Προς το περιεχόμενο

Ποιο παιχνίδι παίζετε αυτό τον καιρό; [The Now Playing thread]

MetalGearFan

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ανάλογα με πιο έμαθες. Εγώ έμαθα με το 1ο το jak και τα 2-3 μου φαίνονται κατώτερα. Και ναι king2009 είναι της naughtydog και για εμένα τουλάχιστον σε επίπεδο crash

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το Jak 1 ανωτερο?? Τα επαιξα ολα οταν βγηκαν αλλα το 1 μου αρεσε λιγοτερο και λογω του οτι δεν ειχε οπλα/dark jak κλπ αλλα κυριως γιατι ο Jak δεν ηταν οσο οριμος ειναι στα αλλα.

Εμένα αυτό ήταν που μου άρεσε. Το ότι δεν έχει όπλα αλλά μόνο eco powers. για game play μιλάω. Σαν ιστορία το 2 ο ήταν το καλύτερο για εμένα.

Στην τελική νταξ γούστα είναι αυτά ;)

ΥΓ. στο 3ο με χάλασε το ότι ήταν πολύ εύκολο. Πολύ ομως

Τερματισα το flower με πλατινα.Υπεροχο χαλαρωτικο παιχνιδι αλλα πολυ μικρο.Ξανα επιασα το gow 4 ημουν στο chapter 12 στο hard και κατευθειαν σκαλωσα στον αρχηγο στην πυθεια.Υπερβολικα δυσκολος μιση ωρα και στο δευτερο μερος παντα χανω.vrwmiaris αν εχεις καποιο τροπο να το περασω δωσε τα φωτα σου μιας και το εχεις τερματισει στο hard

oddworld new n tasty

δεν ειχα ασχοληθει  με το οριτζιναλ, λιγο που το ειχα δει/παιξει σε κατι φιλους και δεν ξερω τι διαφορες εχει...φανταστικο πλάτφορμ,παλουκακι οσο πρεπει.και αρκετα εξυπνο τοσσο σε περιεχομενο οσο και σε γριφους, ομορφο επισης

Τερματισα το flower με πλατινα.Υπεροχο χαλαρωτικο παιχνιδι αλλα πολυ μικρο.Ξανα επιασα το gow 4 ημουν στο chapter 12 στο hard και κατευθειαν σκαλωσα στον αρχηγο στην πυθεια.Υπερβολικα δυσκολος μιση ωρα και στο δευτερο μερος παντα χανω.vrwmiaris αν εχεις καποιο τροπο να το περασω δωσε τα φωτα σου μιας και το εχεις τερματισει στο hard

Εκείνος με τα πράσινα πρέπει να είναι, χτυπάς και τούμπες αβέρτα, εύκολο είναι.το καλύτερο Στο 4 είναι το Πως ανοίγει το κεφάλι στα φίδια και στους ελέφαντες με τις blades of chaos,fyi είμαι σχεδόν στη μέση Στο ghost of Sparta, εξαιρετικό

Εκείνος με τα πράσινα πρέπει να είναι, χτυπάς και τούμπες αβέρτα, εύκολο είναι.το καλύτερο Στο 4 είναι το Πως ανοίγει το κεφάλι στα φίδια και στους ελέφαντες με τις blades of chaos,fyi είμαι σχεδόν στη μέση Στο ghost of Sparta, εξαιρετικό

Ναι αυτο δοκιμασα αλλα οταν εκανες τις γρηγορες κινησεις μερικες φορες με επιανε.Τελικα ειδα ενα βιντεακι και εκει ηθελε ασπιδα με το ομικρον και το περασα.Με το online trophy τι εκανες τελικα?Θελει online pass?Μην μου μεινει αυτο για το πλατινουμ.

Ξεκίνησα πριν από μερικές μέρες το Tomp raider στο πσ3 (δωρεαν με το plus αλλιώς θα το έπαιρνα στο πσ4) και σήμερα το τερμάτισα.

Παιχνιδάρα!Θα το έλεγα uncharted με θηλυκό Drake .Δεν είναι τυχαίο που η ΜΣ το πήρε αποκλειστικό.

• Like 2

Ξεκίνησα πριν από μερικές μέρες το Tomp raider στο πσ3 (δωρεαν με το plus αλλιώς θα το έπαιρνα στο πσ4) και σήμερα το τερμάτισα.

Παιχνιδάρα!Θα το έλεγα uncharted με θηλυκό Drake .Δεν είναι τυχαίο που η ΜΣ το πήρε αποκλειστικό.

Απο τα καλυτερα παιχνιδια του 2013.

54 ωρες στο Shin Megami Tensei 4 και δε λεει να τελειωσει το ατιμο. Βεβαια "ρουφαω" και ατμοσφαιρα και ψαχνω πολλα πραγματα δεξια και αριστερα αλλα και παλι προκειται για τεραστιο παιχνιδι. Ειναι μεχρι στιγμης με ανεση το καλυτερο RPG του 3DS για τα γουστα μου. Το Persona 4 golden το τελειωσα στις 87 ωρες και σκεφτειτε οτι το P4 εχει και συγκεκριμενο χρονικο διαστημα. Δεν το τελειωσα εντελως βεβαια καθως αφησα αρκετα πραγματα κλειδωμενα (μεταξυ των οποιων και 2 ολοκληρα dungeons και αρκετα side stories μισο-τελειωμενα).  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...