vrwmiaris Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Βρήκα λίγο χρόνο και ξεκίνησα το Grid autosport, ωραίο με έντονο συναγωνισμό και ζημιές στα αυτοκίνητα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 είναι φάση survival horror ή Resident of Duty πάλι? Το δευτερο κομμάτι ειναι περισσοτερο survival απο οτι το πρωτο. Επίσης, δεν ξερω τι εστι resident of duty. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 μίξη Resident Evil και Call of duty όπως ήταν τα RE5 και RE6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2015 μίξη Resident Evil και Call of duty όπως ήταν τα RE5 και RE6 Από τα τελευταια, μόνο το 6 εχω παίξει και μπορω να πω οτι δεν ειναι ετσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2015 Κατα την γνωμη μου το καλυτερο Resident Evil ηταν το 2 και μετα το 4.Το 3 ετσι και ετσι.Καποιοι λενε και το 1 το οποιο ηταν πιο δυσκολο απο γριφους,δεν το εχω παιξει οποτε δεν μπορω να το κρινω.Μπορει να "κατεβασω" απο store το Remastered για PS4.Το επαιξα σε 1 φιλο στο Xbox 360 και ειναι σπαστικο με τις καμερες. Το 5 καλο και αυτο αλλα πολυ κιτρινιλα.Δεν καταλαβα γιατι οταν πατουσες το κουμπι που σε βγαζει στο inventory το παιχνιδι συνεχιζοταν κανονικα και δεν προλαβαινες να κανεις eguip η compine κλπ.Σπαστικο. Το 6 μου το ειχαν δανεισει,το τερματισα 1 φορα,δεν με χαλασε αλλα ηταν αδιαφορο.Βελτιωμενο στα γραφικα και λιγο στις κινησεις αλλα μεχρι εκει. Το Revelations 1 το ειχα παρει απο τον θειο αλλα παρ'ολο που ειχε σχετικα καλα γραφικα σε PC το εφτασα εως καποιο σημειο και το απεγκατεστησα.Μα καλα τι μ@@@ες εχθρους-τερατα ειναι αυτα που εχουν βαλει,δεν εχει zombies? Στο PS3 ξεκινησα λιγο το Thief και το Mirror's edge.Στο PS4 Plants VS Zombies (Το καλυτερο free Plus PS4 game) και Diablo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
metallica 13 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2015 Παιζω το thief στο ps3!ωραια ατμοσφαιρα και ωραια γραφικα για ps3! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2015 25 ώρες έχω στο Halo MCC και δεν έχω λόγια για την δουλειά που κάνανε. Τις περισσότερες ώρες τις έχω στο multi και τις υπόλοιπες campaign σε legendary. Όλοι πρέπει να πάρουν αυτό το παιχνίδι. Ακόμα και αυτοί που δεν έχουν την κονσολα. Πρέπει να περάσουμε ένα μήνυμα για το πως πρέπει να φτιάχνονται τα remastered και να σταματήσει επιτέλους αυτή η καραμελα με τις definitive editions και με τα περσινά ξινα σταφύλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 5 Μαρτίου 2015 Resident evil 2 ep 2 Καλο ηταν αλλα δεν μου άρεσε ετςι όπως το έκοψαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Τερματισα επιτελους το ninga gaiden sigma plus στο playstation vita στο normal αν θυμαμαι καλα το επαιζα..ninja dog difficulty μου βγαζει στο info και 26 ωρες time play!!τερματισα και το uncharted 1 στο ps3 και ξεκινησα το 2..μιας και αναφερατε τα resident evil ποιο να παρω για το ps3?το 5 ή το 6?ή και τα δυο;οπως θα καταλαβατε ειμαι καινούρια στο χώρο του ps3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εχεις παίξει κανένα από τα παλιότερα Resi; Αν όχι, άσε τα 5-6 και πάρε το Remaster του πρώτου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Συνεχιζω το Tomb Raider στο PS3 που το ειχα παρατησει,ωραια γραφικα και γενικα μου αρεσει σαν παιχνιδι,ειμαι καπου στο 70%. Ξεκινησα και το Dead Space 3 που εδωσε το Plus.Και αυτο εχει καλα γραφικα αλλα ειναι καπως σκοτεινο και μιζερο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Εχεις παίξει κανένα από τα παλιότερα Resi; Αν όχι, άσε τα 5-6 και πάρε το Remaster του πρώτου.Ναι έχω παίξει μέχρι το τέλος το resident evil 3 αυτό είναι που θυμάμαι..οπως και το resident evil 4 που είχα παίξει στο wii αλλά κάπου το παράτησα αν και υπέροχο..τώρα τα άλλα δε τα θυμάμαι, σίγουρα τα έχω δει αλλά λίγο..υπάρχει δηλαδή επανέκδοση του πρώτου στο ps3?και αξίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Τερματισα επιτελους το ninga gaiden sigma plus στο playstation vita στο normal αν θυμαμαι καλα το επαιζα..ninja dog difficulty μου βγαζει στο info και 26 ωρες time play!!τερματισα και το uncharted 1 στο ps3 και ξεκινησα το 2..μιας και αναφερατε τα resident evil ποιο να παρω για το ps3?το 5 ή το 6?ή και τα δυο;οπως θα καταλαβατε ειμαι καινούρια στο χώρο του ps3.. Συνεχισε με το uncharted 2 που ειναι επικο και το καλυτερο της σειρας. Τα Resi 5+6 αστα. Οπως σου ειπε ο Vole ασχολησου με το remaster. Απο το 4 (τρωγεται) και μετα η σειρα φθινει και αμφιβαλω αν αξιζει να ασχοληθεις. Εχει τοσα καλα action horror να παιξεις και μη κολλας σε αυτα λογω ονοματος. Ξανατερματισα το TLOU στο crushing (PS4) και ξαναπιασα Driveclub. Ηθελα να πιασω το TheOrder αλλα δε βρηκα χρονο μεσα στο ΣΚ. Αναβαλεται για το επομενο πρωτα ο θεος (νοικιασμα φυσικα ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Λοιπόν από μένα τέλος το Far Cry 4. Με διαφορά ότι πιο fail έχω δει σε τέλος παιχνιδιού. Και δεν αναφέρομαι μόνο σε αυτό που είχα εγώ αλλά και στα 3 (μαζί με το sectet/alternative). Το σενάριο γενικά ήταν μάπα. Μέχρι και του 3 πιο πολύ μου άρεσε. Τον κόσμο τον βρήκα λίγο καλύτερο από το 3 με αποκορύφωμα την άγρια ζωή. Πέρασα γενικά ένα ωραίο (σχεδόν) 20ωρο μαζί του. Έπαιξα παράλληλα και για 2η φορά το To The Moon. Είμαι σίγουρος πλέον πως πρόκειται για την αγαπημένη μου indie κυκλοφορία. Είναι μοναδικό σε όλους τους τομείς και γενικά το έχω αγαπήσει. Περιμένω γενικά πολλά και από το επεισόδιο 2 έχοντας παίξει το A Bird's Story και τα Minisodes του To The Moon. Απλά έχει λίγο θέμα το Freebird Studio με τον χρόνο. Τους παίρνει πολύ καιρό κάθε κυκλοφορία. Δεν πειράζει, εδώ θα είμαστε να περιμένουμε Σειρά έχει το The Witcher 2. Ώρα για ολονύχτια καψίματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Ναι έχω παίξει μέχρι το τέλος το resident evil 3 αυτό είναι που θυμάμαι..οπως και το resident evil 4 που είχα παίξει στο wii αλλά κάπου το παράτησα αν και υπέροχο..τώρα τα άλλα δε τα θυμάμαι, σίγουρα τα έχω δει αλλά λίγο..υπάρχει δηλαδή επανέκδοση του πρώτου στο ps3?και αξίζει; Ναι, βγήκε τον πρηγούμενο μήνα. Για την ακρίβεια, είναι remaster του remake που είχε γίνει στο Gamecube (το οποίο είχα παίξει στο Wii), με βάση το οποίο σ' το προτείνω ανεπιφύλακτα. Ταυτόχρονα, προχώρα τα Uncharted, τελείωσε την τριλογία και μετά πιάσε Last of Us, θα έλεγα, με αυτή τη σειρά. Εχει ενδιαφέρον η εξέλιξη του studio και των παιχνιδιών του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα