Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια σας εχει τυχει σε καινουρια αγορασμενη μητρικη,να εχει σε 1-2 σημεια πανω στο pcb,καποιες μικρες ατελειες? οπως πχ καποια σημαδια μεγεθους περιπου 1 εκατοστου πανω στη σχεδιαση των αγωγων που συνδεουν τα επιμερους εξαρτηματα της οπως cpu slot,chipset,pci slots,πυκνωτες και αλλα? Φαινονται σαν ατελειες στο βερνικι παρα σαν γδαρσιματα παντως.

Δημοσ.

Παιδια σας εχει τυχει σε καινουρια αγορασμενη μητρικη,να εχει σε 1-2 σημεια πανω στο pcb,καποιες μικρες ατελειες? οπως πχ καποια σημαδια μεγεθους περιπου 1 εκατοστου πανω στη σχεδιαση των αγωγων που συνδεουν τα επιμερους εξαρτηματα της οπως cpu slot,chipset,pci slots,πυκνωτες και αλλα? Φαινονται σαν ατελειες στο βερνικι παρα σαν γδαρσιματα παντως.

τι μαρκα ειναι?

Δημοσ.

φωτο ειναι δυσκολο να βαλω γιατι τα σημαδια αυτα ειναι κατω απο την ψυκτρα του επεξεργαστη και θα πρεπει να την αφαιρεσω ξανα για να τα φωτογραφησω.Απλα τα προσεξα οταν εκανα την συναρμολογηση και ειπα να δοκιμασω το συστημα αν δουλευει οκ πριν βγαλω συμπερασμα γι αυτα.Ειναι οπως τα περιεγραψα και εχω την απορια αυτη επειδη το κουτι της μητρικης δεν ηταν σφραγισμενο,οταν την αγορασα.

Δημοσ.

Κι εγώ γι αυτό στο λέω γιατί έχω περιέργεια να δω πως είναι τα σημάδια. Βέβαια νομίζω πως πλέον δεν τις σφραγίζουν, είχα πάρει παλαιότερα μια ASUS από το eshop και δεν ήταν, εδώ πέρα μάλιστα είχα διαβάσει πως δεν τις σφραγίζουν.

Δημοσ.

Περιεργο οντως που δεν ειναι σφραγισμενες οπως τα αλλα εξαρτηματα υπολογιστων.Το θεμα ειναι οτι το pc δουλευει αψογα και φοβαμαι να το αποσυναρμολογησω παλι για να τα φωτογραφησω.Βλακεια που δεν το εκανα πριν μολις τα ειδα.Πιστευω παντως πως αν υπηρχε προβλημα απο αυτα,δεν θα δουλευε οκ ο υπολογ,ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.

Αν το εξωτερικο κουτι της μητρικης ηταν μη ασφραγισμενο και το μεσα,το αντιστατικο σακουλακι που περιεχει την καρτα ηταν κανονικα σφραγισμενο με την ταινια ασφαλειας του και ισιο,δηλαδη να ηταν ομοιομορφο και οχι γεματο τσαλακωματιες τοτε εισαι οκ,δεν χρειαζεται να φοβασαι κατι.Να φοβασαι οτι εχει ανοιχτει μονο αν το αντιστατικο σακουλακι δεν εχει ταινια ασφαλειας ή φαινεται οτι η ταινια ασφαλειας ειναι παραβιασμενη

Δημοσ.

ναι το γνωριζω αυτο που λες αλλα οι πιο πολλοι λενε οτι τα ανοιξαν για να δουν αν ειναι οκ το προιον...μου εχει τυχει αυτο,γι αυτο στο λεω...το σακουλακι ηταν ανοικτο αλλα η μητρικη φαινονταν οκ και τα παρελκομενα της αχρησιμοποιητα,απλα μου παρακινησαν την περιεργεια αυτα τα 2 σημαδια πανω στους αγωγους του pcb της μητρικης και ηθελα να ρωτησω αν εχει προσεξει κανεις κατι αναλογο σε δικια του.

Δημοσ.

Αφού το σακουλάκι ήταν ανοιχτό τι το συζητάς; Ανοίχτηκε & χρησιμοποιήθηκε, πιθανώς επιστράφηκε. Τι περιμένεις από επιστροφή, να είναι γεμάτο σκόνη. Σημάδια πάντως ήδη εντόπισες. Αφού τη πήρες ανοιχτή εγώ θα την έλεγχα επιτόπου & θα τους τη πέταγα στα μούτρα (αφού με είχε αναγκάσει πρώτα κάποιος να ψωνίσω από εκεί tongue.gif)

Δημοσ.

Βασικά κάποιος πρέπει να μας πει με σιγουριά τι γίνεται με τις συσκευασίες. Είναι σφραγισμένο το κουτί,το σακουλάκι, και τα δυο ή τίποτα από τα δυο??

Δημοσ.

Έχω χρόνια να ψωνίσω από πλαίσιο αλλά αν με βεβαίωναν πως τα δίνουν όλα ανοιχτά, επιτόπου μεταβολή & καλημέρα σας κύριοι!

Δημοσ.

Αφού το σακουλάκι ήταν ανοιχτό τι το συζητάς; Ανοίχτηκε & χρησιμοποιήθηκε, πιθανώς επιστράφηκε. Τι περιμένεις από επιστροφή, να είναι γεμάτο σκόνη. Σημάδια πάντως ήδη εντόπισες. Αφού τη πήρες ανοιχτή εγώ θα την έλεγχα επιτόπου & θα τους τη πέταγα στα μούτρα (αφού με είχε αναγκάσει πρώτα κάποιος να ψωνίσω από εκεί tongue.gif)

η μητρικη ηρθε ετσι με ολα τα αλλα πραγματα στο σπιτι,και ηταν το μονο κουτι που δεν ηταν σφραγισμενο και ηξερα οτι δεν θα ηταν,αφου ειχα διαβασει εδω μεσα οτι οι μητρικες δεν ειναι σφραγισμενες.Απο ενα προχειρο ελεγχο στα παρελκομενα που εκανα φανηκε new...Απο κει και περα δεν συζηταω τιποτε αλλο παρα εξεφρασα μια απορια στο πρωτο ποστ μου...Το προιον εχει 3 χρονια εγγυηση οπως λεει η αποδειξη οποτε ειμαι καλυμμενος...Απλα θελω να δω αν οι χαμηλοτερες τιμες μεσω internet ορισμενων καταστηματων οπως του πλαισιου,οφειλεται στο ξεστοκαρισμα προιοντων που δεν θα τα αγοραζαμε,αν πηγαιναμε στο καταστημα επιτοπου.

Δημοσ.

Δεν ήθελα να σε κατσαδιάσω, καλά κάνεις & ρωτάς.

Αυτό με το ξεστοκάρισμα γίνεται κλασικά (δε ξέρω αν συνδυάζεται με τις τιμές του ιντερνετ) αλλά παίζει εύκολα να πάρεις στο χέρι επεστραμμένο προϊόν γι'αυτό να είστε υποψιασμένοι.

Δημοσ.

Αν και εισαι αδικος θα συμφωνησω μαζι σου :D .Παντως οτι εχω χρειαστει απο πλαισιο σε θεμα εγγυησης με εχει καλυψει σε ολες τις περιπτωσεις.Ενα ειναι σιγουρο ομως,δεν ξανακανω παραλαβη απο σπιτι σε μητρικη η αλλο προιον που κυκλοφορει μη σφραγισμενο.Καλυτερα να γινεται η αγορα επιτοπου στο καταστημα για τα συγκεκριμενα parts,εστω και αν ειναι πιο ακριβες οι τιμες τους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...