Vole Maulder Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ πιστεύω πως είναι το καλύτερο έργο του Cage. Είχε προβλήματα, φυσικά, όπως όλα τα παιχνίδια του, και αδέξιο γράψιμο, αλλά είχε ψυχή και καρδιά εκεί όπου χρειαζόταν. Το όλο sequence όπου είναι άστεγη δεν ήταν απίστευτο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Κι εγώ πιστεύω πως είναι το καλύτερο έργο του Cage. Είχε προβλήματα, φυσικά, όπως όλα τα παιχνίδια του, και αδέξιο γράψιμο, αλλά είχε ψυχή και καρδιά εκεί όπου χρειαζόταν. Το όλο sequence όπου είναι άστεγη δεν ήταν απίστευτο; Οντως σε βαζει μεσα στο παιχνιδι και νοιαζεσε πραγματικα για τους χαρακτηρες.Το δε τελος που μαθαινεις οτι ο aiden ειναι ο διδυμος αδερφος πραγματικα ηταν το κατι αλλο. Το καλυτερο chapter ηταν το homeless.Οταν παιζει κιθαρα για να μαζεψει χρηματα πραγματικα σε απορροφαει.Και οι αλλοι 4 παιζουν πολυ καλα και γενικα η ατμοσφαιρα εσπερνε.Το ναβαχο επισης παρα πολυ καλο.Μακαρι να βγαλουν και δευτερο μερος(ετσι δειχνει απο το τελος που ειδα). Heavy rain δεν εχω παιξει ακομα και αυτο γιατι βασιζετε και αυτο πολυ στην ιστορια και χωρις ελληνικα δυσκολα να με απορροφησει ενα παιχνιδι. Για το αδεξιο γραψιμο εννοεις για καποια plot holes που εχει?Αν μπουν στη σειρα τα chapters κατα χρονολογικη σειρα πιστευω ξεδιαλυνονται τα παντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ρε δεν δουλεύετε παλιό ρεμπεσκεδες όλη μέρα παιχνίδια παίζετε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Ρε δεν δουλεύετε παλιό ρεμπεσκεδες όλη μέρα παιχνίδια παίζετε; Μπα τετοιο καιρο δεν εχει δουλεια.Νοεμβριο-Ιανουαριο αραγμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά HR>B2S. Τεχνικά καλύτερο το Beyond και πολύ πιο action, αλλά το πήρα σαν ταινία. Στο HR έκανα τις επιλογές όπως θα τις έκανα εγώ στην πραγματική ζωή. Moving on.. Sacred 3 (PC) -> Το τερμάτησα σε co-op.. Εντάξει, αν δεν έχεις κάτι άλλο σε co-op, είναι καλή αδιέξοδος, κατά τ' άλλα... Meh.. WRC Powerslide (PC) -> Αν και στην αρχή το πήρα με μισό μάτι, είναι άξιο και σε κρατάει, ειδικά σε φάση που δεν έχει και κανένα άλλο racing. Επίσης με τα power ups το online θυμίζει Mario Kart TWD S2 (PC) -> Το τερμάτησα και, αν και σε αφήνει "στη μέση", πάρα πολύ ωραίο. Έγινε πολύ πιο σοβαρό και βίαιο απο το 1ο. Μένει να δούμε τι μας περιμένει στην 3η. Batman Arkham Origins Blackgate -> Αν και στην αρχή απορρούσα πώς μπορεί να δουλέψει ένα 2D Batman, για την μία ώρα που έχω παίξει είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει να ασχοληθούν fans της Arkham σειράς και μή. The Legend of Korra (PC) -> Πρέπει να είμαι κοντά στο τέλος. Είναι αρκετά ευχάριστο για αλλαγή, αν και αρκετά επαναλαμβανόμενο (και απ' οτι φαίνεται σύντομο). Mario Kart 8 (Wii U) -> Δεν θα πώ πολλά... Split screen championship και λιώσιμο... υγ : είμαι σε άδεια (στρατός, η οποία τελειώνει μεθαύριο) και λέω να το χαρώ όσο προλαβαίνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Τελείωσα το Shadow of Mordor, έχοντας κάνει παράλληλα αρκετά side quests και έχοντας βρει αρκετά collectibles. Μου άρεσε πολύ το gameplay του παιγνιδιού και όλα τα διαθέσιμα πράγματα που μπορείς να κάνεις στον χάρτη (side missions, βόλτες με λύκους, ελεύθερο σφάξιμο orcs, beast hunting). Νιώθω απογοητευμένος από το σενάριο, γιατί αν και το voice acting ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποιητικό, υπήρχε ελάχιστη εμβάθυνση στους χαρακτήρες και το σενάριο γενικά ήταν ψιλοαδιάφορο, γεμισμένο μάλιστα και με αρκετά fillers. Και το τέλος πολύ απότομο και αισθάνθηκα σαν να του "έλλειπαν" πολλές σκηνές. Αμφιβάλλω αν ασχοληθώ με τα υπόλοιπα side quests αφού όλα είναι περίπου το ίδιο και στην ουσία challenges. Και το Nemesis System είχε πλάκα όσο παιζόταν οι βασικές αποστολές του παιχνιδιού. Τώρα μου φαίνεται αδιάφορο. Μπορεί βέβαια να το ξαναβάλω όποτε μου καπνίσει για λίγο orc και beast hunting έτσι για να ευχαριστηθούμε λίγο σφαγή . Σειρά έχει το Deus Ex HR, που είχα αφήσει για ένα διάστημα λόγω του SoM. Ώρα να το πάρουμε πιο ζεστά και εκεί το θέμα. Και εγώ θα πω στο Beyond VS HR το δεύτερο, κυρίως λόγω των μεγάλων αλλαγών που είχαν σεναριακά. Μου άρεσε περισσότερο όμως το gameplay και το voice acting στο Beyond (Ellen Page ) + τα πανέμορφα μοντέλα χαρακτήρων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Εμένα μου φάνηκε πιο προσγειωμένο και ανθρώπινο το B2S, παρά την πιο "απογειωμένη" ιστορία του. Επίσης, λειτουργούσε λίγο καλύτερα ο κατακερματισμός της χρονολογίας με το στιλ του Cage. Οταν λέω αδέξιο γράψιμο εννοώ από διαλόγους μέχρι στήσιμο πλοκής. Πάντα έτσι ήταν ο Cage, δεν είναι κάτι καινούργιο αυτό, και δεν πρόκειται και να βελτιωθεί ποτέ επειδή νομίζει ότι είναι ιδιοφυϊα κι όποιος τον κριτικάρει "δε νιώθει". Είναι πρόβλημα, αλλά τι να κάνεις, του δίνει και μια χαριτωμενιά. Τουλάχιστον είναι ειλικρινής και πιστός στα οράματά του και προσπαθεί να κάνει κάτι παραπάνω, γι' αυτό και τον εκτιμώ παρά τα ελαττώματά του. Κάποιοι εδώ θα θυμούνται πόσο "έκραζα" (δε θεωρώ ότι το έκραζα, απλώς η κριτική ερμηνεύεται πολύ συχνά ως κράξιμο) το Heavy Rain - κι ακόμα το "κράζω". Το Beyond το είχα προπαραγγείλει. Και το ίδιο θα κάνω και με το επόμενό του. Ετσι, για να μη με βγάλει κανείς πάλι h8t0r από το πουθενά Naruto, το HR είναι παιχνιδάρα! Το είχα βγάλει σε ghost+no kills run στο hard (θα σ' το πρότεινα, κιόλας, λειτουργεί) και ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που είχα παίξει τα τελευταία χρόνια. Ισως και το καλύτερο μετά το VtM: Bloodlines. Αυτά τα bosses να μην είχε. Ποια έκδοση θα παίξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Το Deus Ex HR το εχω και εγω στο προγραμμα.Δεν ξερω αν εχω την DC η την απλη εκδοση. Το Beyond παντως περα απο την καταπληκτικη ιστορια/ηθοποιους/gameplay πιστευω οτι μαζι με το last of us εχουν τα ομορφοτερα γραφικα στο ps3.Το παιζω σε 55αρα και ειδαν λιγο χθες οι γονεις και λενε τι ταινια βλεπεις.Υπαρχουν σημεια που δεν ξεχωριζεις την πραγματικη elen page απο την Jodie.Αριστουργημα πραγματικα. Προσωπικά HR>B2S. Τεχνικά καλύτερο το Beyond και πολύ πιο action, αλλά το πήρα σαν ταινία. Στο HR έκανα τις επιλογές όπως θα τις έκανα εγώ στην πραγματική ζωή. Moving on.. Sacred 3 (PC) -> Το τερμάτησα σε co-op.. Εντάξει, αν δεν έχεις κάτι άλλο σε co-op, είναι καλή αδιέξοδος, κατά τ' άλλα... Meh.. WRC Powerslide (PC) -> Αν και στην αρχή το πήρα με μισό μάτι, είναι άξιο και σε κρατάει, ειδικά σε φάση που δεν έχει και κανένα άλλο racing. Επίσης με τα power ups το online θυμίζει Mario Kart TWD S2 (PC) -> Το τερμάτησα και, αν και σε αφήνει "στη μέση", πάρα πολύ ωραίο. Έγινε πολύ πιο σοβαρό και βίαιο απο το 1ο. Μένει να δούμε τι μας περιμένει στην 3η. Batman Arkham Origins Blackgate -> Αν και στην αρχή απορρούσα πώς μπορεί να δουλέψει ένα 2D Batman, για την μία ώρα που έχω παίξει είμαι πολύ ικανοποιημένος. Αξίζει να ασχοληθούν fans της Arkham σειράς και μή. The Legend of Korra (PC) -> Πρέπει να είμαι κοντά στο τέλος. Είναι αρκετά ευχάριστο για αλλαγή, αν και αρκετά επαναλαμβανόμενο (και απ' οτι φαίνεται σύντομο). Mario Kart 8 (Wii U) -> Δεν θα πώ πολλά... Split screen championship και λιώσιμο... υγ : είμαι σε άδεια (στρατός, η οποία τελειώνει μεθαύριο) και λέω να το χαρώ όσο προλαβαίνω Η season 3 του WD ελπιζω να ειναι τουλαχιστον στο επιπεδο της δευτερης.Το θεμα ειναι οτι η δευτερη ειχε αρκετα endings οποτε καπως πρεπει να δεσουν στην τριτη αλλιως ο καθενας θα παιζει αλλο παιχνιδι αναλογα τι επιλογη εκανε στο τελος της δευτερης.Ενω η πρωτη σεζον ειχε ενα τελος οποτε η δευτερη ξεκινησε το ιδιο σε ολους.Εχουμε εμπιστοσυνη στην teltale. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Naruto, το HR είναι παιχνιδάρα! Το είχα βγάλει σε ghost+no kills run στο hard (θα σ' το πρότεινα, κιόλας, λειτουργεί) και ήταν από τα καλύτερα παιχνίδια που είχα παίξει τα τελευταία χρόνια. Ισως και το καλύτερο μετά το VtM: Bloodlines. Αυτά τα bosses να μην είχε. Ποια έκδοση θα παίξεις; Την αρχική έκδοση, στο PC. Το έχω ήδη ξεκινήσει στο normal μετά από παρότρυνση φίλου. Μάλλον έκανα χαζομάρα για το επίπεδο αλλά δεν πειράζει. Το Stealth του είναι πολύ ωραίο αλλά νιώθω σαν να λείπουν κάποια πράγματα, όπως κρύψιμο και σιγαστήρες (ξέρω ότι πρέπει να έχει αλλά δεν έχω βρει εγω ακόμη ως τώρα, όπως και tranqualizer). Το Deus Ex HR το εχω και εγω στο προγραμμα.Δεν ξερω αν εχω την DC η την απλη εκδοση. Το Beyond παντως περα απο την καταπληκτικη ιστορια/ηθοποιους/gameplay πιστευω οτι μαζι με το last of us εχουν τα ομορφοτερα γραφικα στο ps3.Το παιζω σε 55αρα και ειδαν λιγο χθες οι γονεις και λενε τι ταινια βλεπεις.Υπαρχουν σημεια που δεν ξεχωριζεις την πραγματικη elen page απο την Jodie.Αριστουργημα πραγματικα. Η season 3 του WD ελπιζω να ειναι τουλαχιστον στο επιπεδο της δευτερης.Το θεμα ειναι οτι η δευτερη ειχε αρκετα endings οποτε καπως πρεπει να δεσουν στην τριτη αλλιως ο καθενας θα παιζει αλλο παιχνιδι αναλογα τι επιλογη εκανε στο τελος της δευτερης.Ενω η πρωτη σεζον ειχε ενα τελος οποτε η δευτερη ξεκινησε το ιδιο σε ολους.Εχουμε εμπιστοσυνη στην teltale. Θα συμφωνήσω για τα γραφικά του beyond και του The Last of Us. Και μένα το ίδιο μου συνέβει, η μητέρα μου νόμιζε έβλεπα ταινία Όσο για το τελευταίο, απλά εμπιστοσύνη στην telltale για να συνεχίσει το franchise. Αυτό το θέμα με τα delays στα επεισόδια να μην είχε μόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ναι, δε θα έλεγα ότι πειράζει για το επίπεδο. Ο λόγος που εγώ, τουλάχιστον, προτιμώ τέτοια παιχνίδια όταν είναι καλοφτιαγμένα και ζυγισμένα στο hard είναι επειδή έτσι βγάζει παραπάνω νόημα και το stealth. Σε αναγκάζει, κατά κάποιο τρόπο, να παίξεις πιο έξυπνα και "ρεαλιστικά". It's supposed to be a stealth mission Tranq gun νομίζω ότι βρίσκεις πολύ νωρίς. 'Η το μπερδεύω με το stun gun; Μπορεί. Μέχρι πού είχες παίξει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ναι, δε θα έλεγα ότι πειράζει για το επίπεδο. Ο λόγος που εγώ, τουλάχιστον, προτιμώ τέτοια παιχνίδια όταν είναι καλοφτιαγμένα και ζυγισμένα στο hard είναι επειδή έτσι βγάζει παραπάνω νόημα και το stealth. Σε αναγκάζει, κατά κάποιο τρόπο, να παίξεις πιο έξυπνα και "ρεαλιστικά". It's supposed to be a stealth mission Tranq gun νομίζω ότι βρίσκεις πολύ νωρίς. 'Η το μπερδεύω με το stun gun; Μπορεί. Μέχρι πού είχες παίξει; Για full stealth λιωσε το blacklist/hitman absolution/dishonored.Τα εχω στο προγραμμα για πλατινα γιατι ειναι και καλα παιχνιδια και το full stealth λεει τρελα στο ποσο εξυπνα μπορεις να παιξεις ενα παιχνιδι. Την αρχική έκδοση, στο PC. Το έχω ήδη ξεκινήσει στο normal μετά από παρότρυνση φίλου. Μάλλον έκανα χαζομάρα για το επίπεδο αλλά δεν πειράζει. Το Stealth του είναι πολύ ωραίο αλλά νιώθω σαν να λείπουν κάποια πράγματα, όπως κρύψιμο και σιγαστήρες (ξέρω ότι πρέπει να έχει αλλά δεν έχω βρει εγω ακόμη ως τώρα, όπως και tranqualizer). Θα συμφωνήσω για τα γραφικά του beyond και του The Last of Us. Και μένα το ίδιο μου συνέβει, η μητέρα μου νόμιζε έβλεπα ταινία Όσο για το τελευταίο, απλά εμπιστοσύνη στην telltale για να συνεχίσει το franchise. Αυτό το θέμα με τα delays στα επεισόδια να μην είχε μόνο... Ολοι την εχουμε εμπιστοσυνη απλα θελω να δω πως θα δεσουν ολα αυτα τα endings.Για το delays παντα περιμενω να βγουν και τα 5 και τα τελειωνω σε 1-2 μερες max.Αλλιως δεν λεει να περιμενεις τοσους μηνες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Ο λόγος που εγώ, τουλάχιστον, προτιμώ τέτοια παιχνίδια όταν είναι καλοφτιαγμένα και ζυγισμένα στο hard είναι επειδή έτσι βγάζει παραπάνω νόημα και το stealth. Σε αναγκάζει, κατά κάποιο τρόπο, να παίξεις πιο έξυπνα και "ρεαλιστικά". It's supposed to be a stealth mission Δεν θα σου αρέσει καθόλου ο τρόπος με τον οποίο έπαιξα την 1η φορά το hitman absolution.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Δεν θα σου αρέσει καθόλου ο τρόπος με τον οποίο έπαιξα την 1η φορά το hitman absolution.. Easy? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Easy + run n gun 'em.. Η επόμενη φορά θα είναι τέρμα δύσκολο + stealth. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
naruto14 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2015 Easy + run n gun 'em.. Η επόμενη φορά θα είναι τέρμα δύσκολο + stealth. Αμάν ρε, άλλο παιχνίδι έπαιξες εσύ! Εγώ προσπαθώ όσο περισσότερο μπορώ stealth... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα