hollow_83 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Unity και το σιχαινομαι. Πρεπει να ειναι οτι χειροτερο εχω παιξει τον τελευταιο χρονο. Κακος χειρισμος (που οφειλεται στο πολυ κακο framerate) και δυστυχως δημιουργει προβλημα στα παντα, μαχες, σκαρφαλωμα κτλ. Απαραδεκτο παιχνιδι. 2
HarryGrey Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2015 Unity και το σιχαινομαι. Πρεπει να ειναι οτι χειροτερο εχω παιξει τον τελευταιο χρονο. Κακος χειρισμος (που οφειλεται στο πολυ κακο framerate) και δυστυχως δημιουργει προβλημα στα παντα, μαχες, σκαρφαλωμα κτλ. Απαραδεκτο παιχνιδι. Σε ποια κονσόλα το παίζεις αν επιτρέπεται;
hollow_83 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 PS4. Aλλα και στο One το ιδιο χαλι ειναι. Και στο PC που το ειδα λιγο. Περα απο το κακο Framerate τα Controls ειναι uresponsive λογω κακου σχεδιασμου. 1
Mr_Terror Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2015 ξεθαψα το wii και πιανω super mario galaxy 2. 2
king2009 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Νεες πλατινες: 20)Sly 3: Honor Among Thieves Ισως το καλυτερο απο την τριλογια.Αρκετες διαφορετικες αποστολες ωραιο gameplay που δεν γινετε βαρετο σαν το Sly 2.Η κυρια δυσκολια ειναι σε 3-4 challenges που χρειαζετε λιγες προσπαθειες για να τα καταφερετε. 21)Magus Ενω θα μπορουσε να ειναι πολυ καλο ειναι τελικα κακο.Overpower οι δυναμεις τα skills βασικα δεν χρειαζονται εκτος απο το Speed.Πλατιναρετε σε λιγες ωρες. 22)Terminator Salvation Ενω εχει αρκετα bugs επειδη ειμαι fun των Terminators μπορω να πω οτι μερικα σημεια τα ευχαριστηθηκα.H μουσικη απο το Terminator ανεβαζει το παιχνιδι γιατι ξυπναει αναμνησεις.Η σκηνη που βγαινει o Terminator απο τις φλογες ειναι κορυφαια.Το επαιξα σε single player και σε μερικα σημεια που δεν εχετε Grenades Η ρουκετες ειναι λιγο tricky.Καποιες φορες σκαλωνει η AI και πρεπει να κανεις υπομονη μεχρι οι αραχνες να γυρισουν πλατη για να τις σκοτωσεις.Γενικα μου αρεσε. 23)Megamind Ακομα μια ευκολη πλατινα που εχει το χαβαλε σαν παιχνιδι απλα μην περιμενετε να εχει το επιπεδο της ταινιας. 24)Minecraft Να πω την αληθεια δεν το ξανα ειχα παιξει ποτε.Στην αρχη πηρε καποια ωρα μεχρι να καταλαβω πως λειτουργει το παιχνιδι.Καποια Trophies οπως το Rail με εκανε invite καποιος και το πηρα.Σε αλλη περιπτωση θα ηθελε πολλες ωρες για να γινει ο δρομος.Το παιχνιδι η θα το αγαπησετε η δεν θα σας αρεσει καθολου. 25)Prince of Persia The Forgotten Sands Μου αρεσε παρα πολυ.Κλασικο POP που θα μπορουσε να εχει λιγο καλυτερο story.Ευκολα Collectibles.Μια μικρη δυσκολια ισως χρειαστειτε στο τελος στο Final Climb η στον αρχηγο στο τελος που θελει να το περασετε χωρις να σας κανει damage.Γινετε ευκολο με το stone Armor skill. *Tip.Θα πατε στο uplay μεσα απο το παιχνιδι και θα πατε στο win and reward.Θα παρετε το trial challenge.Επειτα θα μπορειτε κανονικα να παιξετε το challenge ακομα και αν δεν εχετε τερματισει το παιχνιδι οπως χρειαζετε το tide challenge.Ειναι αρκετα ευκολο.Με αυτο τον τροπο μπορειτε να maxarete τα skills πολυ πριν το τελος οποτε δεν θα εχετε κανενα θεμα επειτα στο παιχνιδι.
ahill2 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημέρα να ρωτήσω κάτι τους έμπειρους,πριν κατι μέρες αγόρασα το assassin's creed bundle:revelations-brotherhood το έβαλα να παίξω και μου ξεκίνησε με το revelations και όχι με το brotherhood όπως λογικά θα έπρεπε να κάνει (χρονικά) υπάρχει τρόπος να επιλέξω πιο game να παίξω στα bundle ? Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2015 από ahill2
gherudos Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Rogue Legacy παίζω τον τελευταίο καιρό κι έχω καεί, απίστευτα εθιστικό παιχνίδι!
headbanger Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2015 GTA5 XBOX ONE FIFA15 XBOX ONE Donkey Kong Wii u. ωραία πράγματα. 1
Fulgore Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Τελος το Bayonetta 2 και σειρα το Monster hunter και μετα απο Wii Metroid Prime trilogy και τα Zelda 1
kostiger Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Προχωρω με αργα, αλλά σταθερα βηματα, το αρρωστημενο Evil Within στο survival. Σιγα μην παιξω το Isolation μετα. Recess...
viper2005 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2015 ξαναπαιζω το RE 1 remake HD, αυτη την φορα με την jill 3
HarryGrey Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Τελος το Bayonetta 2 και σειρα το Monster hunter και μετα απο Wii Metroid Prime trilogy και τα Zelda Το Monster Hunter δεν είναι παιχνίδι για να το παίξεις και να πας στο επόμενο, αλλά για να το παίζεις ταυτόχρονα με όλα τα επόμενα παιχνίδια που θα πιάσεις μετά από αυτό
lak10 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2015 εγω πρωτη φορα εμεινα απο games σε κονσολα και στραφηκα στο vita οπου εφτασα κοντα στο τελος στο freedom wars και τελειωσα το ninja gaiden sigma plus 2 περιμενω the order και resident evil. Πιστευω παντως οτι κανεις δεν ηταν ετοιμος για τη Νεα Γενια δεδομενου οτι τα παιχνιδια βγαινουν με το σταγονομετρο
Fulgore Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2015 Το Monster Hunter δεν είναι παιχνίδι για να το παίξεις και να πας στο επόμενο, αλλά για να το παίζεις ταυτόχρονα με όλα τα επόμενα παιχνίδια που θα πιάσεις μετά από αυτό Μα γιαυτο και το αφησα τελευταιο απο μεριας Wii U 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα