Vole Maulder Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Για full stealth λιωσε το blacklist/hitman absolution/dishonored.Τα εχω στο προγραμμα για πλατινα γιατι ειναι και καλα παιχνιδια και το full stealth λεει τρελα στο ποσο εξυπνα μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι. Ολοι την εχουμε εμπιστοσυνη απλα θελω να δω πως θα δεσουν ολα αυτα τα endings.Για το delays παντα περιμενω να βγουν και τα 5 και τα τελειωνω σε 1-2 μερες max.Αλλιως δεν λεει να περιμενεις τοσους μηνες. Τα έχω στο πρόγραμμα κι αυτά, κάποια στιγμή θα τα παίξω σίγουρα. Απλώς στο DE: HR μου άρεσε και το setting και το γράψιμο πολύ, ενώ στα περισσότερα stealth games είναι στην καλύτερα αδιάφορα τα πάντα εκτός από το gameplay. Οσο για το Walking Dead, υποψιάζομαι πως θα μεταφέρουν το παιχνίδι χρόνια μετά, ώστε να ξεκινήσουν όλοι από έναν κοινό, σχετικά, παρανομαστή, ίσως με ένα σύντομο πρόλογο βάσει του τέλους που είχες στη 2η σεζόν. Αλλιώς, μιλάμε για πολύ διαφορετικά settings, πολύ δύσκολο να είναι κάτι παραπάνω από αναφορές ή κάτι εισαγωγικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2015 Τα έχω στο πρόγραμμα κι αυτά, κάποια στιγμή θα τα παίξω σίγουρα. Απλώς στο DE: HR μου άρεσε και το setting και το γράψιμο πολύ, ενώ στα περισσότερα stealth games είναι στην καλύτερα αδιάφορα τα πάντα εκτός από το gameplay. Οσο για το Walking Dead, υποψιάζομαι πως θα μεταφέρουν το παιχνίδι χρόνια μετά, ώστε να ξεκινήσουν όλοι από έναν κοινό, σχετικά, παρανομαστή, ίσως με ένα σύντομο πρόλογο βάσει του τέλους που είχες στη 2η σεζόν. Αλλιώς, μιλάμε για πολύ διαφορετικά settings, πολύ δύσκολο να είναι κάτι παραπάνω από αναφορές ή κάτι εισαγωγικό. Το blacklist εχει πολυ καλη υποθεση.Το hitman δεν γνωριζω.Κατι τετοιο λογικα θα κανουν στο WD και θα δουμε την Clementine αρκετα μεγαλη με μια καταληξη ιδια απο οποιο τελος και αν διαλεξαμε.Σε αντιθετη περιπτωση θελει πολυ προσοχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Αγορασα χθες το Diablo για PS4 και επαιξα 2πλο το campaign με τον αδερφο μου.Περασε κανα 8ωρο και μας φανηκε οτι περασαν 4 ωρες.Ειχα καιρο να "κολλησω" τοσες ωρες. Πιστευω οτι θα μπορουσαν να το φτιαξουν λιγο καλυτερο στα γραφικα του χαρακτηρα.,μαλλον επειδη το εβγαλαν και για PS3.Δυστυχως δεν γινοταν να παιξουμε με 3ο ατομο online γιατι στα invites εβγαζε failed στον αλλον οταν του στελναμε.Και δεν βρηκαμε ακομα λυση,απ'οτι διαβασα ειναι προβλημα του παιχνιδιου. Δεν γνωριζω αν το προβλημα υπηρχε και πριν το update.Παντως αν δεν το "κατεβαζε" δεν επαιζε το game.Και δεν καταλαβα γιατι κατεβασε το update ξανα την επομενη ημερα,εκτος και αν ειναι 2 τα updates που δεν το νομιζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Τα έχω στο πρόγραμμα κι αυτά, κάποια στιγμή θα τα παίξω σίγουρα. Απλώς στο DE: HR μου άρεσε και το setting και το γράψιμο πολύ, ενώ στα περισσότερα stealth games είναι στην καλύτερα αδιάφορα τα πάντα εκτός από το gameplay. Το Dishonored οπωσδήποτε, story, ατμόσφαιρα, gameplay και γενικώς τα έχει όλα. Ειδικά όταν μάθεις να κινεισαι "αθόρυβα" θα ενθουσιαστείς. Από τα λίγα παιχνίδια που όταν το τερμάτισα ήθελα να ξεκινήσω κατευθείαν δεύτερο playthrough. Και το Hitman καλό και με ωραίο Stealth αλλά δεν μου άρεσε τόσο και σε ορισμένα σημεία το βρήκα κουραστικό. Καλό το Deus Ex ε; Περιμένω πως και πως να το παίξω στο U γιατί πέρα από τα καλά λόγια που έχω ακούσει αποτελεί και Υπόδειγμα για το πως θα πρέπει να κατασκευάζουν τα games τους οι third party developers στην κονσόλα της Nintendo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kraken666 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Προσφατα πηρα το ps4 με pro fifa nba2k15 destiny k killzone τελικα με κερδισε το killzone ειμαι κ φαν τις σειρας εχει διαρκεια το παιχνιδι αν ξερει καποιος ας μου πει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Προσφατα πηρα το ps4 με pro fifa nba2k15 destiny k killzone τελικα με κερδισε το killzone ειμαι κ φαν τις σειρας εχει διαρκεια το παιχνιδι αν ξερει καποιος ας μου πει Για την διάρκεια των παιχνιδιών θα μπαίνεις στο howlongtobeat.com 10-12 ώρες είναι το killzone, πολύ καλά για το είδος του. Βέβαια σαν παιχνίδι δεν λέει πολλά άλλα αν είσαι φαν της σειράς θα το γουσταρεις πιστεύω. Νταξ δεν είναι και σαν το 2 αλλά τρώγεται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2015 Προσφατα πηρα το ps4 με pro fifa nba2k15 destiny k killzone τελικα με κερδισε το killzone ειμαι κ φαν τις σειρας εχει διαρκεια το παιχνιδι αν ξερει καποιος ας μου πει Εχει το καλο οτι εχει Multiplayer.Αυτο απο μονο του του δινει καποια παραπανω αξια και χρονο και το λεω σαν οπαδος και των 3 προηγουμενων παιχνιδιων. Σιγουρα το Multiplayer δεν ειναι σαν του 2 και του 3 αλλα απο το τιποτα καλο ειναι.Ελπιζω να βγει Killzone 4 στο μελλον επιπεδου 2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2015 πωω μου εχει σπασει τα νευρα το swapper μου εχουν μεινει 3 orb για να φτασω τους 124 που λογικα ξεκλειδωνει τη τελευταια πορτα και δεν μπορω να σκεφτω τιποτα....καψιμο το παιχνιδι πολυ εξυπνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Τελος και το rachet and clank 3 HD πλατινα.Πιστευω ανετα το καλυτερο και πιο ευκολο απο την τριλογια.Η ολη φαση με την q-force ηταν πολυ καλη.Εχει αφθονο γελιο πολυπλοκο αρχηγο και εναν quark ολα τα λεφτα.Το challenge mode ειναι αρκετα ευκολο εφοσον ειναι v5+ ολα τα οπλα και το grind για τα 10million θα παρει λιγη ωρα.24 ωρες εγραψε το save οποτε ειναι στα ιδια επιπεδα σε ωρες με τις πλατινες των πρωτων 2. Πιανω τωρα την τριλογια sly απο το ps2 και μετα συνεχιζω με το crack in time/into nexus. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Τελος και το πρωτο sly.Δεν το ξανα ειχα παιξει ποτε.Ολα τα chapter εκτος απο το τριτο ηταν κορυφαια.Το save εγραψε 8:31 ωρες και δεν χρησιμοποιησα guide για τα μπουκαλια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σχεδόν 70 ώρες στο SMT4 και δεν λέει να τελειώσει το άτιμο. Κάπου είχα διαβάσει ότι το παιχνίδι είναι ποιο μικρό σε διάρκεια από το SMT 3 αλλά βλέπω ότι αυτό δεν αληθεύει. Το SMT 4 είναι σίγουρα ποιο μεγάλο πραγματικά σε όλα του. Σχεδόν λυπάμαι που δεν το έβγαλαν σε home console αλλά μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο θα ήταν δεδομένου του όγκου του. Fun facts που με έκαναν να ψοφήσω στα γέλια όταν τα είδα πρώτη φορα: - Πώς λέγεται η ισχυρότερη (μέχρι τώρα) Fire attack στο παιχνίδι; Τρισάγιο - Ποιες είναι οι κρυφές μυστικές κουβέντες που σου λένε οι δαίμονες όταν σου μαθαίνουν τις τεχνικές τους (ναι ναι κανονικά στα ελληνικά); Αλήθεια, πόλεμος, ζωή, θάνατος, δάσκαλος, μανία και πολλές πολλές άλλες μεταξύ αυτών και...μακιγιάζ?! Μου θύμισε το ισχυρότερο Persona στο persona 3 κάποιου από τους χαρακτήρες που τον έλεγαν Τρισμέγιστο...μιλάμε για ΤΟ γέλιο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
viper2005 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2015 Σχεδόν 70 ώρες στο SMT4 και δεν λέει να τελειώσει το άτιμο. Κάπου είχα διαβάσει ότι το παιχνίδι είναι ποιο μικρό σε διάρκεια από το SMT 3 αλλά βλέπω ότι αυτό δεν αληθεύει. Το SMT 4 είναι σίγουρα ποιο μεγάλο πραγματικά σε όλα του. Σχεδόν λυπάμαι που δεν το έβγαλαν σε home console αλλά μπορώ να καταλάβω πόσο δύσκολο θα ήταν δεδομένου του όγκου του. Fun facts που με έκαναν να ψοφήσω στα γέλια όταν τα είδα πρώτη φορα: - Πώς λέγεται η ισχυρότερη (μέχρι τώρα) Fire attack στο παιχνίδι; Τρισάγιο - Ποιες είναι οι κρυφές μυστικές κουβέντες που σου λένε οι δαίμονες όταν σου μαθαίνουν τις τεχνικές τους (ναι ναι κανονικά στα ελληνικά); Αλήθεια, πόλεμος, ζωή, θάνατος, δάσκαλος, μανία και πολλές πολλές άλλες μεταξύ αυτών και...μακιγιάζ?! Μου θύμισε το ισχυρότερο Persona στο persona 3 κάποιου από τους χαρακτήρες που τον έλεγαν Τρισμέγιστο...μιλάμε για ΤΟ γέλιο. 70 ωρες; oh my god In other news Παίζω το the walking dead season 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 70 ωρες; oh my god In other news Παίζω το the walking dead season 2 70 ώρες και δεν έχω κάνει ούτε όλα τα quests αλλά ούτε και όλα τα DLC (τα οποία μέχρι τώρα είναι δωρεάν αλλά τα ξεκλειδώνεις σιγά σιγα). Γενικά πολύ περιεχόμενο το παιχνίδι. Δεν πρόκειται να δυσαρεστήσει κανέναν εκτός και αν απλά δεν του αρέσουν θρησκευτικού περιεχομένου και μαύρη μαυρίλα πλάκωσε παιχνίδια. Στο δια ταύτα τώρα χτες τελειώσαμε διπλό στο PS3 το Diablo 3 (το πρώτο κομμάτι). Είχαμε παίξει πρίν κανένα τρίμηνο μαζί αλλά δεν μπορέσαμε να ξαναπαίξουμε από τότε. Χτες λοιπόν βρεθήκαμε και το σκίσαμε. Από τις 7 το απόγευμα ως τις 1 το βράδυ, ξεκινήσαμε λίγο πριν το τέλος του δεύτερου act και ο καθένας μας level 31 και φτάσαμε να σφάξουμε τον Diablo και να τερματίσουμε στο level 45. Witchdoctor εγώ με soul spells και demon hunter ο φιλος μου. Επειτα συνεχίσαμε μέχρι την πόλη του expansion και εκεί σταματήσαμε μέχρι την επόμενη φορά που θα ξαναπαίξουμε. Το diablo 3 και η κονσόλα είναι γεννημένα το ένα για το άλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Το diablo 3 και η κονσόλα είναι γεννημένα το ένα για το άλλο. Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ την ultimate evil edition παίζω αυτό τον καιρό στο 360. Τελείωσα το act 1 και ξεκίνησα το δεύτερο. Και γαμώ τα παιχνίδια + πολύ εθιστικό όπως όλα τα diablo. Στην αρχή ήμουν διστακτικός όσον αφορά τον συνδυασμό diablo + κονσόλα αλλά μετά από λίγες ώρες ενασχόλησης μαζί του άλλαξα γνώμη. Στα πολύ θετικά του τίτλου και ότι μπορείς να μεταφέρεις το save σου στα next gen μηχανήματα γιατί όπως και να χει είναι από τα παιχνίδια που δεν τα παίζεις μια φορά και τα παρατάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2015 Εγω εχω ξεκινησει απο κονσολες το Donkey Kong Tropical Freeze και μετα ακολουθει το Bayonetta 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα