ikaruga24 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 <p>Εγω εχω ξεκινησει απο κονσολες το Donkey Kong Tropical Freeze και μετα ακολουθει το Bayonetta 2 </p> Σε ζηλεύω κουφαλιτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nightshady Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Μέχρι να βγει το Shantae and the Pirate Curse (τ' οποίο λέω ν' αγοράσω μαζί με κάτι άλλα 3DS eShop games) συνεχίζω και παίζω Animal Crossing New Leaf (που ξεκίνησα τον Μάϊο του 2014) κι αναλόγως τις ορέξεις παίζω και τίποτα παλιότερα παιχνίδια (όπως το Castlevania - Order of Ecclesia που πρωτοξεκίνησα πριν λίγο καιρό). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2015 In other news Παίζω το the walking dead season 2 I should had let Kenny kill her... Καλο παιχνίδι αλλα μαύρο... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 ειπα ο κακομοιρης να πιασω το Dark Souls 2 ετσι για το γμτ..(το χα στην ζελατινα απο Day one μεχρι και σημερα ) στο ps3 και μου μαυρισε η ψυχη - περα απ'τον κωλο .. - πα, πα ,πα..εχω σκουριασει για τετοια....αλλα θα το παιξω...κατα τα αλλα , λιγο pokemon alpha sapphire λιγο forza horizon 2...μεχρι να μιας ερθει η ορεξη για κατι αλλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Δεν βλέπω να γράφει ο Κινγκ για παιχνίδια και ανησυχώ, να έπαθε κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostiger Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Χθες το βραδυ τουρλου-τουρλου. Fifa 14, Outlast και Ιnfamous First light. Oλα στο PS4... Eκεινο το Οutlast, οντως αγχωτικο ρε παιδακι μου. Μεχρι να βαλω μπροστα το ρευμα στο υπογειο, μου εφυγε, ελαφρως η Κεχαριτωμενη..Μεχρι και ναυτια αισθανθηκα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AzmoDeus Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 μιας που το Pc είναι παλιό, είπα να θυμηθώ λίγο παλιότερα παιχνίδια: Skyrim Counter Strike Go Diablo 3 (το αφήνω για κανά 6-7μήνο, το ξαναπιάνω για 1-2 βδομάδες και πάει λέγοντας ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 τελειωσα χθες την πρωτη season του Dark Dreams Don't Die στο One πολυ ωραιο μακαρι να συνεχισει. Τωρα παιζω freedom wars στο Vita τωρα το grim fantago που να το παιξω vita η PS4? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deargr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2015 bayoneta 2 στο Wii U και το εχω καταευχαριστηθει !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Επιτέλους το ξεκίνησα! (Σε κάνα χρόνο που θα καταφέρω να το τελειώσω θα πω τις εντυπώσεις μου ) ΥΓ: Δηλώνω κάπως απογοητευμένος από τα beard choices του character creation. Κρίμα, και είναι πολύ καλό κατά τ' άλλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2015 Έβαλα το GTA V στο PS4 να το δω λίγο. Συνήθως τα βαριέμαι τα GTA μετά από μερικές αποστολές. Για να δούμε τι λέει αυτό. Το νοίκιασα. Θα το κρατήσω 2-3 μέρες να το δω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 74 ώρες και τέλειωσα σίγουρα το παιχνίδι πρόωρα. Ναι μιλάω για το SMT 4. Δεν έχω ιδέα ποια γραμμή πήρα. Εγινα εγώ ο ίδιος ο Messiah (η δευτέρα παρουσία δηλαδή) και επέλεξα να ξανακάνω reset το σύμπαν ολόκληρο. Κανένας δεν μου στάθηκε εμπόδιο. Ηταν μια πραγματικά πολύ creepy εμπειρία η όλη παρουσίαση του τέλους. ΟΧΙ, δεν κάνω spoiler καθώς όλα τα SMT αυτήν την ιστορία έχουν, είναι όμως εντελώς διαφορετικό το ταξίδι και γενικά η όλη εμπειρία. Viper, θυμάσαι που λέγαμε για design των τεράτων και πόσο fail είναι κάποια σχέδια. Το παίρνω πίσω. Τώρα που το τέλειωσα το παίρνω πίσω. Ακόμα και ο ίδιος ο Lucifer που είδες έχει νόημα που είναι έτσι. Πραγματικά με βάση αυτά που είδα δεν θα μπορούσε να έχει καλύτερο σχέδιο. Μόνο τα SMT παιχνίδια τέτοια λεπτομέρεια και τέτοιο νόημα. Μόνο αυτά... Γενικά το παιχνίδι αριστούργημα. Είχα τις αμφιβολίες μου αλλά όχι πλέον. Θα πλήρωνα με χαρά την 50αρού για να το αποκτήσω. Πόσο μάλλον τώρα που είναι στα 20. Οσοι θέλετε σοβαρές RPG εμπειρίες και με νόημα απλά αρπάξτε το...χτες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ειπα ο κακομοιρης να πιασω το Dark Souls 2 ετσι για το γμτ..(το χα στην ζελατινα απο Day one μεχρι και σημερα ) στο ps3 και μου μαυρισε η ψυχη - περα απ'τον κωλο .. - πα, πα ,πα..εχω σκουριασει για τετοια....αλλα θα το παιξω...κατα τα αλλα , λιγο pokemon alpha sapphire λιγο forza horizon 2...μεχρι να μιας ερθει η ορεξη για κατι αλλο... Αυτο ειναι ενα αλλο απο τα αρνητικα του να εχεις ολες τις κονσολες,αγοραζεις παιχνιδια δεν προλαβαινεις να τα παιξεις και οταν με το καλο τα παιξεις κοστιζουν την μιση τιμη,κοινως πανε τα λεφτα του Day One. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vag.patrick Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ασε fulgore ....αυτο ειναι το κακο αλλα τι να κανεις που εχω κολλημα με το χομπι τουτο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2015 ασε fulgore ....αυτο ειναι το κακο αλλα τι να κανεις που εχω κολλημα με το χομπι τουτο.... Και αλλοι εχουμε κολλημα αγαπητε αλλα δεν εχουμε το χρημα για να το στηριξουμε πια γιατι απο χρονο τωρα με την ανεργια στα υψη εχουμε μπολικο (και δεν μιλαω να παρεις ενα καλο Pc,αλλα και καλο Pc και ολες τις κονσολες ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα