tzehos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Από τα αγαπημένα μαζί με monkey island Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αφου ακουσα ΠΟΛΛΑ για το The Last of Us το αρχησα χθες και μπορω να πω οτι ειναι τοπ! Naughtydog... μονο κορυφαια Games... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pateras88 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 AC black flag Στο ps3 το πήρα στα 20 εύρο μτχ το ξεκίνησα σήμερα πολύ καλο παιδιά αξίζει να το παίξετε Και από story Και από γραφικά πολύ καλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αφου σου αρεσει το black flag οταν το τελειωσεις παιξε το AC rogue.Eιναι στα χναρια του black flag. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtzs Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2014 Αφου σου αρεσει το black flag οταν το τελειωσεις παιξε το AC rogue.Eιναι στα χναρια του black flag. Το βαρεθηκα το rogue οσο δε παει. Ιδια ακριβως πεπατημενη. Δεν εχει να προσφερει κατι παραπανω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mr_Terror Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2014 Χρειαζεται η σειρα μια δυνατη ανανεωση.Πραγματι εχει κουρασει.Τιποτα το καινουργιο δεν εχει να δειξει. Δεν ξερω αν στο AC Unity εχει την φρεσκαδα που λειπει απο τα προηγουμενα AC. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Πλατινα το Ratchet and Clank 2 Going Commamdo HD. Εξαιρετικο και το δευτερο rac με πολυ περισσοτερα πραγματα να κανεις.Τα challenges με τα δαχτυλιδια σπανε νευρα.10/10 για το παιχνιδι και 5/10 για την δυσκολια της πλατινας. Πλατινα και το Little Big Planet 3 Στα επιπεδα των πρωτων με ομορφα γραφικα και levels.9/10 για το παιχνιδι και 6/10 για τη δυσκολια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ratchet clank και jak and daxter οτι πιο τοπ εχω παιξει. rachet clank 1-2-3 και jak 1-2-3 τα δινω ανετα 10/10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 ratchet clank και jak and daxter οτι πιο τοπ εχω παιξει. rachet clank 1-2-3 και jak 1-2-3 τα δινω ανετα 10/10 Δεν ειχα ποτε ps2 και εχει εξαιρετικα παιχνιδια.Σε 5 μερες πλατινα τα πρωτα 2.Το δευτερο καλυτερο του πρωτου και απο οτι λενε το τρια ειναι ακομα καλυτερο. Επειτα εχουν βγει αλλα 6: tools of destruction(δεν εχει trophies δυστηχως) crack in time into nexus deadlocked all for one full frontal assault Επισης τριλογια jak and daxter οπως ανεφερες θα παιχτει μετα απο αυτα και τελος η τετραλογια sly cooper.Ryno ftw. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosko42 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Μόλις τελειωσα το last of us remastered για ps4 κατ εμε παιχνιδιάρα δεν το είχα ξανα παίξει! Τωρα θα αρχίσω gta V Sent from my iPhone using Insomnia 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Ξεκινησα και το Walking Dead Season 2.Επαιξα τα 2 πρωτα επεισοδια και μου αρεσε αρκετα.Οχι στο επιπεδο του πρωτου αλλα ελαχιστα κατωτερο.Η μουσικη στα credits καθε επεισοδιου ειναι εξαιρετικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnVani18 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Επιτέλους μπορώ και πάλι να ποστάρω στο παρόν topic.. Έχουμε και λέμε : i) Transformers: Rise of the Dark Spark -> Αρκετά καλό (αν και μικρό), κατάλληλο για fans των παλιών κλασσικών tf, αν και κατώτερο των προηγούμενων τίτλων. ii) A Bird Story -> Άλλο ένα πολύ ωραίο και ξεχωριστό παιχνίδι απο την freebird games. Πανέμορφο soundtrack και προκαλεί αισθήματα που δύσκολα άλλοι τίτλοι το καταφέρνουν. iii) Lara Croft and the Temple of Osiris -> Το ξεκίνησα σε co-op, αρκετά ωραίο και ευχάριστο με ωραίους και όχι ιδιαίτερα δύσκολους γρίφους. Μου κινεί το ενδιαφέρον να ασχοληθώ και με τον προκάτοχό του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
driftingcris Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2014 Δεν ειχα ποτε ps2 και εχει εξαιρετικα παιχνιδια.Σε 5 μερες πλατινα τα πρωτα 2.Το δευτερο καλυτερο του πρωτου και απο οτι λενε το τρια ειναι ακομα καλυτερο. Επειτα εχουν βγει αλλα 6: tools of destruction(δεν εχει trophies δυστηχως) crack in time into nexus deadlocked all for one full frontal assault Επισης τριλογια jak and daxter οπως ανεφερες θα παιχτει μετα απο αυτα και τελος η τετραλογια sly cooper.Ryno ftw. για εμένα το 3 δεν πιάνει τα πρώτα δύο. Είναι μέτριο. Γνώμη μου φυσικά. Τα άλλα που λες που είναι σε ps3 δεν μου αρεσαν (εκτός από tools of destruction) Τα sly είναι πολύ δυνατά αλλά πολύ παιδικά. Εγώ είχα λιώσει τα 1-2-3 όταν ειμουν μικρός και ήταν τα αγαπημένα μου. Jak να ξέρεις θα λιωσεις όσο δεν πάει. Ιδικά στο 2. Καλό λιώσιμο και καλή χρονιά από εμένα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
king2009 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 για εμένα το 3 δεν πιάνει τα πρώτα δύο. Είναι μέτριο. Γνώμη μου φυσικά. Τα άλλα που λες που είναι σε ps3 δεν μου αρεσαν (εκτός από tools of destruction) Τα sly είναι πολύ δυνατά αλλά πολύ παιδικά. Εγώ είχα λιώσει τα 1-2-3 όταν ειμουν μικρός και ήταν τα αγαπημένα μου. Jak να ξέρεις θα λιωσεις όσο δεν πάει. Ιδικά στο 2. Καλό λιώσιμο και καλή χρονιά από εμένα. Καλη χρονια να εχουμε παιδια.Τα jad ειναι της naughty dog ετσι?Αν ειναι στα επιπεδα του crash θα ειναι και καλα παιχνιδια και θα εχουν και αρκετο challenge.Τα sly εχω δει σε ενα φιλο και ειναι λιγο παιδικα αλλα προσφερουν γελιο.Θα το παιξω και το rac 3 και θα επανελθω να γραψω την γμωμη μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2015 Crack in time και Tools of Destruction τα κορυφαια των R C ,και Jack 2 και 3 τα κορυφαια της αλλης σειρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα