posy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Παιδια σας εχει τυχει σε καινουρια αγορασμενη μητρικη,να εχει σε 1-2 σημεια πανω στο pcb,καποιες μικρες ατελειες? οπως πχ καποια σημαδια μεγεθους περιπου 1 εκατοστου πανω στη σχεδιαση των αγωγων που συνδεουν τα επιμερους εξαρτηματα της οπως cpu slot,chipset,pci slots,πυκνωτες και αλλα? Φαινονται σαν ατελειες στο βερνικι παρα σαν γδαρσιματα παντως.
c0prse_grinder Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Παιδια σας εχει τυχει σε καινουρια αγορασμενη μητρικη,να εχει σε 1-2 σημεια πανω στο pcb,καποιες μικρες ατελειες? οπως πχ καποια σημαδια μεγεθους περιπου 1 εκατοστου πανω στη σχεδιαση των αγωγων που συνδεουν τα επιμερους εξαρτηματα της οπως cpu slot,chipset,pci slots,πυκνωτες και αλλα? Φαινονται σαν ατελειες στο βερνικι παρα σαν γδαρσιματα παντως. τι μαρκα ειναι?
posy Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 ειναι αυτη εδω: http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/Motherboards/Gigabyte-A75M-UD2H-s-FM1-A75-DDR3-GA-A75M-UD2H.htm
posy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 φωτο ειναι δυσκολο να βαλω γιατι τα σημαδια αυτα ειναι κατω απο την ψυκτρα του επεξεργαστη και θα πρεπει να την αφαιρεσω ξανα για να τα φωτογραφησω.Απλα τα προσεξα οταν εκανα την συναρμολογηση και ειπα να δοκιμασω το συστημα αν δουλευει οκ πριν βγαλω συμπερασμα γι αυτα.Ειναι οπως τα περιεγραψα και εχω την απορια αυτη επειδη το κουτι της μητρικης δεν ηταν σφραγισμενο,οταν την αγορασα.
panos2171 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Κι εγώ γι αυτό στο λέω γιατί έχω περιέργεια να δω πως είναι τα σημάδια. Βέβαια νομίζω πως πλέον δεν τις σφραγίζουν, είχα πάρει παλαιότερα μια ASUS από το eshop και δεν ήταν, εδώ πέρα μάλιστα είχα διαβάσει πως δεν τις σφραγίζουν.
posy Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Περιεργο οντως που δεν ειναι σφραγισμενες οπως τα αλλα εξαρτηματα υπολογιστων.Το θεμα ειναι οτι το pc δουλευει αψογα και φοβαμαι να το αποσυναρμολογησω παλι για να τα φωτογραφησω.Βλακεια που δεν το εκανα πριν μολις τα ειδα.Πιστευω παντως πως αν υπηρχε προβλημα απο αυτα,δεν θα δουλευε οκ ο υπολογ,ετσι δεν ειναι?
hitout Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2012 Αν το εξωτερικο κουτι της μητρικης ηταν μη ασφραγισμενο και το μεσα,το αντιστατικο σακουλακι που περιεχει την καρτα ηταν κανονικα σφραγισμενο με την ταινια ασφαλειας του και ισιο,δηλαδη να ηταν ομοιομορφο και οχι γεματο τσαλακωματιες τοτε εισαι οκ,δεν χρειαζεται να φοβασαι κατι.Να φοβασαι οτι εχει ανοιχτει μονο αν το αντιστατικο σακουλακι δεν εχει ταινια ασφαλειας ή φαινεται οτι η ταινια ασφαλειας ειναι παραβιασμενη
posy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 ναι το γνωριζω αυτο που λες αλλα οι πιο πολλοι λενε οτι τα ανοιξαν για να δουν αν ειναι οκ το προιον...μου εχει τυχει αυτο,γι αυτο στο λεω...το σακουλακι ηταν ανοικτο αλλα η μητρικη φαινονταν οκ και τα παρελκομενα της αχρησιμοποιητα,απλα μου παρακινησαν την περιεργεια αυτα τα 2 σημαδια πανω στους αγωγους του pcb της μητρικης και ηθελα να ρωτησω αν εχει προσεξει κανεις κατι αναλογο σε δικια του.
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αφού το σακουλάκι ήταν ανοιχτό τι το συζητάς; Ανοίχτηκε & χρησιμοποιήθηκε, πιθανώς επιστράφηκε. Τι περιμένεις από επιστροφή, να είναι γεμάτο σκόνη. Σημάδια πάντως ήδη εντόπισες. Αφού τη πήρες ανοιχτή εγώ θα την έλεγχα επιτόπου & θα τους τη πέταγα στα μούτρα (αφού με είχε αναγκάσει πρώτα κάποιος να ψωνίσω από εκεί )
panos2171 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Βασικά κάποιος πρέπει να μας πει με σιγουριά τι γίνεται με τις συσκευασίες. Είναι σφραγισμένο το κουτί,το σακουλάκι, και τα δυο ή τίποτα από τα δυο??
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Έχω χρόνια να ψωνίσω από πλαίσιο αλλά αν με βεβαίωναν πως τα δίνουν όλα ανοιχτά, επιτόπου μεταβολή & καλημέρα σας κύριοι!
posy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αφού το σακουλάκι ήταν ανοιχτό τι το συζητάς; Ανοίχτηκε & χρησιμοποιήθηκε, πιθανώς επιστράφηκε. Τι περιμένεις από επιστροφή, να είναι γεμάτο σκόνη. Σημάδια πάντως ήδη εντόπισες. Αφού τη πήρες ανοιχτή εγώ θα την έλεγχα επιτόπου & θα τους τη πέταγα στα μούτρα (αφού με είχε αναγκάσει πρώτα κάποιος να ψωνίσω από εκεί ) η μητρικη ηρθε ετσι με ολα τα αλλα πραγματα στο σπιτι,και ηταν το μονο κουτι που δεν ηταν σφραγισμενο και ηξερα οτι δεν θα ηταν,αφου ειχα διαβασει εδω μεσα οτι οι μητρικες δεν ειναι σφραγισμενες.Απο ενα προχειρο ελεγχο στα παρελκομενα που εκανα φανηκε new...Απο κει και περα δεν συζηταω τιποτε αλλο παρα εξεφρασα μια απορια στο πρωτο ποστ μου...Το προιον εχει 3 χρονια εγγυηση οπως λεει η αποδειξη οποτε ειμαι καλυμμενος...Απλα θελω να δω αν οι χαμηλοτερες τιμες μεσω internet ορισμενων καταστηματων οπως του πλαισιου,οφειλεται στο ξεστοκαρισμα προιοντων που δεν θα τα αγοραζαμε,αν πηγαιναμε στο καταστημα επιτοπου.
άδικος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δεν ήθελα να σε κατσαδιάσω, καλά κάνεις & ρωτάς. Αυτό με το ξεστοκάρισμα γίνεται κλασικά (δε ξέρω αν συνδυάζεται με τις τιμές του ιντερνετ) αλλά παίζει εύκολα να πάρεις στο χέρι επεστραμμένο προϊόν γι'αυτό να είστε υποψιασμένοι.
posy Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Αν και εισαι αδικος θα συμφωνησω μαζι σου .Παντως οτι εχω χρειαστει απο πλαισιο σε θεμα εγγυησης με εχει καλυψει σε ολες τις περιπτωσεις.Ενα ειναι σιγουρο ομως,δεν ξανακανω παραλαβη απο σπιτι σε μητρικη η αλλο προιον που κυκλοφορει μη σφραγισμενο.Καλυτερα να γινεται η αγορα επιτοπου στο καταστημα για τα συγκεκριμενα parts,εστω και αν ειναι πιο ακριβες οι τιμες τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα