Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Viper, θυμάσαι που λέγαμε για design των τεράτων και πόσο fail είναι κάποια σχέδια. Το παίρνω πίσω. Τώρα που το τέλειωσα το παίρνω πίσω. Ακόμα και ο ίδιος ο Lucifer που είδες έχει νόημα που είναι έτσι. Πραγματικά με βάση αυτά που είδα δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο σχέδιο. Μόνο τα SMT παιχνίδια τέτοια λεπτομέρεια και τέτοιο νόημα. Μόνο αυτά... 

So, ειναι καλυτερο απο το nocturne & strange journey ή ειναι απλως διαφορετικο?

ps: πρεπει να βρω το artbook...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για οσους το εχουν παιξει εχουμε κανενα νεοτερο μηπως για το ποτε βγαινει το τελευταιο παιχνιδι του Legend Of Heroes???Υποτιθεται οτι θα εβγαινε φετος αλλα δεν εχει ανακοινωθει τιποτα.

So, ειναι καλυτερο απο το nocturne & strange journey ή ειναι απλως διαφορετικο?

ps: πρεπει να βρω το artbook...

Είναι το ίδιο καλό και σε πολλά σημεία καλύτερο των δύο προηγούμενων. Είναι επίσης και διαφορετικό. Είναι πολύ διαφορετική η εμπειρία σε σχέση με τα προηγούμενα δύο. Το μόνο πράγμα που "χαλάει" είναι το overworld στην εξερεύνηση γιατί παραέχει πολύ λεπτομέρεια και είναι κάπως δύσκολο να διακρίνεις που μπορείς και δεν μπορείς να πας. Είναι κάτι που πρέπει να συνηθίσει το μάτι για να κυκλοφορήσεις άνετα. 

Από άποψη gameplay δεν το συζητώ ότι το 4 είναι μακράν το καλύτερο και ποιο χορταστικό με το μεγαλύτερο βάθος και γενικά ποσότητα περιεχομένου. Η ιστορία επίσης ξεκινάει ποιο αργά αλλά από κάποιο σημείο και μετά παίρνει χοντρές στροφές και σε πιάνει από το λαιμό και δεν σε αφήνει. Οι μάχες είναι γενικά challenging και θα υπάρξουν σημεία που θα δεις τα ραδίκια ανάποδα από μια λάθος κίνηση. Η μουσική είναι τουλάχιστον ισάξια με το Nocturne με πολλά περισσότερα ατμοσφαιρικά και creepy κομμάτια. Οι NPC χαρακτήρες ΠΟΤΕ δεν θα μπουν στο δρόμο σου και δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσεις "συναισθήματα" γι αυτούς, μόνο συμπάθειες που είναι ακριβώς αυτό που πρέπει για το παιχνίδι έτσι ώστε να σε αφήσει να κινηθείς εσύ μόνος σου και να αναρωτηθείς μόνος σου γι αυτά που συμβαίνουν στο παιχνίδι. Επίσης το εξαιρετικό γράψιμο που διακρίνει τη σειρά συνεχίζεται και εδώ.  

Γενικά μην το σκέφτεσαι καν, έπρεπε να το έχεις ήδη πάρει ή αν το έχεις έπρεπε να έχεις ήδη ξεκινήσει να ασχολείσαι. 

εβαλα να παιξω το ninja gaiden sigma plus στο vita στο Normal το παιχνιδι με βασσανισε απιστευτα την παλεψα μεχρι το chapter 6 οπυ δεν εχει save πριν το bοss  και θελει να σφαξεις ενα καρος εχρους πριν το boss για να μην σοασω το vita το παρατησα

Οι NPC χαρακτήρες ΠΟΤΕ δεν θα μπουν στο δρόμο σου και δεν πρόκειται ποτέ να αποκτήσεις "συναισθήματα" γι αυτούς, μόνο συμπάθειες

Με καταστρέψες...

Και αλλοι εχουμε κολλημα αγαπητε αλλα δεν εχουμε το χρημα για να το στηριξουμε πια γιατι απο χρονο τωρα με την ανεργια στα υψη εχουμε μπολικο :P(και δεν μιλαω να παρεις ενα καλο Pc,αλλα και καλο Pc και ολες τις κονσολες :D)

Ειναι αυτο που ελεγα και σε αλλο θεμα , δουλευω σαν το σκυλο..Η κατασταση ειναι , η δεν θα δουλευεις καθολου η θα δουλευεις για 3...(παντα ιδιωτικο τομεα)...Δε καπνιζω και δε πινω...ουτε βγαινω πλεον εξω...αρα, τα λεφτακια που μου περισσεουν τα ξοδευω εκει...:D

• Like 1

74 ώρες και τέλειωσα σίγουρα το παιχνίδι πρόωρα. Ναι μιλάω για το SMT 4. ................

Γενικά το παιχνίδι αριστούργημα. Είχα τις αμφιβολίες μου αλλά όχι πλέον. Θα πλήρωνα με χαρά την 50αρού για να το αποκτήσω. Πόσο μάλλον τώρα που είναι στα 20. Οσοι θέλετε σοβαρές RPG εμπειρίες και με νόημα απλά αρπάξτε το...χτες. 

Μου κινησες την περιεργεια !

Που το βρισκουμε σε αυτη την τιμη? 

Δυστυχως στο skroutz δεν υπαρχει ..

Μου κινησες την περιεργεια !

Που το βρισκουμε σε αυτη την τιμη? 

Δυστυχως στο skroutz δεν υπαρχει ..

Δυστυχώς η ATLUS αποφάσισε να το κυκλοφορήσει μόνο μέσα στο nintendo e-shop στην Ευρώπη και γι αυτό το πουλάει στα 20 ευρώ (και επειδή μας το άργησε και 1.5 χρόνο σε σχέση με την αμερική). Αξίζει κάργα τα λεφτά του.

Πουστιά τώρα, ήθελα να τσεκάρω τα DLC του (που είναι δωρεάν) αλλά επειδή έχω την κονσόλα σε 9.2 patch δεν θα το κάνω. Θα περιμένω μέχρι να πάρω το NEW 3DS και θα παίξω εκεί ότι θέλω.  

η πιο αποτυχημένη χρονιά του gaming το 2014, δεν είχα σχεδόν τπτ να παίξω(ναι ikaruga δεν έχω wii u αν είχα θα είχα κάτι να παίξω :P ), τώρα λιώνω soccer spirits στο καινούριο μου κινητό (έκανα thread στο mobile section) πραγματικά αξίζει να του ρίξετε μια ματιά του game ,ξαναξεκίνησα με το disgaea 1 και περιμένω τα μεγαθήρια (persona 4-disgaea5 etc)

αλλα γενικά η περσινή χρονιά ήταν σαν ταφόπλακα στο gaming, ελπίζω να έρθουν καλύτερες μέρες 

Τελευταια εχω πιασει αρκετα παιχνιδια.

Ενα το sly cooper 3.Αρκετα καλο παιχνιδι με ωραια δυσκολα challenges και ωραιο story.

Δευτερο το minecraft στο ps3.Εκανα λιγη ωρα να μπω στο κλιμα με το crafting αλλα το tutorial βοηθησε αρκετα.

Τριτο το back to the future the game.Για πλατινα θελει να ακολουθησεις ακριβως το playthrough που εχει στο ps3trophies γιατι εχει αρκετα missable.Τελειωσα χθες το τριτο επεισοδιο.Γενικα εχει αρκετο μπλα μπλα αλλα overall βγαζεις καποια ακρη σχετικα με το time travel.

Τεταρτο το alien isolation.Το παιζω με αρκετη ενταση στα ηχεια και ωρες ωρες γινετε πολυ τρομακτικο.Το dead space το παρατησα για αυτο το λογο.Αυτο θα το τερματισω γιατι εχει αρκετα πραγματα απο την πρωτη ταινια alien που μου αρεσει πολυ.

Τελευταιο το Terminator Salvation.Το ξεκινησα για το coop που εχει σε split screen που εχει το χαβαλε του στο hard.Σαν παιχνιδι δεν λεει πολλα.

Τρίτη άδεια και με το που ήρθα Ελλάδα αναβάθμισα CPU + RAM.

Ξεκίνησα το CoD AW και για το δύωρο που έχω παίξει μπορώ να πώ οτι με εκπλήσει!

Επίσης χθές τερμάτησα το SR Gat out of Hell. Πολύ επαναλαμβανόμενο (τα ίδια activities σε κάθε quest) και πολύ μικρό (3 ώρες).

Ξαναξεκίνησα το Bravely Default που είχα παρατήσει και οι πρώτες μου εντυπώσεις μετά το SMT 4 είναι...ότι ξέπεσα. Δεν ξέρω τι ακριβώς με χαλάει, μην είναι η ιστορία που είναι εντελώς vanila και γελοία; Μην είναι το γεγονός ότι δεν με αφήνει να πάω πουθενά που δεν θέλει το παιχνίδι; Μην είναι το γεγονός ότι όλοι οι χαρακτήρες (εκτός του Ringabel που είναι πραγματικά καλός) είναι άξιοι χασμουρητού;

Το gameplay, η μουσική και το όλο artwork και παρουσίαση είναι πραγματικά first class ΑΑΑ κατηγορίας και κάτι πραγματικά ξεχωριστό από αυτά που έχουμε μάθει. Υπάρχει όμως κάτι που με χαλάει και με εμποδίζει να το χαρώ όσο θα ήθελα. Εχω σχεδόν 20 ώρες και αισθάνομαι ταυτόχρονα ότι δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα και ότι έχω παίξει αρκετά.

Τέλος πάντων το ξαναβάζω στην άκρη και ξαναπιάνω το Etrian Odyssey 4 που αισθάνομαι ότι είναι αρκετά σοβαρότερο σαν παιχνίδι.  

Ξεκινησα το Evil Within. Οι μπαρες δεν με ενοχλησαν καθολου. Η καμερα ειναι λιγο καπως, κατα τα αλλα, μια χαρα ξεκινησε, με ιδιαιτερα καλο sound design και (προφανως) ατμοσφαιρα. Εναμισι chapter επαιξα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...