fylatos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 http://www.msystems.gr/index.php?category=1138&product=14464 μου φάνηκε τίμιο είπα να το ποστάρω, μπορεί να κάνω λάθος.
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Μάλλον κάνεις λάθος λοιπόν, δεν αποτελεί προσφορά.
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ίσως θα αποτελούσε προσφορά αν είχε την FullHD οθόνη. Η οθόνη του συγκεκριμένου μοντέλου είναι ψιλοάθλια και θα συμφωνήσω ότι η τιμή του δεν είναι κάτι το εξαιρετικό.
panos2000gr Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 καλύτερη τιμή κάπου; Ακόμη και να μην υπάρχει αυτό δεν το καθιστά αυτόματα και προσφορά. Διαφορετικά κάθε προϊόν που βγαίνει πρώτο στην λίστα του skroutz θα αποτελεί και προσφορά. Μην ξεχνάς ότι με 90-100 επιπλέον ευρώ αγοράζεις το ίδιο μοντέλο με quad core i7 και όχι με τον dual core i5....που και πάλι κατά την γνώμη μου δεν αποτελεί προσφορά λόγω κακής οθόνης.
plpapadopoulos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2012 Ακόμη και να μην υπάρχει αυτό δεν το κάνει αυτόματα προσφορά. Διαφορετικά κάθε προϊόν που βγαίνει πρώτο στην λίστα του skroutz θα αποτελεί και προσφορά. Μην ξεχνάς ότι με 90-100 επιπλέον ευρώ πέρνεις το ίδιο μοντέλο με quad core i7 και όχι με τον dual core i5....Που και πάλι κατά την γνώμη μου δεν αποτελεί προσφορά λόγω κακής οθόνης. Αυτό ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα