vrwmiaris Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τερματισα προσφατα το gow 1 απο το god of war collection για psvita με μια λεξη ΦΟΒΕΡΟ..δεν εχω ps2/ps3 ετσι το επαιζα για πρωτη φορα!το εβγαλα καπου στις 10 ωρες και σε easy mode..το τροπαιο των 5 ωρων μου φαινεται ακατορθωτο...τωρα αρχισα το ninja gaiden Σ plus παλι για psvita και ειναι πολυ καλο..σε νορμαλ το παιζω αυτο και ειναι δυσκολουτσικο.. ban απο μενα,ακου στο easy,τελειωσα και το ghost of sparta,ισως το καλυτερο απο ολα.σε λιγο θα ανεβασω φωτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ban απο μενα,ακου στο easy,τελειωσα και το ghost of sparta,ισως το καλυτερο απο ολα.σε λιγο θα ανεβασω φωτο ε για αρχη.. η μονη μου επαφη με god of war ηταν το chains of olympus στο psp που ηταν πιο απλο..αλλα τωρα που ξεκλειδωθηκε το god mode την επομενη φορα θα το παιξω σαυτο ή το gow 2 που εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικο θα το ξεκινησω στο hard..και το ghost of sparta ειναι στα σχεδια μου..και δε ξερω εσυ που τα παιζεις αλλα σε φορητο ειναι πιο δυσκολος ο χειρισμος,αλλη ανεση εχεις με χειριστηριο..ειχα διαβασει και κριτικες για την psvita εκδοση οτι σε μερικα σημεια δυσκολευει ο χειρισμος πχ. σε boss που το τελειωνεις με τον κυκλο πρεπει να το πατησεις 2-3 φορες για να το πετυχεις γιαυτο το εβαλα στο easy και ενταξει δεν αντιμετωπισα προβλημα(λιγο ο μινωταυρος με δυσκολεψε με τις κινησεις των μοχλων που επρεπε να κανεις και ευτυχως σε easy τελειωνει γρηγορα)..τα challenge παντως ειναι αρκετα δυσκολα και στο chains of olympus αποτι θυμαμαι και στο gow 1 που σε κανα δυο ειναι θεμα τυχης..ειδα και επαθα να φτασω στο 7 και καταλαθος βγηκα, αντε τωρα παλι απο την αρχη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2015 ε για αρχη.. η μονη μου επαφη με god of war ηταν το chains of olympus στο psp που ηταν πιο απλο..αλλα τωρα που ξεκλειδωθηκε το god mode την επομενη φορα θα το παιξω σαυτο ή το gow 2 που εχω ακουσει οτι ειναι εξαιρετικο θα το ξεκινησω στο hard..και το ghost of sparta ειναι στα σχεδια μου..και δε ξερω εσυ που τα παιζεις αλλα σε φορητο ειναι πιο δυσκολος ο χειρισμος,αλλη ανεση εχεις με χειριστηριο..ειχα διαβασει και κριτικες για την psvita εκδοση οτι σε μερικα σημεια δυσκολευει ο χειρισμος πχ. σε boss που το τελειωνεις με τον κυκλο πρεπει να το πατησεις 2-3 φορες για να το πετυχεις γιαυτο το εβαλα στο easy και ενταξει δεν αντιμετωπισα προβλημα(λιγο ο μινωταυρος με δυσκολεψε με τις κινησεις των μοχλων που επρεπε να κανεις και ευτυχως σε easy τελειωνει γρηγορα)..τα challenge παντως ειναι αρκετα δυσκολα και στο chains of olympus αποτι θυμαμαι και στο gow 1 που σε κανα δυο ειναι θεμα τυχης..ειδα και επαθα να φτασω στο 7 και καταλαθος βγηκα, αντε τωρα παλι απο την αρχη.. τα δυσκολοτερα chalenge of the gods ειναι του 1,του 3 ,του chains of olympus,του 2, σε Ps3 τα παιζω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HarryGrey Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Τέλος το Dishonored. Απορώ τι σκεφτόμουν τόσο καιρό και δεν το έπαιζα ενώ το είχα. Φοβερό παιχνίδι, σχεδόν αλάνθαστο, πολύ καλό gameplay, πολλοί τρόποι να ολοκληρώσεις την κάθε αποστολή και ικανοποιητική διάρκεια. Μόλις το τερμάτισα με έκανε να θέλω να το ξαναπαίξω. Την επόμενη φορά θα το τερματίσω εντελώς stealth και όχι το πανηγύρι που έκανα τώρα χαχα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 τα δυσκολοτερα chalenge of the gods ειναι του 1,του 3 ,του chains of olympus,του 2, σε Ps3 τα παιζω Του 3 ειναι το πιο ευκολο ρε συ.Και μονο που τα εχει μονα τους τα challenges παιζει τεραστιο ρολο ενω στο 1/2 πρεπει να πας μεχρι το τελος μονομιας και αν χασεις ξανα απο την αρχη.Πριν λιγες ωρες τα περασαμε ολα μαζι με ενα φιλο μου.Μεσα σε 40-45 λεπτα τα τελειωσαμε ολα.Λιγο δυσκολια ειχαν το ενα που με Ο πρεπει να νικησεις τους εχθρους και το αλλο με τη μεδουσα.Στο 1 ακομα δεν το εχω περασει το θεωρω πολυ δυσκολο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Του 3 ειναι το πιο ευκολο ρε συ.Και μονο που τα εχει μονα τους τα challenges παιζει τεραστιο ρολο ενω στο 1/2 πρεπει να πας μεχρι το τελος μονομιας και αν χασεις ξανα απο την αρχη.Πριν λιγες ωρες τα περασαμε ολα μαζι με ενα φιλο μου.Μεσα σε 40-45 λεπτα τα τελειωσαμε ολα.Λιγο δυσκολια ειχαν το ενα που με Ο πρεπει να νικησεις τους εχθρους και το αλλο με τη μεδουσα.Στο 1 ακομα δεν το εχω περασει το θεωρω πολυ δυσκολο. ασε ακομα κλαιω την τυχη μου να φτασω μεχρι το 7 challenge στο gow 1 και να βγω καταλαθος..ουτε που τα ξαναπαιξα και στο chains of olympus νομιζω τα παρατησα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vrwmiaris Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2015 Με έβγαλε την ψυχή το 10 στο gow 1 , όπως και τι να πάρω το χρυσό στο ayrton senna στο 3ο στο gt6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xavier Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 τελειωσα το oddworld και παιζω το swapper, ωραιο παιχνιδακι, αρκετα εξυπνο 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2015 ξεθαψα το psp και παιζω buzz και soul calibur broken destiny με τον kratos! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darkiller Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 green lantern στο xbox 360. φαση εχει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ρε παιδια το shadow of mordor γιατι εναι τοσο δυσκολο ειμαι στηις 9/21 αποστολες και πρεπει να σκοτωσω 4 warchiefs αλλα με κυνηγανε μονμως κανα 30 ατομα και ειναι πολυ σπαστικο ολο αποκρουση και επιθεση ειναι κουραστικο και το παρατησα δεν την παλεψα αλλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 (επεξεργασμένο) Απο οτι διαβαζω γιατι δεν το εχω παιξει το παιχνιδι λενε οτι ειναι αρκετα ευκολο.Δες καποιο walkthrough στο youtube να δεις πως το περασαν αλλα ατομα μηπως κανεις κατι λαθος. Ξεκινησα πριν 2 μερες το beyond two souls.Τι παιχνιδαρα ειναι αυτη.Γραφικαρες κορυφαια σκηνικα/διαλογοι/ηθοποιοι και αρκετα πρωτοτυπο σεναριο.Ειμαι στο chapter μετα το δειπνο. Επεξ/σία 12 Ιανουαρίου 2015 από king2009 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimi7RiS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 ενοικίασα το last of us και τερμάτισα το main story μου αρεσε παρα πολυ (καλυτερα να το αγοραζα, απλα ξεκινησα με εξάωρα καψίματος και ετσι ειπα να το τελειώσω)Απ την αλλη πηρα να δοκιμασω το το infamous second son και το σκυλοβαρεθηκα, βαρια μια ωρα ασχοληθηκα μαζι του και πισω.Δε ξερω τι φταiει μηπως επειδη λενε πως ειναι open world και ασυναίσθητα το συγκρίνω με το gtav, μηπως επειδη ο οικονομοπουλος(πρωταγωνιστής) ειναι γαματος στο παρκουρ και γραπώνεται οπου βρει και μου σπαει τα νευρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Το Last of us ειναι για αγορα παντως και για το Online που εχει που ειναι καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2015 Τελος και το beyond two souls.Το καλυτερο παιχνιδι που εχω παιξει.Το τελος καταπληκτικο(τους εσωσα ολους διαλεξα life/ryan).Πιστευω ειναι το καλυτερο τελος που υπαρχει γιατι ειναι με καποιον που αγαπαει και εχει και τον aiden/αδερφο της(το still here στην αμμο ηταν το αποκορυφωμα και απειρως συγκινητικο).10/10 μπραβο σε αυτους που το δημιουργησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα