theo93 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 καλησπερα, εχω ενα φακελο με κατι φωτο και θελω να τις περασω στο κινητο μου αλλα οταν κανω copy paste δεν μου τις εμφανιζει ολες... τι μπορει να συμβενει? δοκιμασα σε διαφορετικους φακελους που δημιουργησα αλλα και παλι τιποτα...
Gr_Soul Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τις βάζεις όλες στον ίδιο φάκελο; Ψάξε να δεις αν μεταφέρεις και αρχεία ή φακέλους με το όνομα ".nomedia" και σβήστα αν υπάρχουν. Σημείωση: Τα αρχεία που ξεκινάνε με τελεία, είναι κρυφά. Για να τα δεις θα πρέπει να ενεργοποιήσεις την εμφάνιση κρυφών αρχείων στο file manager του Android.
theo93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 τα εβαζα στον ιδιο φακελο αλλα δεν τ εδειχνε ολα , τωρα τα εχω χωρισει σε 5 φακελους , και σε μερικους τα δειχνει ολα , αλλα σε αλλους κανενα, τα αρχεια ξεκινανε με ελληνκα , αγγλικα και αριθμους..
Gr_Soul Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Τότε πήγαινε "Ρυθμίσεις > Εφαρμογές" βρες τη Συλλογή και κάνε "Εκκαθάριση δεδομένων" και πήγαινε άνοιξέ τη να δημιουργήσει τα thumb από την αρχή.
theo93 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 και παλι μ δειχνει αυτα που μου εδειχνε... απο οτι ειδα στα αρχεια ειναι ολα ιδια,στον αρχιο/τη μου δειχνει τους φακελους που δημιουργω αλλα οχι ολα τ αρχεια που βαζω μεσα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα