Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ουτε μπροστα στο chrono trigger.

Άσε, ακόμα θυμάμαι εκείνο το 3D fan remake που μήνυσε η Square πριν μερικά χρόνια και αναστατώνομαι συγχίζομαι frown.png...

(Παίζει να'ναι το μόνο παιχνίδι που έχω αγοράσει σε όλες τις εκδόσεις του tongue.gif)

Δημοσ.

δεν λεει μια μπροστα στο επος του 6.

Ουτε μπροστα στο chrono trigger.

Τι μονο? Βαλε μεσα και το Secret of Evermoore μεσα (αν και δεν ειναι turn based ειναι σιγουρα πανω απο το FF 7).

Δημοσ.

Άσε, ακόμα θυμάμαι εκείνο το 3D fan remake που μήνυσε η Square πριν μερικά χρόνια και αναστατώνομαι συγχίζομαι frown.png...

(Παίζει να'ναι το μόνο παιχνίδι που έχω αγοράσει σε όλες τις εκδόσεις του tongue.gif)

dat music... εδω και πολλα χρονια εχω για ξυπνητηρια ηχους απο το chrono trigger... το theme για την δουλεια και το secrets of the forest για πιο απλα ξυπνηματα... ειναι απο τα πιο λατρεμενα μου παιχνιδια, ευτυχως ειχα την τυχη να το παιξω σε snes μικρος...

Ακομα και για hd remake θα εδινα λεφτα... γενικα το εχω πει πολλες φορες αλλα θεωρω το snes την πιο αψογη κονσολα ολων των εποχων.

Δημοσ.

Σιγά που ήσουν τυχερός, επειδή έπαιξες το Chrono Trigger όταν ήσουν μικρός.

Πρόπερσι το έπαιξα για πρώτη φορά σε SNES emulator και το παιχίδι είναι masterpiece.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Μόλις βγήκε η επανέκδοση αν και από τι φαίνετε δεν προσφέρει και πολλά. Μάλλον μια ακριβώς ίδια έκδοση είναι με μερικές απλές προσθήκες ιδίως στα

http://uman.eu.square-enix.com/tracker.php?doc=FF7PCBN&code=2817988&lang=en&page=email&id=VIDEO&anchor=V#V

Θα την πάρω μόνο και μόνο γιατί έχω το game μόνο σε ps1 και βαριέμε να το κατεβάζω και να το στήνω για να βλέπω μόνο αυτό το game.

Δημοσ.

Θα την πάρω μόνο και μόνο γιατί έχω το game μόνο σε ps1 και βαριέμε να το κατεβάζω και να το στήνω για να βλέπω μόνο αυτό το game.

Αν είναι να μπεις στην διαδικασία παίξε καλύτερα σε emulator.

Εγώ ετσι έκανα την δεύτερη φορά που το έπαιξα.

Το διασκέδασα και περισσότερο γιατι το παιχνιδι έτρεχε πιο γρηγορα οποτε μεγαλα sequences (πχ summons) δεν ηταν τοσο εκνευριστικά μιας και τελειωναν γρηγορα.

Αν είχανε κάνει σοβαρή μεταφορά (HD γραφικά, νέα βίντεο, εχθρούς, περιοχές κτλ) θα το αγόραζα πάλι χωρίς δεύτερη σκέψη. Τώρα δεν μου κάνει καμία αίσθηση.

Δημοσ.

Πως κάνετε έτσι ρε παιδιά. Το ίδιο δεν είχαν κάνει και για το FFVIII; Κάποιους τότε μας βόλεψε για να μη ψάχνουμε PSX.

Τώρα που το θυμήθηκαν το VII, τέλη 2012.. να το βάλουν εκεί που ξέρουν. Πόσες φορές πια να τερματίσεις ένα title..

Δουλειά δεν είχε ο διάολος..

• Like 1
Δημοσ.

Είπα να δοκιμάσω το re-release (κυρίως για να μπορώ να "κράζω" το Character Booster αν πράγματι είναι pay-to-win option :P) αλλά...

Our products and services displayed on the Store are not available for purchase by individuals outside of the Serviced Countries. Our system indicates that you are outside of the Serviced Countries for this Site.

For more details on what countries are serviced please refer to the Terms of Use.

Note: SQUARE ENIX Store will be launching in Australia and New Zealand soon.

PSN version και ξερό ψωμί...

• 6 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, xavier είπε

κοιτουσα αυτο εδω και μου φανηκε πολυ ενδιαφερον η μεθοδος που χρησιμοποιουν

http://forums.qhimm.com/index.php?topic=18549.0

Τέτοια λέγε μου να το ξαναρχίσω για... 10η; φορά (έχω χάσει το λογαριασμό) σε συνδυασμό και με αυτό http://forums.qhimm.com/index.php?topic=15520.0

Ωραία και ενδιαφέροντα πράγματα πάντως, μπράβο που το ανέφερες!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...