viper2005 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 54 ωρες στο Shin Megami Tensei 4 και δε λεει να τελειωσει το ατιμο. Βεβαια "ρουφαω" και ατμοσφαιρα και ψαχνω πολλα πραγματα δεξια και αριστερα αλλα και παλι προκειται για τεραστιο παιχνιδι. Ειναι μεχρι στιγμης με ανεση το καλυτερο RPG του 3DS για τα γουστα μου. Το Persona 4 golden το τελειωσα στις 87 ωρες και σκεφτειτε οτι το P4 εχει και συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Δεν το τελειωσα εντελως βεβαια καθως αφησα αρκετα πραγματα κλειδωμενα (μεταξυ των οποιων και 2 ολοκληρα dungeons και αρκετα side stories μισο-τελειωμενα). Πως το βλέπεις σε σχέση με το nocturne (από την πλευρά του story)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Gta V Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Σε σχέση με το 2 λεει (σε gameplay)? Θέλω γτ να το αρχίσω και εγώ Το 2 εχω 2 χρονια που το τελειωσα και το 3 πιστευω οτι ειναι ενα σκαλι πιο πανω απο το 2.Το bow ειναι η καλυτερη προσθηκη και μπορεις να παιξεις stealth οποτε θες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lak10 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 πηρα σερι HALO 1,2,3,4 τα τελειωσα τελειωσα και το walking dead season 1 σειρα εχει το assasins creed unity παραληλα με dragon age 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2015 Πως το βλέπεις σε σχέση με το nocturne (από την πλευρά του story)? Καλα δεν εχουν και καμια σοβαρη ιστορια τα κυριως SMT παιχνιδια αλλα εχουν μια δυναμη σε οτι αφορα την παρουσιαση αυτης. Το nocturne παρουσιαζεται ποιο καλα απο το SMT4 αλλα η ιστορια του 4 ειναι καλυτερη απο το Nocturne μεχρι τωρα τουλαχιστον. Απο οτι καταλαβαινω εχω τουλαχιστον κανενα 15-20ωρο ακομα χωρις να κοιταξω sidequests. Μου αρεσει παρα πολυ που οι δαιμονες εχουν ποιο δυναμικο ρολο στην ολη ιστορια, που οι ανθρωποι δεν ειναι εξαφανισμενοι και εχουν δικη τους ατζεντα αναλογα τη συμμορια που ανηκουν, που κυριαρχει μια μεγαλυτερη μαυριλα απο αυτη του Nocturne. Εχει ΠΟΛΛΟΥΣ περισσοτερους χαρακτηρες που εχεις παρε δωσε. Μου αρεσει εξαιρετικα η δουλεια που εχει γινει που σε κανει να μην νοιαζεσαι για κανεναν απο αυτους τους χαρακτηρες και να εχεις μονο συμπαθειες και παρομοιες οπτικες γονιες χωρις το παιχνιδι να σε "πιεζει" να επιλεξεις κατι συγκεκριμενο. Βεβαια και το Nocturne το κανει αυτο αλλα εχει πολυ ποιο περιορισμενο cast και ειναι ποιο ευκολο. Ειναι απιστευτο που καταφεραν κατι τετοιο με το SMT 4 με τοσους χαρακτηρες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
maraki19 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 τερματισα προσφατα το gow 1 απο το god of war collection για psvita με μια λεξη ΦΟΒΕΡΟ..δεν εχω ps2/ps3 ετσι το επαιζα για πρωτη φορα!το εβγαλα καπου στις 10 ωρες και σε easy mode..το τροπαιο των 5 ωρων μου φαινεται ακατορθωτο...τωρα αρχισα το ninja gaiden Σ plus παλι για psvita και ειναι πολυ καλο..σε νορμαλ το παιζω αυτο και ειναι δυσκολουτσικο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τέλος το Ratchet and Clank: Nexus και με platinum trophy. Πολύ ωραίο, μετά το A Crack in Time, σε σειρά προτίμησης έρχεται το Nexus. Αν και σχετικά μικρό, έχει ζουμί αν θέλει να ασχοληθεί κανείς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Τέλος το Ratchet and Clank: Nexus και με platinum trophy. Πολύ ωραίο, μετά το A Crack in Time, σε σειρά προτίμησης έρχεται το Nexus. Αν και σχετικά μικρό, έχει ζουμί αν θέλει να ασχοληθεί κανείς! Crack in time φοβερο . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Crack in time φοβερο . Και το tools of destruction πρεπει να ειναι φοβερο και ας μην εχει trophies. Τελειωσα και το journey.Υπεροχο σαν το flower με μοναδικη μουσικη και gameplay.Μπραβο στην santa monica.Επιβαλλονται 2-3 playthroughs μιας και ειναι μικρο και η εμπειρια παραμενει ιδια οπως την πρωτη φορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά το Tools of Destruction με κούρασε πολύ, και είμαι fan της σειράς απο το PS2. Ίσως να φταίει το γεγονός οτι ηταν απο τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα στην κονσόλα, και είχα άλλα 5+ να με περιμένουν. Πάντως θυμάμαι οτι απο ένα σημείο και μετά, ήθελα απλά να το παρατήσω. υγ : Παίξε οπωσδήποτε το Ratchet: Gladiator (Deadlocked η US ονομασία). Είναι PS2 remaster αλλά αξίζει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Προσωπικά το Tools of Destruction με κούρασε πολύ, και είμαι fan της σειράς απο το PS2. Ίσως να φταίει το γεγονός οτι ηταν απο τα πρώτα παιχνίδια που έπαιξα στην κονσόλα, και είχα άλλα 5+ να με περιμένουν. Πάντως θυμάμαι οτι απο ένα σημείο και μετά, ήθελα απλά να το παρατήσω. υγ : Παίξε οπωσδήποτε το Ratchet: Gladiator (Deadlocked η US ονομασία). Είναι PS2 remaster αλλά αξίζει! Θα το παιξω τελευταιο να παρω μια πλατινες στα υπολοιπα.Και το deadlock το εχω λες να το παιξω μετα το rac 3?Τα πρωτα 2 απο την τριλογια τα πλατινιασα και θα πιασω και το 3 καποια μερα.Μετα deadlock μαλλον/crank in time/into nexus και μετα tools of destruction. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εγώ τα έπαιξα με τη σειρά που βγήκανε στο PS3, μόνο το QForce προσπέρασα το οποίο με απογοήτευσε απίστευτα. Μετά το 3 ναί, παίξε το Deadlocked. Υπόψην υπάρχει και το All 4 One (αν και πατατούλα) που σε co-op λέει! Ψήνομαι κι εγώ να τα πλατινιάσω, αλλά θέλει χρόνο.. Πχ το Nexus χθές το τερμάτησα δύο φορές στα γρήγορα για να μαζέψω bolts και να κάνω level up όλα τα όπλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Εγώ τα έπαιξα με τη σειρά που βγήκανε στο PS3, μόνο το QForce προσπέρασα το οποίο με απογοήτευσε απίστευτα. Μετά το 3 ναί, παίξε το Deadlocked. Υπόψην υπάρχει και το All 4 One (αν και πατατούλα) που σε co-op λέει! Ψήνομαι κι εγώ να τα πλατινιάσω, αλλά θέλει χρόνο.. Πχ το Nexus χθές το τερμάτησα δύο φορές στα γρήγορα για να μαζέψω bolts και να κάνω level up όλα τα όπλα. Και το all for one το ξερω αλλα ειδα χαμηλη βαθμολογια στο metacritic και το αφησα.Τα πρωτα 2 τα πηρα σχετικα ευκολα τις πλατινες.24 ωρες το πρωτο 29 το δευτερο.Τα challenges στο δευτερο με τα δαχτυλιδια για το platinum bolt με παιδεψαν τρελα.1 ωρα εφαγα στο καθενα εκτος το τριτο που το περασα με τη δευτερη.Αν παρεις rhino και tesla barrier ολα γινονται ευκολα.Impossible challenge στο 2 βγηκε πανευκολα με αυτα τα 2 οπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Έχω και τη Sly τριλογία παρατημένη.. Να δώ πότε θα ασχοληθώ με όλα αυτά.. Έρχεται και WiiU, μεγάλωσε και το backlog λόγω στρατού.... Καλά πάμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2015 Έχω και τη Sly τριλογία παρατημένη.. Να δώ πότε θα ασχοληθώ με όλα αυτά.. Έρχεται και WiiU, μεγάλωσε και το backlog λόγω στρατού.... Καλά πάμε.. Ολα με τι σειρα τους φιλε μου.Sly/jak and daxter τα εχω και εγω στο προγραμμα και δειχνουν ωραιες πλατινες(εκτος το jad 2 που ειναι πολυ δυσκολο). Παιζω και rayman legends ενδιαμεσα.Μου εχει μεινει να παω level 11 και θελω 1100 ποντους ακομα.2 μηνες κοντα challenges δηλαδη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα