freedomman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 τροφοδοτικό σκληρος ide WD 80GB ναι θέλω να έχει ενσωματωμένη κάρτα γραφικών
Chris92 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 νομιζω οτι και το τροφοδοτικο σου θα χρειαστει αλλαγη.τα watt ειναι λιγα αλλα οκ το προβλημα δεν ειναι εκει.το προβλημα ειναι σε αυτο Link.Μετρησε στο τροφοδοτικο σου ποσα Pin εχει.αν εχει 20 τοτε πας και για αλλο τροφοδοτικο διοτι δεν ταιριαζει στις νεες μητρικες,αν εχει 24 τοτε ταιριαζει.επιπλεον δεν ειπες μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις
freedomman Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 πιστεύω για μεταχειρισμένη το πολύ μέχρι 30-40 24 μαζί με τη ξεχωριστή με τα 4
Chris92 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2012 πιστεύω για μεταχειρισμένη το πολύ μέχρι 30-40 24 μαζί με τη ξεχωριστή με τα 4 δυστυχως πας για αλλο τροφοδοτικο,διοτι το 4πινο της εικονας μπαινει σε αλλη υποδοχη.προτεινω καινουργια τα παρακατω: Link Link το καλο με τη μητρικη ειναι οτι εχει ενσωματωμενα γραφικα για εφαρμογες γραφειου (οχι παιχνιδια),και επιπλεον υποστηριζει και μνημες ddr2 δηλαδη αυτες που εχεις αλλα και ddr3 δηλαδη τις πιο καινουργιες που κυκλοφορουν,(ποροσχη οχι ομως ταυτοχρονα ddr2 ddr3).το τροφοδοτικο υπερκαλυπτει τις αναγκες σου και ποιοτικο. συνολικο κοστος 96 ευρω τωρα εν θες κατι φθηνοτερο επελεξε αυτη την μητρικη Link που εχει τις ιδιες δυνατοτητες με την παραπανω απλα δεν υποστηριζει μνημες ddr3,εν ολιγοις μενεις αναγκαστικα με αυτες που εχεις.τροφοδοτικο επιλεγεις το παραπανω. συνολικο κοστος 90 ευρω αυτες ειναι οι καλυτερες προσφορες που βρηκα σε καινουργια,σε μεταχειρισμενα δεν βρηκα κατι αξιολογο στις αναγκες σου.προσωπικα θα διαλεγα την πρωτη συνθεση.η αποφαση δικη σου
freedomman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 σε αυτές τις μητρικές μπορώ να βάλω για κάρτα γραφικών την fx5600xt?
Chris92 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 δυστυχως οχι.θα κοιτας καρτες γραφικων που να αναγραφουν pci-express 2.0 ή 2.1 .αυτες θα ταιριαζουν στη νεα σου μητρικη
freedomman Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 με τη κάρτα γραφικών της μητρικήςθα μπορώ να κάνω επεξεργασία video? εάν όχι πρότεινε μου μια κάρτα γραφικών.
Chris92 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2012 για να ειμαι ειλικρινης δεν γνωριζω αν θα μπορεις να κανεις επεξεργασια βιντεο με την ενσωματωμενη.δοκιμαζεις και βλεπεις.κατα τη γνωμη μου αφου θα ξοδεψεις αρκετα λεφτα για το συστημα δωσε αλλα 50 και παρε μια μεταχειρισμενα 4870 που δεν καταλαβαινει μια.σηκωνει μεχρι και παιχνιδια σε ικανοποιητικο βαθμο.
freedomman Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2013 τελικά έφτιαξα το pc της υπογραφής μου πετάει
Millennium Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2013 Μετά από 7 μήνες το κάνες? Καλοδούλευτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα