακριβώς; **έχω παέι ρούτερ αγορασμένο απο Multirama..πλέον public εδώ στήν πάτρα, και δέν ήξεραν να κάνουν update firmware στο router. μου είπαν ότι έβαλαν το τελευταίο firmware και δέν το είχαν ανοίξει κάν! γνωστη παπάτζα **το έχουμε στείλει αθήνα. φίλε τα έχω φάει στήν "μάπα" Στο καταστημα μου ειπαν οτι το εστειλαν αθηνα και οτι μετα απο ελεχγο ειπαν οτι εχει προβλημα η μητρικη... και εγω στην αρχη ειπα οτι μπορει να λενε ψεματα, το πηγα και σε τεχνικο Η/Υ μου ειπε οτι εχει προβλημα η μητρική.. τι αλλο μπορει να φταιει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα