Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παρήγγειλα από μια αγγελία εδώ τον Q6600. έχω και 2 μνήμες 2X1GB PC2-5300. τροφοδοτικό σκληρό και κουτί θα κρατήσω από έναν P4 που είχα. τη μητρική προτείνετε?

Δημοσ.

Μικρή σημασια εχει με τα πραγματα που θα βαλεις πανω (ειδικα τα 2 γιγα μνημης ειναι λιγα).

Οτιδήποτε απο P35 και ανω θα ειναι αψογο. Βασικα οτι βρεις σε καλη τιμή (κανα 30ευρω,40 max )

Δημοσ.

δηλαδή προτείνεις να αλλάξω και μνήμες να πάω σε DDR3? τι προτείνεις?

Δε θα ηταν ασχημα αν εβρισκες καποια οικονομική socket 775 που να παιρνει ddr3. Πουλας τα 2 γιγα ddr2 Που εχεις και παιρνεις 4 γιγα ddr3..Υπάρχουν καινουριες μητρικές με G41 απο 41 ευρω πάντως..Μόνο που στη λιστα συμβατοτητας αναφερουν μόνο τους Q6600 G0 Και οχι τους B3.Οποτε πρωτου παρεις μητρική τσεκαρε τι stepping είναι ο επεξεργαστης.

Δημοσ.

αυτοι που εχουν κωδικο SLACR(οπως η εικονα) ειναι το stepping B revision GO,ενω αν γραφει οποιοδηποτε αλλο κωδικο τοτε ειναι ο Β3

Δημοσ.

θες καινουργια ή μεταχειρισμενα?πχ μεσα στις αγγελιες κυκλοφορουν μεχρι και asus maximus extreme(ειχα δει μια προσφατα) που παιρνουν ddr3 και αποτελουσαν ισως την καλυτερη μητρικη 775 που εχει βγει

Δημοσ.

μια χαρα ειναι οι asus,σκυλια.κοιταξε εξαρταται τι χρηση θες.εγω προτεινω ψαξε στις αγγελιες γιατι τωρα τελευταια φευγουν πολλα κομματια με τετραπυρινους 775 και καλες μητρικες.σιγουρα θα βρεις κατι καλο.αν βρεις μητρικη που υποστηριζει ddr3 διωξε και τα 2 Gb ddr2 και δωσε 30 ευρω και παρε 4 gb ddr3.γενικα αν πας σε καινουργια μητρικη θα παρεις για απλη χρηση χωρις περιθωρια oc που πιστευω οτι αξιζει να ασχοληθεις με το συγκεκριμενο επεξεργαστη.αν πας σε μεταχειρισμενο θα βρεις σιγουρα πολυ καλες μητρικες για overclock.

Δημοσ.

ρε φίλος όπως κατάλαβες δεν είμαι και πολύ σχετικός έχω μείνει στον p4 που είχα. θα μπορούσες να με βοηθήσεις να επιλέξω καμιά χωρίς να κάνω γκάφα? δεν ξέρω τι αξίζει και τι όχι με αυτές που παίζουν. βλέπω κάποιες μεταχειρισμένες με 40 ευρο και καινούριες με 50 ????????

Δημοσ.

ρε φίλος όπως κατάλαβες δεν είμαι και πολύ σχετικός έχω μείνει στον p4 που είχα. θα μπορούσες να με βοηθήσεις να επιλέξω καμιά χωρίς να κάνω γκάφα? δεν ξέρω τι αξίζει και τι όχι με αυτές που παίζουν. βλέπω κάποιες μεταχειρισμένες με 40 ευρο και καινούριες με 50 ????????

θα κοιταξω τις αγγελιες και μπορω να σου προτεινω καποιες που εγω θα αγοραζα για το συγκεκριμενο επεξεργαστη

δες λιγο αυτες:

1)P5Q3 παιρνει ddr3.

2)Asus P5N32-e παιρνει ddr2 δηλαδη αυτες που εχεις

3)P5E WS Professional παιρνει ddr2

απο αυτες που ειδα στις αγγελιες με μια ματια πιστευω η πρωτη αποτελει την καλυτερη τιμη στις δυνατοτητες τις.ειδκα και αν σου κανει μια καλυτερη τιμη τσιμπα την αμεσως.Και οι αλλες 2 ειναι καλες απλα αποτελουν κομματια απο ετοιμο συστημα και δεν αναφερει τιμη οποτε δεν μπορω να σου πω.λεει ομως οτι μπορει να τα δωσει και ξεχωριστα

Καινουργια δεν βρηκα καποια που να ανταγωνιζεται τις δυνατοτητες των παραπανω.αν εχει να κανει καποιος καποια παρεμβαση σε αυτα που προτεινω δεκτη

Δημοσ.

φίλε αυτές δεν έχουν ενσωματωμένη κάρτα γραφικών και δεν είμαι για να βάζω και κάρτα γραφικών τώρα

Λοιπον επειδη δεν γινεται δουλεια ετσι(προσθετωντας νεες παραμετρους) ας τα παρουμε απο την αρχη.Πρωτον λες οτι θα κρατησεις σκληρο δισκο και τροφοδοτικο απο εναν παλιο P4 που ειχες.πρεπει να μας πεις στοιχεια του τροφοδοτικου σου και του σκληρου γιατι υπαρχει ενδεχομενο να μην ταιριαζουν στην νεα μητρικη.δευτερον θες να εχεις ενσωματωμενη καρτα γραφικων ή οχι.τριτον μεχρι ποσα μπορεις να διαθεσεις για την αγορα των εξαρτηματων.αναφεροντας τα παραπανω θα εχουμε περισσοτερα στοιχεια για να σε κατευθυνουμε σωστα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...