Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.σκέφτομαι αύριο μεθαύριο να αγοράσω το xperia neo v.επειδή θα κάνω σύνδεση cosmote και το κινητό το έχει αποκληστικα η Vodafone έλεγα να το πάρω από ουδέτερο κατάστημα αλλά τι παίζει με την εγγύηση αν χρειαστεί;για παράδειγμα έλεγα ή πλαίσιο ή mediamarkt επειδή θέλω να το πάρω στα χέρια μου αμέσως και όχι να το παραγγειλω online.τι γνώμη έχετε για αυτα τα καταστήματα;αν για κάποιο λόγο χρειαστεί η εγγύηση είναι αξιόπιστα η θα καθυστερησει να το πάρουν και να το στείλουν αυτοί και έτσι εγώ να περιμένω να δω φως;επίσης σκέφτηκα να το πάρω και από τη Vodafone σαν σκέτη συσκευή.είναι αλήθεια όμως ότι η Vodafone τα πειράζει τα κινητά της.δεν θα ήθελα να μπλέξω μετά με ρυθμίσεις cosmote για να μπαίνω internet και να μου κάνει νούμερα.παίζει κάτι τέτοιο;

Αποστολή από το GT540 με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Καλησπέρα στο φόρουμ.σκέφτομαι αύριο μεθαύριο να αγοράσω το xperia neo v.επειδή θα κάνω σύνδεση cosmote και το κινητό το έχει αποκληστικα η Vodafone έλεγα να το πάρω από ουδέτερο κατάστημα αλλά τι παίζει με την εγγύηση αν χρειαστεί;για παράδειγμα έλεγα ή πλαίσιο ή mediamarkt επειδή θέλω να το πάρω στα χέρια μου αμέσως και όχι να το παραγγειλω online.τι γνώμη έχετε για αυτα τα καταστήματα;αν για κάποιο λόγο χρειαστεί η εγγύηση είναι αξιόπιστα η θα καθυστερησει να το πάρουν και να το στείλουν αυτοί και έτσι εγώ να περιμένω να δω φως;επίσης σκέφτηκα να το πάρω και από τη Vodafone σαν σκέτη συσκευή.είναι αλήθεια όμως ότι η Vodafone τα πειράζει τα κινητά της.δεν θα ήθελα να μπλέξω μετά με ρυθμίσεις cosmote για να μπαίνω internet και να μου κάνει νούμερα.παίζει κάτι τέτοιο;

Αποστολή από το GT540 με τη χρήση Insomnia App

πολλα λογια για το τιποτα.

Πηγαινε και παρ το απο οποιο μαγαζι θες. Ακομα και απ τη βονταφον να το παρεις, δεν παιζει κανενα προβλημα με τιποτα απ οσα προανεφερες. Τιποτα. Ουτε καν λογκο της εταιριας δεν εχουν πανω στο κινητο, δεν εχει το παραμικρο που να θυμιζει βονταφον. Οποτε, δεν υπαρχει ουτε θεμα εγγυησης απο καπου, ουτε οποιοδηποτε αλλο θεμα, απ οπου και αν το παρεις, ειτε βοντα ειτε πλαισιο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...