kostastnt Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Σκέψου ότι η μητρική για κάποιο λόγο επιστράφηκε.. Εγώ θα τους την έστελνα πίσω και θα απαιτούσα σφραγισμένη + κάποιο έξτρα για την ταλαιπωρία..
c0prse_grinder Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 εγω πηρα πρόσφατα μια μητρικη της asrock και οντως το κουτακι εξω δεν ηταν σφραγισμένο αλλα η μητρικη ηταν μεσα σε σφραγισμένο αντιστατικο σακουλάκι... Εχει περασει πολυς καιρος απτη μερα που την αγορασες? Αν οχι ισως γινεται να την επιστρεψεις.. Αποστολή από το Galaxy Nexus με τη χρήση Insomnia App
posy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Την αγορασα πριν καμμια 20αρια μερες μαζι με αλλα parts και την εχω χρησιμοποιησει οποτε δυσκολο για επιστροφη.Επισης δουλευει οκ οποτε δεν παιζει θεμα εγγυησης.Μαλλον θα μεινω με την απορια του 1ου ποστ μου
άδικος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2012 Μαλλον θα μεινω με την απορια του 1ου ποστ μου Χωρίς να έχουμε εικόνα τπτ δεν είναι σίγουρο αλλά γνώμη μου είναι πως είναι σημάδια χρήσης μιας & ποτέ μου σε καινούριες πλακέτες (Μ/Β, κάρτες γραφικών κλπ) δεν έχω δει ατέλειες. Είναι αυτό που σε έκανε να απορείς & να ποστάρεις την ερώτηση, αν δεν είχες την υποψία δε θα το'κανες
p8grs Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2012 Εγω που ειχα παρει παρομια μητρικη πριν ενα χρονο ακριβως ηταν σφραγισμενη χωρις σημαδια απο το πλαισιο στην Μαγουλα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα